Şimdi Ara

Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟 (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.558
Cevap
96
Favori
1.034.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Belki bölgesel farklılıklar vardır. Veya yeni kampanya yapmış da olabilir. 5 gün önce vatanda peşin fiyatına vade farksız kredi kampanyası yoktu. Kampanya başlatmışlar. Bugün uğrayabilirsem tekrar bakarım.

Yukarıda yazdım samsung mağazaları arasında bile banka ve kredi kulanım farkı var. Amacımız en kârlısını bulup en uygun fiyata almak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen hafta vatandan aldım 12 taksit.vade farksız.telefonu alacaklara tavsiye ederim. Doların durumu belli olmaz. Artarsa zam gelirmi bilemem.
    Parmak izinde sıkıntı yaşamıyorum.tanıtmak önemli. Önün dışında yüz tanıması gayet iyi. Antivirüs programı ile kullanıyorum. Antivirüs kurunca yüz tanıma sapıttı.eset antivirüs. Ayarlardan yanlış giriş yapınca resim çekme özelliği var onu kapatınca düzeldi.

• emirsavas kullanıcısına yanıt
    mate 20 liteın gpusunun çekirdeği daha fazla diyolar ama tam anlamadım olayı
  • samsung mağaza eski telefonu iyi fiyata alıyor bilginiz olsun a50 için, şarj konusu güzel Ben s9 plus kullanıyorum eşime aldık telefonu akşam yüzde yüz şarjdan çektik beraber sabah kalktım benim telefon %97 a50 %100 de duruyordu yani optimizasyon işini halettmisler bu a serisinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 31 Mart 2019; 13:44:16 >
  • Nfc varmı ?

• cumur C kullanıcısına yanıt
    Siz hangi telefonu verdiniz, kaca saydilar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tirabzonli kullanıcısına yanıt
    bi gerideki sayfada yazmıştım a5 2016 850 tl saydılar arızalıydı yani kozmetik pek fazla değil ekran gidip geliyordu arada

• cumur C kullanıcısına yanıt
    Samsung'un dışındaki markaları alıyorlar mı. iPhone yada Xiaomi

• quote:

Orijinalden alıntı: cumur

bi gerideki sayfada yazmıştım a5 2016 850 tl saydılar arızalıydı yani kozmetik pek fazla değil ekran gidip geliyordu arada
    bende de a5 2016 var acaba banada 850 ye sayarlarmı ya? temizde telefon çiziği hiçbirşeyi yok
  • celik44 kullanıcısına yanıt
    sormadım valla hocam niyetim yoktu zaten ıner dedim fiyatlar, cazip gelince alma kararı verdim eşimde beğendi telefonu idareten derken aldık niyetim s10 almaktı kendisi kabul edince aldık

• Laniakea kullanıcısına yanıt
    bi şansınızı deneyin derim ama ekranda kırık yada çizik varsa yarı yarıya düşüyor fiyat a50 için 850 saydılar s10 için 1400 civarıydı samsung desteği
    parmak izi iyi tanıtırsanız sorunsuz çalışıyor bazen yanıt vermiyor hatası oluyor güncelleme gelmiş sanırım avrupa da düzelmiş bu hata bizede gelir yakında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 31 Mart 2019; 16:42:23 >
  • Arkadaşlar şarj kablosu çok kısa geldi bana, başka bir type c kablo kullansam sorun olur, orijinal mi olması lazım?

• Arkadaşlar merhaba. Ben son bir haftadır mate20 lite almayı kafasına koymuş ve planlarımı ona göre yapmışken 2 gün önce bu telefonu gördüm ve çok hoşuma gitti... Ancak hala tam karar verebilmiş değilim. Bunun tek sebebi var; Parmak izi okuyucusu.
    Hali hazırda note5 kullanıcısıyım ve parmak izinden hiç memnun değilim. Tabi ki eski teknoloji olduğunu da göz önünde bulundurmak gerekiyor ama note 5 parmağim tertemizken bile bazen kabul etmeyip şifre soruyor. A50 nin parmak izinin ekrandan oluşu, acaba bu telefonda mı öyle sorusunu aklıma getiriyor Telefon henüz yeni olduğu için forumda pek kullanıcı yorumu yok ancak parmak izi konusunda fikrinizi merak ediyorum.
    1- Sizce bu söylendiği gibi yazılımla çözülecek bir durum mu?
    2- mate 20 lite ~2250 TL , A50 ~2500 TL. Aradaki fiyat farkını verip a50 almak sizce daha mı mantıklı? Yardımcı olursanız çok memnun olurum.

• Hızlı şarjı çalışmayan varmı hızlı şarjı aç kapa yinede neredeyse normal şarjdan bile yavaş şarj ediyor

• emirsavas kullanıcısına yanıt
    kablusu neden bukadar kısa bi anlam veremedim benim s9 plusun yarısı kadar belki daha kısa
  • newpceng N kullanıcısına yanıt
    Parmak izi algılaması şimdilik biraz zayıf. Bazen parmağınızı ekrana dokunuyorsunuz açıyor. Bazen ekranda 3 saniye kadar bekletmeniz gerekiyor. Alttan parmak izini okuyan yeşil ışığın görünmemesi daha hızlı okumasını sağlıyor. Ekran uzun süre kapalı ise algılaması uzun sürüyor. Bazen parmağınızı elli farklı şekilde de koysaniz tanımıyor. O zaman tanıttığım diğer parmağımı dokununca açıyor.

Bir S10 hızında olmaz ancak güncelleme ile daha stabil olacağını düşünüyorum.

• erhanoguzhan E kullanıcısına yanıt
    Peki cevap için teşekkür ederim. Sanırım a50 alacağım. Parmak izi haricinde memnun musunuz ?

Bir haftadır kullanıyorum çok memnunum. Parmak izi için güncelleme bekliyorum, bu hali ile çok kötü. Onun dışında stabilite, şarj durumu, oyun performansı, dizaynı çok iyi, kamerası da beni memnun etti. Severek kullanıyorum

• celik44 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

Kamera göreceli bir durum. Bazen güzel foto çekiyor bazen net foto alamıyor. Çekilen fotoları büyütünce kumlama fazla oluyor. 24 mp'den beklemeyen performans sergiliyor. Yazılımla düzeltilecek bir husus gibime geliyor. Samsung s8 kamerası için yeni yazılım yayınlanmış belki a50 içinde yayınlarlar.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.