Şimdi Ara

Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟 (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.558
Cevap
96
Favori
1.034.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mate 20 lite ile arasında çok kaldım ancak an itibariyle n11 üzerinden 2.479 TL ye satın alarak katıldım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ~mustafa~ kullanıcısına yanıt
    150dolarlık telefon için 2000tl dahi fazla bence. Xiaomi'nin popülerliği artınca fiyatlarını artırmaya başladılar. Bu evefone denen firma kadar açgözlü bir firma zor bulunur. Bu da xiaomi almamamdaki ayrı sebep. Sen xiaomi'sin arkadaş. Popülerliğini f/p olduğun için aldın. Yoksa kimse o nofitication alma sorunlu, memory management'ı yerlerde olan miui'ını samsung, huawei gibi büyük firmalarla aynı fiyattayken kullanmaz.
  • Mi5s kullandım iki yıl. Aldığımda şu anki mi9 un yerinde tepe modeldi. İlk ayda nefret ettim. Parmak izi okumuyor. Watsapda bildirim yapmıyor. CPU kapatma sorunu var 2 çekirdek çalışıyor. Miui arayüzü artık paranoyak etti her yer reklam fışkırıyor, bloatware dolu ve Çin hükümetine veri gönderdiğinden eminim, sistem uygulamalarında saçma sapan apk lar var silindiğinde kendi kendine geri yüklüyor, sonra ekranda ghost screen olayı başladı, en son dokunmatik algılama sorunu başlayıp kullanılamaz olunca lanet edip bunu aldım. Ayrıca miui batarya düşmanı bir işletim sistemidir. Bugün mi8 kullanıcıları dahil 3, maksimum 4 saat ekran süresinden bahsediyor. Donanım kağıt üzerinde Ferrari olabilir ama gerek yazılım gerek malzeme kalitesi ve Çin markalarının veri çekme alışkanlığı yönünden artık güvenmiyorum. Ayrıca bu kadar para verip saçma sapan ithalatçı firmaların kucağına düşmektense adam gibi kurumsal bir firmaya güvenmek daha mantıklı geliyor.

• celik44 kullanıcısına yanıt
    Haklısınız. Ben mi5 kullandım onda bir sıkıntı yaşamadım ama bu redmi pro artık çileden çıkardı beni. Mediatek işlemci var zaten üstüne 1 saat 30dk ekran süresi almaya başladım. Gps açıkken 5dk'da %30 pil giden bir telefon.Bunun yanında beklerken çok pil yeme gibi ek bir kronik sorun var telefonda. Özellik olarak belki de beni ömür boyu götürecek ama işte o özelliklerin hakkını komple os ile veremeyince olmuyor. Üstüne android 6.0 da kaldı redmi pro. Ekran oled ekran gene kronik pixel yanması sorunu da mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: newpceng

Mate 20 lite ile arasında çok kaldım ancak an itibariyle n11 üzerinden 2.479 TL ye satın alarak katıldım.
    daha dün n11 de 2400 e görmüştüm ben. bende mate20 lite severdim ama bu telefon bütün düşüncelerimi değiştirdi. sana hayırlı uğurlu olsun
  • Telefona GCAM kurulabiliyor mu?
  • durmazzeki D kullanıcısına yanıt
    Kurulmuyor, kurulsa da çalışmıyor.

yorumlara bakarsanız kurmuşlar ama kimsede çalışmamış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Laniakea kullanıcısına yanıt
    Telefonun yaşattığı his çok güzel. Şimdilik bir problemi yok. Teşekkürler..

• Arkadaşlar 1 aylık 6s plus 32 gb telefonumu verip, üzerine 200 lira alıp sıfır teknosa cihazı olarak bu telefona geçtim. Sizce nasıl olmuş Ayrıca telefondan şu ana kadar gayet memnunum yazılım güncellemelerinin geldikçe daha iyi olacağını düşünüyorum.
  • a50-redmi note 7 kamera karşılaştırması... gcam ve standart versiyonları da var.

video açıklamasında a50 için gcam linki de koymuş. nasıl çalışır denemek lazım.
    tele.click
    Переадресация Telegram
    https://tele.click/jeffersoens/179

• Kamera olarak note 4 ü aratır mı acaba ?
  • etkinus kullanıcısına yanıt
    Twrp den flaslaniyor sanırım apk olarak değil paylaştığı

• Telefon geldi arkadaşlar. Redmi pro dan sonra kartaldan inip ferrariye binmiş gibi oldum. Hele miui dan samsung un yeni arayüzüne geçmek çok iyi geldi. Simdi boşuna xiaomi de sürünmüşüm bu kadar süre diyorum. 6 saat 17dk ekran süresi ile %44 de şu an. Senkronizasyon bluetooth aod gece modu wi-fi telefonun lnterneti açık vaziyette. Parlaklik autoda. Aod devamlı açık modda. Kısacası bir günü rahat çıkaracak gibi gözüküyor.

• Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟

Pil kullanımında sizde de
    AoD ec AdaptifbrightnessGo kullanımı yüksek mi böyle. Bazen %15 in üstüne çıkıyorlar

• S10 'daki AoD sorunu bundada mı var acaba?

• Evet 1 haftalık süreçten sonra yazıyorum.

Bataryadan çok memnunum, gün sonunda batarya bitecek mi diye düşünmemek gerçekten harikaymış, htc 10 bu konuda beni yildirmisti. Oyun oynamazsam 1.5 günü rahat çıkarıyor.

Kamera konusunda daha önce soyledigim gibi orta ve düşük ışıkta çok iyi performans vermiyor, ama kameraların kapasitesinin bu olduğunu düşünmüyorum, kameralara bi iyileştirme gelmeli, orta seviye ışıkta tatmin etmediği oluyor. Özellikle hem arka hem ön kamerada portre moduna bi el atılmalı, bulaniklastirma olayını düzgün yapamıyor gibi, arkada derinlik sensörü olmasina ragmen bulaniklastirma doğal gelmedi bana. Benim beklentim yüksekte olabilirim, emin değilim.

Hoparlör sesinin kalitesi herhengi bir şey dinlerken veya izlerken tatmin etmiyor maalesef, keşke bi tık daha iyi yapilsaymis. Ses yüksekliği olarak sıkıntı yok, yeterli.

OneUI'dan çok memnunum şuan için, gerçekten pratik ve akıcı.

Ekrana diyecek birşey yok, bu fiyat aralığında tartışılan modeller arasında açık ara önde.

Parmak izi sensoru karışık, bazen eşleşme için 3-4 defa okutmam gerekiyor, kameradan daha acil bir güncelleme gerekiyor.

Umarim Samsung bu telefonu ara model diye arka plana atmaz ve eksik konularda güncellemeleri yapar. Kamera ve parmak izi sensörü iyilestirilirse çok daha tatminkar olacak.

• esklc E kullanıcısına yanıt
    Cebinizde ekran tıklama hissedip sürekli aktif oluyor olabilir. Ekranı dışa gelecek şekilde cebinize koyup tekrar takip edin. Benim de bugün dikkatimi çekti 48 dakika aktif diyordu. Yüzde 1 kullanmış. O bile fazla bence. Ya yazılımsal sorun var. Yada dediğim gibi pantolon cebinde ayağımız hareket ettikçe ekrana tıklama hissedip aktif oluyor.

• emirsavas kullanıcısına yanıt
    güncelleme vermişler eli kulağında gelir bizede yakında

• cumur C kullanıcısına yanıt
    Hindistan a daha çok güncelleme veriyor hem daha önce hindistan kamera guncellemesi aldı ve parmak izi guncellemsinide aldı bende hindistan romu kurulu

• F-138 kullanıcısına yanıt
    farkındayım bende onu kastettim avrupaya da verilmeye başlanmış o yüzden eli kulağında dedim

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.