Şimdi Ara

Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟 (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.558
Cevap
96
Favori
1.035.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yanlış bilgi var bazı videolarda chip com incelemesi 4/64 dedi. Tr ürünler sitesinde belli 6-64 ve NFC siz ürünler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • F-138 kullanıcısına yanıt
    Apk yi kurdum sürekli olarak her açtığımda durduruyor kapaniyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Telefonu almak için incelemeye gittiğimde arka kamerayı açınca ekranda dalgalanmaları gördüm ve incelemeden hemen geri bıraktım. Fiyat olarak gayet uygun özelliklere göre ancak tercih sebebi olabilecek tüm özellikleri parmak izi hızlı şarj kamera genelde kötü olarak yorumlanıyor. Birden sizden fikir alayım gün ışığında arka ya da ön kamerada dalgalanma görünüyor mu ekranda?

• fakirlikdizboyu F kullanıcısına yanıt
    Hangi apk?

• HrTomK H kullanıcısına yanıt
    Yok öyle bişey

• quote:

Orijinalden alıntı: HrTomK

Telefonu almak için incelemeye gittiğimde arka kamerayı açınca ekranda dalgalanmaları gördüm ve incelemeden hemen geri bıraktım. Fiyat olarak gayet uygun özelliklere göre ancak tercih sebebi olabilecek tüm özellikleri parmak izi hızlı şarj kamera genelde kötü olarak yorumlanıyor. Birden sizden fikir alayım gün ışığında arka ya da ön kamerada dalgalanma görünüyor mu ekranda?
    Samsungun orta seviye cihazlarinda kamera çöp hele video konusunda inanilmaz kötüler.Samsung alicaksan üst seviye ha ona butcen yoksa baska markalarin orta seviyelerine bakabilirsin.S8Plus,S7Edge,Note5,Note7Fe cihazlarindan sonra orta seviye bi kac cihaz kullandim daha da almam hele ki bu A50 dedikleri cihaz 3 kamera olayiyla millete güzel görünüyor ama malesef 5 kamerada olsa sensorleri 5 para etmez.

dhbr.co
    YouTube
    http://dhbr.co/bsVH

Su videoya bakabilirsiniz 1 dk icinde 50 kere odaklama yapıyor :) 2500-3000 lira arasi bi para orta seviye cihaza verilmez burdakiler o kadar para verince cihaza laf soyletmiyor ama durum bu

• Emaar samsung shop da kapaklı kılıf 190 liraydı. Başka kılıf gelmemiş. Kadıköyden 15 liraya şeffaf kılıf aldım tam oturdu.

Çin malı telefon kullanıp buraya gelip bu telefon çöp diyenlere bakmayın. Adam kullanmadığı telefonun konusana girip çöp diyor. Kendi kullandığı arayüzünde reklam olan Çin malı telefonu göklere çıkarıyor.
    Kamerada dalgalanma yok. Kamera konusu beklentiye göre değişir. Samsung bu versiyonda kameraya kısıtlanmış. Ama kötü değil. Mesala 4k yok. Ama apk ile 4k vidéo aktif oluyor. Youtube de incelemesi var. Ben s10 kullanıyorum. Oğluma bu a50 aldim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ermis1453 -- 9 Nisan 2019; 8:56:54 >
    ışıkla alakalı durum, spot ışıkları yüzünden. bende aynı şekilde düşündüm sonra vodafoneda baktım sıkıntı yoktu.
  • Artık Türkiye üzerinden de güncelleme gelse iyi olacak hem parmak izi hem kamera açısından.

Ben bu cihazın kamerasının yazılım güncellemeleri ile baya iyileştirileceğini düşünüyorum.

Yukarıda ki arkadaşın örnek gösterdiği video çekerken odaklanma durumu benim cihazda da var umarım güncelleme ile çözülür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: korner12

Artık Türkiye üzerinden de güncelleme gelse iyi olacak hem parmak izi hem kamera açısından.

Ben bu cihazın kamerasının yazılım güncellemeleri ile baya iyileştirileceğini düşünüyorum.

Yukarıda ki arkadaşın örnek gösterdiği video çekerken odaklanma durumu benim cihazda da var umarım güncelleme ile çözülür.
    kamerada premium telefonlarda bile 1. düşük ışık 2. video her zaman tartışma konusu standart kullanıcı gündüz fotoğraf çeken adam için biraz bu telefonlar umarım daha da iyileşir.
    dün xda da gezindim avrupa cihazlarda güncelleme almamış anladığım hinduları biraz denek olarak kullanıyor olabilirler bize düzgün bir güncelleme gelir

• 5510gokhan kullanıcısına yanıt
    Umarım öyle olur sabırsızlıkla bekliyoruz.
  • Bu NFC takıntısını anlamıyorum. Yıllardır bir kere bile NFC açmadım çok da gerekli bir şey değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: _RaGoN_

Bu NFC takıntısını anlamıyorum. Yıllardır bir kere bile NFC açmadım çok da gerekli bir şey değil.
    İphone kullanırken nfc ile mobil ödeme desteklemediğini için kullanamıyordum zaten. Note8 vardı onunla işbankasının, yapıkredinin mobil ödeme kampanyaları oluyor, onlara katılıp 50-100 lira puan kazanıyordum. Nasip bunda yok, yapacak birşey de yok Olsa iyi olurdu...
  • Elli kere yazdım yine yazıyorum
    Kamera için telefon alınmaz
    En kral kameralı telefon bile büyük ekranda tırt oluyor
    Gidin kendinize orta seviye gomlek pantolon cebine
    Sığan 1 cm sensörlü compack kamera alın 4 k da
    Çekiyorlar 8-9 bin tl vermeye değmez 2600 bu telefona
    Verseniz 2500 de ömür boyu kıllanacağınız kameraya
    Eder size 5100

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün Hepsiburada dan 4500 liraya ben de sipariş verdim derken ne göreyim! Birkaç gün sonra A70 çıkıyor! Gerçi çıkar çıkmaz en az 3200 liradan çıkar ve cazibesi olmaz..Aklıma takılan bataryasının 4500 mah olması..A50 4000 mah..
    Bunun sonu yok biliyorum ama Samsung orta segmenti tam bir çöplüğe çevirmiş durumda..A101 harca harca bitmeze doğru gidiyor bunun sonu..Umarım A50 aldığıma pişman olmam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: besiktas

Dün Hepsiburada dan 4500 liraya ben de sipariş verdim derken ne göreyim! Birkaç gün sonra A70 çıkıyor! Gerçi çıkar çıkmaz en az 3200 liradan çıkar ve cazibesi olmaz..Aklıma takılan bataryasının 4500 mah olması..A50 4000 mah..
    Bunun sonu yok biliyorum ama Samsung orta segmenti tam bir çöplüğe çevirmiş durumda..A101 harca harca bitmeze doğru gidiyor bunun sonu..Umarım A50 aldığıma pişman olmam..
    A50 den önce 15-20 gün s9 plus alıp kullandım o zaman a50 çıkmamıştı
    Ben s9 plusı aldım 3-4 gün sonra a50 çıktı gittim bakıp inceledim internettede arastırıp
    Hemen a50 yi aldım s9 plusuda sattım

S9 plus s10 plusdan bile iyi diyolar hersey kapalı bataryası full 100 den 98 e
    1.5 saat dolmadan düştü o kenarları eğik ekran varya telefonu güneş ışığında kullanılmaz yapıyor
    Sonuna kadar aç yinede düz ekranın görünürlüğünün yarısı bile değil çok rezil bir durum bu
    Artı spigen en iyi kılıf spigenle ekran koruyucu cam yada slikon kullanılmıyor sanki o yanlardaki
    Eğimleri telefon düştüğünda korumasız kalıp çabucak kırılıp bozulsun diye yapmışlar
    Daha bir sürü sayılacak eksiği var
    Neden yazıyorum bunları daha pahalı telefon demek 4x4 lük telefon demek değildir nacizane
    Kendi fikrim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• VioLee kullanıcısına yanıt
    bu telefon daha hiç güncelleme almadı hindistan ve diğer ülkeler 4 güncelleme aldı nedir bu acele hele bi güncelleme gelsin bakalım

• 2000₺ civarina gelince alacagim sanırım bi kaç aya kamera ve parmak izi düzelirse tabi :)

• F-138 kullanıcısına yanıt
    Gcam apk si

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.