Şimdi Ara

Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟 (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.558
Cevap
96
Favori
1.035.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    oha yani ya bu nasıl bisey bu son 436 mb güncelleme parmak izi içinmiş sifr az önce okudum ve stabil hale getirmişler samsung türkiye uyuyor resmen nisan ayındayız güvenlik yama düzeyi şubatta hala

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 7 Nisan 2019; 12:17:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasinemrah

Telde oyun oynamam hic. Ekran foto akicilik birde sar onemli. Honor playin sari 0.8 lerde. A50 0.27 sanirim. Mate 20 lite 0.47 gibi biseydi. Honor playi sirf bu yuzden elemistim. A70 i bekleyim diyorum. Fiyat makulsa o alinabilir yada a50 iyice dusermi bilemedim. N11 den 55 tl cek indirimiyle 2.379 gibi biseye geliyor a50. Foto yonunden note 4 den iyiyse direkt alacagim ama kararsiz kaldim.
    Hocam honordan önceki telefonum note 4 tü... A50 nin Kesinlikle kamerası ondan iyi.. Karşılaştırmalar var youtubeden bakın.. Tabii benim fikrimi sorarsanız 2900 lira 3200 lira arası a70 beklenmeli:)

• cumur C kullanıcısına yanıt
    Malesef durum böyle :)

• Karta para yatirdim n11deki magzada stok kalmamis :) nasipmi degilmi bilemedim :) az oncede bir telefoncuda 1 aylik faturali garantili vs s8 gordum. 2500 tl. Onumu alsamki? S8 ile a50 arasinda kaldim bu kezde.

• Hattı telekom olup da volte aktif ettirebilen var mı? Müşteri hizmetleri bize Samsung tarafından telefon desteğine istinaden bilgi gelmedi deniyor. Uygulama üzerinde zaten telefon modelini de algılamıyor.

Yıl 2019 telekom yine tırt telekom...
  • Beni çıldırtacak yakın zamanda da kendisini parçalattiracak telefondur. Hayatımda bu kadar sinirlendiğimi hatırlamiyorm. Bakn yemin ediyorum bu satırları on dakikadan fazladır yazmaya çalışıyorum. Telefon aldığım ilk günden bu yana kendi kendine navigasyon tuşlarına yüzlerce kez basıp neler yapmadi bir bilseniz. Galeriye girip fotoğraf mi silmedi. Netflixe girip film mi açmadı. WhatsApp a girip ses kaydı mi göndermedi. Aklınız durur görseniz. Tamamen benim kontrolüm dışında hareket eden bir hatası var. İki kez sıfırlasamda çözüm olmadı servis şart. Telefon 6 günlük. 15 dk oldu şu an. Az önce amcamı aradı telefon kendisi.bizzat kendisi.

• ehgehg E kullanıcısına yanıt
    Yüklediğiniz bir yazılımdan kaynaklanıyor olmasın? Virüs vs bulaştırmış olabilir misiniz? Bende bu tip sorunlar olmadı. 2 defa kendi kendi reset attı. Şühelenip fabrika ayarlarına döndürdüm bende... Gerçi yeniden başlatma sorununun yazılımsal olduğunu düşünüyorum. Güncellemeyle giderilebilir, bunun harici hiçbir soruna rastlamadım... Telekom ile olan volte sorunum dışında... Maalesef tırt telekom volte sorununu birçok marka ve modelle yaşamakta... Malum diğer operatörler de dahil olmak üzere 4G ya da LTE (4,5G ne a.q.?) daha stabil değilken bu operatörlerden VOLTE beklemek galiba saçmalık... Uğraşıp, CEO'ya yazıp düzelttirilen telefon modelleri olmuş. Bakalım, olmazsa CEO'ya bi de biz mesaj atalım. Yoksa telekom her zaman tırt telekom'dur...
    Ghost touch var cihazda. Sıfırlama vs çözüm olmaz. Cihaz değişimi isteyin.

• etkinus kullanıcısına yanıt
    Ghost touch nedir biraz açar mısın ?

Kişisel hatam olmadığına ve yüklediğim uygulamalarla lgili bir durum olmadıgina eminim çünkü hiç isim olmaz.

• uyemuyedegil U kullanıcısına yanıt
    Hayır mümkün değil uygulama yok bile yeni sıfırladim

Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟

Video fan ekran görüntüsü sadece

Maalesef yeni nesil telefonların yeni sorunu... Ekrana dokunmanız ekranda kalıyor bildiğim kadarıyla... Burn gibi bir şey... Ekran üzerindeki dokunmalara istikamet eden uygulamalar kendiliğinden açılmış. Dokunma gibi algılıyor yani...

Ben de şimdi araştırdım yukarıda arkadaş yazınca... Enteresan bir sorun... Millet şimdi bir de bununla cebelleşir teknik servis tarafında burn olayındaki gibi... Bir ara üçüncü parti yazılım kurmuşsunuz burn ondan olmuş diye bahane uydurup başlarından savıyorlardı.
  • 2500-2700 bandında orta segment oyun performansı çok iyi bilindik marka telefon almak istiyorum
    Mate 20 lite mı A50 mi daha iyidir oyun performansında
    ve bizim akrabalar kesinlikle samsung alma berbat bataryası hemen ölüyor vs vs diyorlar kafam çok karıştı ?
  • Bu arada telekom olup volte aktif ettirebilen oldu mu?

Arayıp kavga edeceğim galiba... Yeni telefonu tanımamak nedir arkadaş? Altyapı yetersiz, bu yüzden aşırı yüklenme olmasın diye eklemiyoruz listeye deyin, biz de anlayalım.

Diğer modeller haricinde Samsung'un birçok yeni telefonu listelerinde yok ve güncellemiyorlar...
    Evet demek ki uğraşıp duracağız servisle yine Samsung burç ürünüm beni pişman etti

• quote:

Orijinalden alıntı: ehgehg

Ghost touch nedir biraz açar mısın ?

Kişisel hatam olmadığına ve yüklediğim uygulamalarla lgili bir durum olmadıgina eminim çünkü hiç isim olmaz.
    Hayalet dokunuş demek senin yerine telefon kendi yapay zekası dokunuyor işlemlere

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Donanımsal bir sorun hocam. Yazılımla felan alakası yok. Bu sorunu ortaya çıkaran test yazılımları var o ayrı tabi. Mümkünse bu sorunu yaşarken bi video kaydı alın, çünkü servis sizin sorununuzu anlamayıp cihazı sıfırlayıp geri gönderir.

• Bence çok düşünme. 3000 TL bandında alacağın her telefon orta segment ve aynı sorunla zaten karşılaşacaksın. Hangi telefonu tercih edersen et, 1 yıla yakın bir süre adam gibi kullanırsın, sonra şarj sorunu başlar.

- Hızlı şarj özelliği kapat.
    - Arkada çok fazla çalışan uygulama tutma. (Bende internet bankacılığı olduğundan dolayı mecburen antivirüs var... O da eset. Kullanıyorsan mutlaka ilk taramayı ve uygulama ekledikçe ve sildikçe tam sistem taramasını yaptır ki her defasında sistemi baştan tanıyıp şarj sömürmesin...)
    - Hava durumu harici widget tutmamaya çalışın.
    - Gereksiz ve kullanmadığınız uygulamarı kaldırın, kaldıramadıklarınızı devredışı bırakın.
    - Telefon ayarlarını tam yapın ve kullanmadığınız, gereksiz opsiyonları devredışı bırakın.

Bunları uygularsanız 2 yıl rahat kullanırsınız. Ben zorlayarak 4 yılı aşkın bir süre çıkardım. 2 yılda bir 2 batarya değişti. Yani 2 yıla 1 adet bataryayı gözden çıkarın derim. :)

• Benim a50 batarya testim komple wifi açık

Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟
    Sizin mesajınızdan sonra baktım. Telefon ayarlarında volte açık ancak şebeke olarak aktif değil. Türktelekom'un sitesinde volte sss'ye baktığımda uygun telefon listesinde a50 yoktu. Ayrıca volteyi açmak için 5555 e mesaj atın diyordu. Mesaj attığımda "işlemi şuan gerçekleştiremiyoruz daha sonra tekrar deneyin" diye mesaj geldi. Belki ileride a50'yi eklerler.

• Kafkaslı57 kullanıcısına yanıt
    Ekran süresini iyi almışsın. Muhtemelen arkada çalışan uygulama çok yok.

Ama telefon ortalama 6-6,5 saat ekran süresi alıyor. Benim 100 şarjla şuan ekran süresi 1 saat 5 dk %90'da...
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.