Şimdi Ara

Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟 (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.558
Cevap
96
Favori
1.035.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bunda tam manasıyla çalışmıyor zaten şimdilik durum bu ileride belki çalışır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pubg performansi nasil yeğenime almayi dusunuyoruzda sadece oyun oynar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fenool kullanıcısına yanıt
    Pocophone f1 bakın

Düşük ayarlarda akıcı oynar, yüksekte çok akıcı oynayamaz oyun telefonu değil. Oyun için işlemcisi snapdragon 710-835-845 telefonlara bakın.

Telefon 2400 e düşmüş, bu fiyata şık tasarım, batarya arayanlar değerlendirebilir. 2000 liraya xiaomi redmi 7 geldi. Arka kamerası daha iyi ve fiyatı daha ucuz.

A50 pubg'de oldukça iyi performans veriyor diye biliyorum, youtube'da izlediğim incelemelerde böyle gözüküyor en azından. Ama Poco oyun için hem sıvı soğutması hem SD845 işlemcisi ile daha iyi bir seçim olacaktır.
  • Delta Servis garantili P10 Plus telefonumu cebimden çıkardım oda nesi dokunmatiği ve parmak izi çalışmıyor.Ekranda hiç bir hasar yok. Format attım ama ne fayda..

Servise gönderdim. Servis te malum Delta. Telefon yalan oldu.Bende değişiklik olsun diye samsung A50 Siparişi verdim 2100 tl ye.
    Kötü oldu. Delta dan hiç umudum yok. Sanırım gelince kullanmadan satacağım.

TR garantili olması en büyük artısı olacak benim için. Umarım bu fiyata fiyat performans ürünü almış olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: makusla06

Delta Servis garantili P10 Plus telefonumu cebimden çıkardım oda nesi dokunmatiği ve parmak izi çalışmıyor.Ekranda hiç bir hasar yok. Format attım ama ne fayda..

Servise gönderdim. Servis te malum Delta. Telefon yalan oldu.Bende değişiklik olsun diye samsung A50 Siparişi verdim 2100 tl ye.
    Kötü oldu. Delta dan hiç umudum yok. Sanırım gelince kullanmadan satacağım.

TR garantili olması en büyük artısı olacak benim için. Umarım bu fiyata fiyat performans ürünü almış olurum.
    emin misin? öyle bir fiyat yok piyasada
  • makusla06 kullanıcısına yanıt
    2100 TL ye nerden buldunuz.ben en dusuk 2350₺ gördüm de link atar mısınız.

honor play al gec pubg için.
  • Taksitli alıp bozduranlardan temin ettim hocam. Fatura başkasının adına.@5510gokhan @Mahir0368

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makusla06 -- 9 Nisan 2019; 17:35:27 >
    Çok iyi fiyat hayırlı olsun
    Ben de ay sonunda alacağım kısmetse.onerir misiniz memnun musunuz.
    Gerçi bu fiyata bu özellikte telefon yok..

anlaşıldı, güzel telefon o paraya değer
  • Akşam deneme fırsatı bulacağım. P10 Plustan sonra yavaş ve geri gelebilir. Normalde Samsunga tövbeliyim umarım pişman olmam. 2000 tl bandında kağıt üzerinde alınabilecek en yeni telefon bence.
    Pişman olmayacaksın emin ol. Ayrıca arkadaşlar ön kamerada geniş açı kullanabiliyor muyuz

• Kamerası nasıl arkadaşlar? Yeğenime alacağız, kamera iyi olsun diyor. Ya da A70 mi beklesek?
  • Tam dolumdan sonraki ekran sürem. Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟 Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟

• cihazın navigasyon gps performansı hakkında bilgisi olan var mı, ne kadar ekran açık süresi alabiliyor acaba o konuda.
    Hocam 2100e Nerede buldunuz

• Arkadaslar telefonun sahipleri almadan önce artı eksilerinden vs bahsedebilir mi biraz daha fiyati düşerse alma niyetim var

• Ermis1453 kullanıcısına yanıt
    Uygulamanın adı nedir hocam

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.