Şimdi Ara

Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟 (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.558
Cevap
96
Favori
1.034.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

şarjı 2 günden fazla gidiyor (Aktif olarak kullanıyorum, Wifi, GPRS açık, günde min 1 saat oyun oynuyorum (klasik oyunlar))

telefon gayet seri, fotoğraf çekimlerini beğendim (Profesyonel düzeyde beklentim olmadığı için bana yeterli geldi.)

olumsuz yönü olarak, telefon çok ince ve kaygan elimde kayıyor, bunun için kılıf siparişi verdim.

Şarj kablosu çok kısa, type-c olduğundan ötürü evdeki diğer şarj kabloları ile uyumlu değil, internette fiyatlara baktım orjinalleri biraz pahallı gibi geldi.
  • cumur C kullanıcısına yanıt
    Geç gelmesi sorun değilde diğer ülke romlarindan hangisi bizim ile uyumlu onu çözemedim çözsem odin ile 5 dakikalık iş
  • Neden Nfc yokkkkk
  • quote:

Orijinalden alıntı: CemalSanane

Neden Nfc yokkkkk
    1 yıldır nfc li telefon kullanıyorum bir defa bile nfc ye ihtiyacım olmadı

Neden nfc bu kadar önemli sizce?
  • Arkadaslar merhaba pubg oynayan oldu mu acaba ? HDR ayarda acıyor mu
  • HDR de acıyormuş. Hayret ettim. Bu telefonun baya iyi olduğunu gösteriyor. 2.el s8+ alcaktım. Kafam karıştı şimdi.
  • bu konuda bahsedilen a50 whatsapp grubuna SAKIN GİRMEYİN! gerçek hayatında hiçbirşey başaramayıp sanal grupta yönetici olunca diktatörlük yapıp sizi direkt şutlayacak tip varki aman diyim yani. gidin googla yazın , buradan sorun, soruşturun ama sakın GİRMEYİN!
  • quote:

Orijinalden alıntı: pascalcaner

Huawei type c kablo ile şarj olmuyor. Spigen type c kablo ile şarj oluyor. Böyle bi sorun yaşayan varmı? (Huawei kablom arızalı değil başka cihazları şarj ediyor) Sorun neden olabilir?
    Arkadaşlar deneyebilen oldu mu? özellikle Huawei kablo neden uyumsuz anlayamadım. Teknik olarak birşey varsa bilenler açıklayabilir mi?
  • Ttec kablo vardı evde sorunsuz şarj etti. Birde taaa e72 den kalan kısacak bir micro usb kablom var. Powerbank den şarj ederken type c to micro usb dönüştürücüsüyle bu kabloyu kullanıyorum.
  • Laniakea kullanıcısına yanıt
    bu telefonun gurubu olsa ne olmasa ne
  • ism72 İ kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Huawei süper şarj destekleyen kabloda farklı bi özellikmi var acaba Samsung niye desteklemiyor ki? Spigen kablodada sorun yok A50'yi şarj ediyor.
  • Redmi note 7 pro ile karşılaştırmalı pil testi.
    dhbr.co
    YouTube
    http://dhbr.co/bsKO
  • coder16 C kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hangi kılıfı sipariş ettiniz acaba?
  • Ilgi ve alakaniza tskler arkadaslar. Wp Grubu doldu resmen

WhatsApp.com
    🇹🇷GALAXY🇹🇷A50🇹🇷TÜRKİYE
    http://dhbr.co/bsKU

• yaço58 Y kullanıcısına yanıt
    Tskler arkadasim ben yeni gordum yaziyi , tespitleriniz gercekten cok yerindedir, bu arkadaslar secim gunu insanlari siyasetle,rahatsiz edip, insanlarin gruptan ayrilmalarini sagladilar bende mudahale ettim. Kendisini cikardim, sahsi veyahut menfaat icin mudahale etmedim etmem ancak her platformun bi duzeni var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Laniakea

bu konuda bahsedilen a50 whatsapp grubuna SAKIN GİRMEYİN! gerçek hayatında hiçbirşey başaramayıp sanal grupta yönetici olunca diktatörlük yapıp sizi direkt şutlayacak tip varki aman diyim yani. gidin googla yazın , buradan sorun, soruşturun ama sakın GİRMEYİN!
    Oncelikle gittigin, veyahut bulundugun platformun yasaklarina ve kurallarina uyacaksin!!!! yoksa 1000 defa gelsen, bu uslubla seni sutlarim Burada yardimlasmak icin bulunuyoruz, maddi 1 kurus cikar saglamiyoruz, kimseden uyelik ucreti istemiyoruz, gelen basimiz ustune rahat durdukca. Ornegin Bak ozkan arkadasin gruptan cikti zorla geri cagardik kirmadi bizi, ozkan arkadasimiz uslubu, kurallara uymasi ve ayirmaksizin herkese yardim etmesiyle ornek olmus insanlardan talep gormustur. Ve grup yoneticisidir. Seninle ozel bi meselem yok, komplexini kendine sakla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levent_taka61 -- 3 Nisan 2019; 14:28:30 >

• cumur C kullanıcısına yanıt
    Hocam krediyi kapattınız mı ? Bende 12 ay 1000 tl böldürmüştüm eğer uyguna geliyorsa bende erken kapatayım.
  • asus1981 kullanıcısına yanıt
    World mobil ödeme 10ad.25tl ödemeye 25tl veriyor her ay 25tl puan oluyor benzin alıyorum
  • Arkadaslar bugun telefon geldi hosuma gitti yanliz pili yuzde olarak goremiyormuyuz sadece bildirim cubugunu indirinxe gozukuyor ana ekrandayken goremiyormuyuz
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.