Şimdi Ara

Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟 (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12.558
Cevap
96
Favori
1.035.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cihaz yeniyse 10 15 gün sürer pilin oturması

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • F-138 kullanıcısına yanıt
    hadi ya forumlarda düzeldiği söyleniyordu xda da falan

• cumur C kullanıcısına yanıt
    Çok çok bir şey beklemeyin kullanıyorum hali hazırda son hindistan güncellemesi yüklü iyimi dersen değil

Ancak biraz iyi gibi hatta şuan deniyorum hızlandı tekte açmaya başladı

Ancak şöyle birseyden bahsediliyor cihaz nasıl okuttugunuzu zamanla algılayıp hızlanıyor diye bakalım ne olacak denemeye devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F-138 -- 7 Nisan 2019; 0:19:22 >
  • Mrb arkadaşlar. Bugün bende araniza katıldım.
    Telefon gayet iyi düşünenlere tavsiye ederim.
    Yalniz ben 2 ayarını bulamadım biri yukarıdaki barda kalan pil yüzdesini göstermeyi açmayı. Ikincisi ise kamerada megapixel ayarı yapmayı.
    Bu ayarları nerden yapiyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: OkanDRDYK

Adam ihtiyacımı karşılıyor demiş daha ne adamın içine kurt düşürüyorsunuz geçmiş olay için
    Yok içime kurt falan düşmez zaten ben bile bile isteyerek
    A50 ye geçtim ekranın düz olması ve batarya benim memnuniyetim
    S9 plus bana çok cazip gelmedi ha iyi telefonmu çok iyi telefon
    Hatta benim için haddinden fazla iyi telefon
    Ben A50 yle mutluyum yeterlidir sevdiğim tarzı var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 57serdar89 kullanıcısına yanıt
    Ayarlar bölümünde pil diye aratin çıkar orada
    Kamera üst kısımda 3:4 h seçerseniz en yüksek ayar yani 24 mp olur

• Merhaba arkadaslar. N11 de 2370 tlye A50 yada 2169tlye mate 20 litemi almaliyim? Matein on kamerasi cok hosuma gitti ama bilemiyorum. Note 4 u aratmayacak bir tel lazim bana. Fiyat bandim bu. Yada 1500 tlye para cepte kalsin 5000 mah lik asus max pro alip geceyimmi :)

• 57serdar89 kullanıcısına yanıt
    Ayarlara gir arama çubuğuna yaz çıkıyor
    Pil yuzdesi yaz diğerinide yaz çıkıyor ayarlarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kafkaslı57 -- 7 Nisan 2019; 0:29:17 >
  • yasinemrah Y kullanıcısına yanıt
    Huawei hiç tavsiye etmem donanım olarak iyiler yazılım olarak çok berbatlar
    Mate on pro kullandım günceelleme bir kısmına geliyor bir kısma gelmiyor
    Pc ye bağlanmak sorun çin malı oldukları için abd menşeli uygulamalarla uyuşması
    Hiçde iyi değil yazılım olarak bir daha bana kimse çin malı telefon aldıramaz

• s8 ile a50 arasinda kaldim ayni fiyatta degiller ama benim icin onemli olan camerasi ve telefonun genel hizi. oyun oynamiyorum bu arada sadece uygulamalar arasi gecisler acilis sureleri falan akici olsun yeter o yuzden s8 almak gereksiz midir? a50 daha ucuz olmasina ragmen 3 tane kamerasi var dahami iyi s8inkinden? 3k civari += 100 olabilir bir butce ayirdim
  • Arkadaşlar konunun yeri değil ama a30 forumu göremedim buraya yazmak istedim. Şimdi a 30 almak istiyorum 2 200 liram falan var. Ancak a serisi j serisi ve s serisinden hangisini almam gerek sizce i. Skalam baya geniş. İlk defa bir samsung telefon kullanmayı planlıyoru.bu fiyata göre sizde hangisi serinin hangi modeli iyi olur? Yardımcı olursanız sevinirim.

• Dalgic2005 kullanıcısına yanıt
    j serisi eski jenerasyon artık, şimdi a serisi a30 a50 a70 a90 j serisi m serisine döndü m20 m30 oldu artık s serisi a serisi m serisi ve note serisi var 2019 samsung tarafında, tabiki orta segment a serisi almanız daha iyi olacaktır

• arkadaşlar ben bozulan samsung note 5 imin yerine almak istiyorum. s8 ile bunun arasında kaldım. 3000 bütçe ayırmıştım s8 i gözüme kestirmiştim ama bunu 2500 civarında görünce çok mantıklı geldi. Oyun gibi bir beklentim yok. pili iyi gitsin kamerası üzmesin yeter benim için ama kamera yorumlarını okuyunca içim karardı. s8 de eski kalıyor artık alasım da gelmiyor ama s8 mi alsam bunun yerine siz ne dersiniz?

• Ben de iphone 6dan geçmeyi düşünüyorum. Ancak kamera ve parmak izinin hem burada hem yabancı forumlarda oldukça eleştirilmesi aklımı çeldi. iphone 6da 1. nesil touch id olduğu için diğer yeni iphonelar kadar hızlı açmıyor mesela elin azıcık terlesin silmeden algılamıyor veya 2-3 saniye bekletiyor. Bu telefon da böyle mi? Ve ekran kapalıyken basınca algılıyor mu yoksa illa kilit tuşuna mı basmamız gerekli?

Kamera çok umurumda değil açıkçası fortnite falan da oynamıyorum. Bu fiyata tam aradığım telefon gibi duruyor ama şu parmak izi canımı sıktı. Yüz tanıma nasıl peki, fotoğrafla falan kandırılabiliyor mu?
  • yasinemrah Y kullanıcısına yanıt
    A101e 2.200tlye honor play gelecek. inceleyebilirsiniz.

• adamlar ikinci güncellemeyi verdiler parmak izi için bize hala daha güncelleme yok 436 mb ikinci güncelleme tamamen parmak izi için verilmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: yolyordam35

A101e 2.200tlye honor play gelecek. inceleyebilirsiniz.
    Honor play kullanıcısıyım.. Telefon çok iyi her yönüyle tavsiye ederim fakat kalite ve tasarım olarak A50 çok önde batarya olarak yine A50 önde Ekran A50 de süper amoled bu yönden yine A50 önde... Kamera hemen hemen aynı diyebilirim.. A50 de çentik olayı damla şeklindeyken honorun ki daha çirkin ve uzun... İşlemci ve hız olarak honor üstün.. Ses;honorda ve a50 de çok düşük, ikiside kötü...

Alacak arkadaşlar bu şekilde değerlendirme yapsın... A50 yeni tasarımı ve şıklığı batarya performansıyla honordan üstünken oyun performansı olarakta honor a50 den üstün..

Kendi fikrim güzel görünüm tasarım şıklık ve batarya için A50 ye 200 lira fazla verilmesi taraftarıyım. Hatta Honor playi eşime verip A50 alacaktım fakat 4500 mah 6.7 inç ekranla gelecek olan A70 i almaya karar verdim

Sizde düşünün taşının iyi karar verin, ne amaçla kullanacağınız bu noktada çok önemli.

İyi günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asus1981 -- 7 Nisan 2019; 10:24:28 >

• S8 bu telefondan tabiki üstün su an 700-800 TL fazla piyasa fiyatı bu farka değmez bence başa baş olsa düşünürüm, batarya dert etmeyecek günde 2-3 saat telefon kullanırım yada şarj aleti yanımda gezerim, şık güzel kamerası olan telefon isteyen aradaki farkı veririm diyen S8 e yonelebilir.
    2100-2200 civarına düşse bu segmentin kralı olur bence telefon Total olarak her yönüyle ortalama bir telefon olmuş,10 üzerinden 7 veririm. Şahsen ben 10e ile bu telefon arasında kaldım s7-8 gibi telefonlara bakmaya gerek yok.

• cumur C kullanıcısına yanıt
    Hindistan in aldığı güncellemeler :)

Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟

• Telde oyun oynamam hic. Ekran foto akicilik birde sar onemli. Honor playin sari 0.8 lerde. A50 0.27 sanirim. Mate 20 lite 0.47 gibi biseydi. Honor playi sirf bu yuzden elemistim. A70 i bekleyim diyorum. Fiyat makulsa o alinabilir yada a50 iyice dusermi bilemedim. N11 den 55 tl cek indirimiyle 2.379 gibi biseye geliyor a50. Foto yonunden note 4 den iyiyse direkt alacagim ama kararsiz kaldim.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.