Şimdi Ara

Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟 (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.558
Cevap
96
Favori
1.035.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şimdi sipariş verdim ben de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Henüz kılıf almadım ancak her an elinizden kayacakmış hissi var hb dan vericem şuan pek kılıf seçeneğide yok zaten

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fakirlikdizboyu F kullanıcısına yanıt
    Rica ederim güle güle kullanın kafaya şapkadan başka bir şey takma

• F-138 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle bir yerde hepsi kül yapısı sınırı yok. Teşekkürler sizde güle güle kullanin

• Asphalt 9 ve google cam uygulaması için optimize edilemiyor diyor arkadaşlar problem nedir

• QC teknolojisi Qualcom a ait. Qualcom işlemci kullanmayan bir telefonda Qualcom teknolojisi aramak nasıl bir mantık? Hızlı şarj için illa QC olması gerekmiyor. Qualcom buna kendince bir isim vermiş. A50 hızlı şarj oluyor ve gayet de yeterli sürede şarj oluyor. Bundan daha kısa sürede şarj olursa 1 senede bataryayi eline verir, 10 dakika erken şarj oldu diye sevinirsin.

• Slikon kristal h,b dan almıştım 29. Tl ye
    Spigen yok çıksıın alacam hemen
    Bide 50. Tl ye ekran koruma taktırdım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mavi a50 alarak aranıza katılmış bulunmaktayım. Telefonun ekranı kaymak gibi Dışardan bitane kılıf aldım 25 liraya kaydırmaz mat bi kılıf idare ediyor şimdilik.
  • Hayırlı olsun güle güle kullanın

• Arkadaşlar kırılmaz cam filmi alan var mı hiç ?

ben aldım ama ekranı kaplamıyor.

Şöyle kaliteli ekranı tam kaplayan bir koruyucu tavsiye eder misiniz ?
  • coder16 C kullanıcısına yanıt
    Eminönünden 15 tlye aldım. Tam kapatıyor.

• Gittigidiyor 'dan şeffaf, kenarları renkli silikon kılıf sipariş ettim bakalım 36 TL.

• muratclk kullanıcısına yanıt
    Ismi, kapak resmî, özelliği varmı?

• a50 yi ben de beğendim.şık bence.ancak gene de p30 lite a da bi bakayım diyorum.O da güzel gibi
  • Sayıyla geliyorsunuz galiba buraya... Tövbe est.

Bir insan neden ısrarla çin malı telefon methetmek için buralarda bu kadar çaba sarf eder? Git kardeşim o zaman al o beğendiğin telefonlardan... Çin malı satıcısıysan da satıcıyım, baltalayıp müşteri toplamaya çalışıyorum de... Niye buralarda kurusıkı atıp duruyorsun?

Sanane arkadaşım, yok plastikmiş, yok qc yokmuş... Yüz kere söyledik, bu telefonlar avrupada para değil, burada böyle... Beğenmiyorsan mangırı basıp iyisini alacaksın. Nerede yaşadığını zannediyorsun da 2800 TL'ye satılan telefondan bu kadar beklenti içine girip, kendi kendine dolup, buralarda sıralıyorsun? Türkiye'de yaşıyorsun hemşerim, alış artık buna... Bu paraya bu kadar hizmet oluyor. Beğenmiyorsan git derdini hükümete anlat da sana vergi muafiyeti sağlasın, o zaman gider alırsın o dediğin fiyatlara...

Ayrıca millet sanki bilmiyor o kadar parayı basıp iyisini almayı da bilerek bunu alıyormuş gibi sıralıyorsun. Alan adam ceremesine de katlanır haliyle... Daha fırınlarca ekmek yemesi gereken, Türkiye'de yeni markalara bel bağlayabiliyorsan git bağla... Sorunlar ortada...

Allah versin, sen git daha iyisini al... İkinci baltacı katil de sen olup konu baltalayıp durma şurada...

Millet bir şeyler paylaşıyor, bunun derdi de konu baltalamak... Laf yetiştirmek...

Tövbe yarabbi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uyemuyedegil -- 8 Nisan 2019; 23:13:58 >

• Arkadaşlar operatörlerden volte alabilen var mı? Ben telekomla bayağı cebelleşiyorum. Yarın biraz daha bastıracağım, olmadı CEO'ya yazarım... :)
  • Volte destegi epeyde ? Ile gosterilmis. Urunde varmi yokmu anlamadim. Cat6 ile falanmi alakasi var bunun. cozum nedir?

• uyemuyedegil U kullanıcısına yanıt
    Volte bende aktif. Operator: turkcell
  • uyemuyedegil U kullanıcısına yanıt
    Vodefone de de aktif

• Arkadaşlar bu arada tr cihazlar 4 ram 64 gb olarakmı sizde bir kaç inceleme video sunda tr de 4 ram 64 gb versiyon veya 6 ram 128 gb plan var demişler ama yazabilirmiainiz?

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.