Şimdi Ara

Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟 (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.558
Cevap
96
Favori
1.035.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MaiqTheLiar

QC 3 desteklemesinimi bekliyodun exynos 9610 ile o attığın inceleme videosu dışında a50nin ekranını hiçbir incelemede o kadar sarı görmedim bu arada plastik değil malzemesi glastic
    Arka kapak glastik yahu kasa malzemesi de plastik kullandiginiz telefondan nasil bu kadar bihaber olabiliyorsunuz ilginc. Ayrica telefon QC 3.0 desteklemiyorsa o da samsung un ayibi cunku ortalama SD660 kadar guclu bir islemci. Ozetle yine dedigime geliyor samsung dan orta seviye telefon alinca boyle oluyor. Rakiplerinin arka kapaga taktigi gorilla 3 ü sen on cam diye millete satiyorsun..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yav he he plastik bide gelmiş ahkam kesiyor, yavuz hırsız ev sahibini bastırır misali, burada kimse 2850 tl ödemedi buna bil istedim kendi kendine bilgi uydurma bi geri satfalara bakta öyle yorum yap baride bişey bildiğini sanalım
  • Arkadaslar birakin incikle, boncukla ugrasanlari. Senelerdir orta seviye samsunglarin yuzune baktirmayan bana bile aldirtmistir bu telefonu sonunda samsung. Bi kac guncellemeyle cok daha iyi olacaktir, ozellikle kamera. Buyuk potansiyeli var kameranin fakat yazilimla cok kisitlanmis. 4k video isteyenler open camera uygulamasini yukleyebilir.
  • Ben 2550. Tl ye aldım samsung garantili sıfır
    Artı bence arka kapağın plastik olması cam olmasından çok daha iyi
    Plastik camdan daha sağlamdır bir düşmede pert olmaz hiçolmazsa
    Bununda avantajlı yanı var yani ayrıca daha hafif ön camında gorilla
    3 olmasında hiç sakınca yok düz ekran olması güneş ışığında ekranın
    Daha sağlıklı görüntü vermesini sağlıyor
    Ekrandada sarı ışık falan yok belki mavi ışık filtresi açık kalmıştır
    Velhasıl 15 gün kullandığım s9 plustan benim açımdan çok daha
    Verimli bir telefon benim açımdan diye belirtiyimde tekrar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • evolez E kullanıcısına yanıt
    Cihaz donanım olarak müsait ama yazılımla kısıtlanmış mı? Bende de a8 2018 var 4k çekmez.bu uygulamayı kursam 4k çeker mi?

• cumur C kullanıcısına yanıt
    Yapınca zannediyor ki millet gidip çin malı telefon alacak... Arkadaş, o telefonların piyasada tutunup adam akıllı şekle girebilmesi için daha 1 ila 2 sene fırınlarca ekmek yemesi gerek...

Daha önceki mesajlarımda da söyledim, bu telefonlarda;

- İşlemci darboğazı ve basit uygulamalarda bile ekranda takılmalar donmalar,
    - Yazılımsal sorunlar,
    - Operatör ve şebeke sorunları,
    - Wifi kopma ve algılamama sorunu,
    - Para verdiğin arayüzde bol bol reklam görme

gibi sorunlar var. Kabul ediyorsanız sorun yok.

Haaaa, google da veri topluyor demişsiniz, google telefon ayırmadan o telefonlardan da veri topluyor, üstüne bir de veriniz ekstradan Çin'e de akıyor, en çok hacker bozmasının olduğu ülkeye... Bir de bu telefonla internet bankacılığı yaptığınızı düşünürsek vaykine vay vay vay vay vay...
  • Iste ben bu yuzden s9plustan vazgectim
    1.5 saat dolmadan hersey kapaliyken 100 den 98 e iniyordu batarya
    Test sonucum a50 le

Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟

• hepsiburada kampanya yapmış 2400 artı 75 tl word puan karşılığı telefonu sipariş geçtim.
    siyah renk aldım kullanan var mı?
    plastik diyenler hiç telefonu eline aldı mı? glastik denen madde s10 hissiyatı verdi çok fark hissedemedim gayet güzel bir malzeme. tek eksiği nfc bence. kamera ve parmak izi güncelleme alacak zaten ki parmak izi şu an en üst modellerde bile müthiş değil kullanmak da elzem değil. telefonu çinlilerle kıyaslama yapmak gereksiz gerçekten ıvır zıvır hataları o kadar çok ki....
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumur

yav he he plastik bide gelmiş ahkam kesiyor, yavuz hırsız ev sahibini bastırır misali, burada kimse 2850 tl ödemedi buna bil istedim kendi kendine bilgi uydurma bi geri satfalara bakta öyle yorum yap baride bişey bildiğini sanalım
    Anladik 2500 verince insanlar kör oluyor, gercekleri kabullenmiyor. Ben israrla body material den bahsettikce sen kendini kandirir gibi arka camdan bahsediyorsun. Telefonun govdesi plastik bunu ister kabul et ister etme umurumda degil.

• quote:

Orijinalden alıntı: 128MilyarDolar

Anladik 2500 verince insanlar kör oluyor, gercekleri kabullenmiyor. Ben israrla body material den bahsettikce sen kendini kandirir gibi arka camdan bahsediyorsun. Telefonun govdesi plastik bunu ister kabul et ister etme umurumda degil.

Alıntıları Göster
    tamam arkadaş anladık telefonu alacak mısın? kullanıcı mısın değilsen hadi başka formlara.

• quote:

Orijinalden alıntı: uyemuyedegil

Yapınca zannediyor ki millet gidip çin malı telefon alacak... Arkadaş, o telefonların piyasada tutunup adam akıllı şekle girebilmesi için daha 1 ila 2 sene fırınlarca ekmek yemesi gerek...

Daha önceki mesajlarımda da söyledim, bu telefonlarda;

- İşlemci darboğazı ve basit uygulamalarda bile ekranda takılmalar donmalar,
    - Yazılımsal sorunlar,
    - Operatör ve şebeke sorunları,
    - Wifi kopma ve algılamama sorunu,
    - Para verdiğin arayüzde bol bol reklam görme

gibi sorunlar var. Kabul ediyorsanız sorun yok.

Haaaa, google da veri topluyor demişsiniz, google telefon ayırmadan o telefonlardan da veri topluyor, üstüne bir de veriniz ekstradan Çin'e de akıyor, en çok hacker bozmasının olduğu ülkeye... Bir de bu telefonla internet bankacılığı yaptığınızı düşünürsek vaykine vay vay vay vay vay...
    İslemci darbogazi mi

Ya Allah askina soyle basit seylerle kendinizi avutmayin. Ne takilmasi? ne darbogazi?

Bir de yazmissin ekranda takilma, donma falan ciddi anlamda komik.

İnsanlar plastik govde, 4k cekemeyen, gorilla 3 ekranli, QC olmayan telefona 2.5K verince kendini boyle mi kandiriyor acaba.

• galaxy s10e de sizin mantıkla plastik o zaman, üstüne basa basa söylendi konuşuldu bu damdan düşer gibi gelip burda konuya atlayıp bu plastik demekle olmuyor geri sayfalarda konuşuldu bakıldı gidip bide ekrani xioami ile kiyasliyorsun şaka gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 8 Nisan 2019; 19:38:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 5510gokhan

hepsiburada kampanya yapmış 2400 artı 75 tl word puan karşılığı telefonu sipariş geçtim.
    siyah renk aldım kullanan var mı?
    plastik diyenler hiç telefonu eline aldı mı? glastik denen madde s10 hissiyatı verdi çok fark hissedemedim gayet güzel bir malzeme. tek eksiği nfc bence. kamera ve parmak izi güncelleme alacak zaten ki parmak izi şu an en üst modellerde bile müthiş değil kullanmak da elzem değil. telefonu çinlilerle kıyaslama yapmak gereksiz gerçekten ıvır zıvır hataları o kadar çok ki....
    Hayırlı olsun arkadaşım
    Bendede siyah var 4 gündür kullanıyorum
    Ben çok memnunum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmetbayram5 A kullanıcısına yanıt
    Donanim olarak musait evet. A8 i bilmiyorum, deneyin isterseniz. A50 icin bi cok uygulama ile 4k cekim yapmak mumkun. Ben google cam era ve open camera ile denedim. Yalniz google camerayi custom recovery ile flashlamak lazim, calisan apk yok bildigim kadariyla.
  • Arkadaşlar bende bugün turkcell den A 50 modelinin siyah prizma siyahını alarak araniza katıldım diğer alternatifim mate 20 lite idi. Fakat hem yeni hem 6 gb ram hem de mate 20 den az daha ufak bir ekran olarak şık duruyordu. Şimdilik telefona kişisel yüklemelerini yaptım saat 11 den bu yana kullanıyorum full parlaklık ve 4.5 g açık tasarruf modu kapalı youtube hariç ve oyun hariç hemen hemen herşeyi denedim şarj açıldığında %54 du şuan %12 ile devam ediyorum 2 saat bi ekran sürem var hala bana pek tatmin edici gelmedi şimdilik kullanmaya devam ediyorum sanırım zamanla oturur. Telefonun hızı gayet iyi. Ilk izlenimce ısınma yapıyor çabuk soğuyor ve rahatsız edici değil. Kamerası aşırı kötü değil modları vs ayarlamak lazım fakat bu segment bir cihaza göre de biraz daha tatmin edici olabilir sanırım mate 20 lite daha güzel fotoğraf çekiyor alırken son bi kez karşılaştırdım çünkü. Yüz tanıma jet gibi acıyor fakat.parmak ızini 3 kez aynı parmağa tanımladım cebimizden çıkardığınızda bazen 5 veya 6 kez deniyorsunuz ama normal durumda hemen acıyor tabi 3 parmak izinin de etkisi var şimdilik bu kadar alacaklara tavsiyem s9 plus yada mate 20 lite Kamera si ile kıyaslamaz ama diğer yandan emin olun ilk izlenimlere göre şuan alınabilir en güzel.cihaZ
    Aşağıda bir selfi örneği paylaştım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Kardeşim haklı olduğun konularda katılıyorum ama bir yerden sonra kesinlikle tercih meselesi ama a50 ye çokta haksızlık etmemen gerekir emin ol 3000 para verdiğim için değil şuan kullanıyorum izlenime göre söyledim. Nacizane fikrim.

• fakirlikdizboyu F kullanıcısına yanıt
    Telefonu açtığınızda içindeki şarj şoklu halidir ona dayanarak bir şarj tespiti yapmanız hata
    Mate20 lite kullanmış biri olarak söylüyorum a50 kamerası daha iyi (kamera guncellemesi almış hali ve önceki halide buna dahil) ben en güncel hindistan güncellemesi kullanıyorum
    Parmak izi konusunda alt seviye bir sensör kullanıldığı için yavaş açıyor ancak güncellemeyi bekleyin bu hafta gelir düzelme var baya
    A50 nin yüz tanıması karanlıkta mate 20 lite dan daha iyi açıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F-138 -- 8 Nisan 2019; 14:50:5 >
  • F-138 kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirdiginiz için teşekkürler şarj şoku ile alakalı ilk kez bir bilgim oldu. Ben de zaten ilk izlenim olarak söyledim mate 20 lite kullanıcısı olarak a 50 Kamera si daha iyi diyorsanız saygı duyuyorum. Ve inanın şuan bir soru işareti kalmadı aklımda ıyi forumlar kardeşim

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.