Şimdi Ara

Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟 (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.558
Cevap
96
Favori
1.035.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam ben zorlayacağım şahsen... Birçok telefon listelerinde yok. Ayıptır... O zaman ne diye bas bas reklam yapıp pazarlıyorsun?

Değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: uyemuyedegil

Ekran süresini iyi almışsın. Muhtemelen arkada çalışan uygulama çok yok.

Ama telefon ortalama 6-6,5 saat ekran süresi alıyor. Benim 100 şarjla şuan ekran süresi 1 saat 5 dk %90'da...
    Senğn ekran süreside iyi
    Pek yok arkada çalışan uygulama ben kapatıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ehgehg

Evet demek ki uğraşıp duracağız servisle yine Samsung burç ürünüm beni pişman etti
    Yeni kanunda yargıtayın kararı emsal oluşturuyormuş
    Linki okuyun

https://frmtv.com/yargitaydan-cep-telefon-kullanicilari-icin-emsal-karar/

• uyemuyedegil U kullanıcısına yanıt
    insanlar honor play al xiaomi mi8 lite al diyor ama ben güvenemiyorum o markalara nedense
  • Ben giderken xiaomi mi 8 lite niyetiyle gitmiştim. Telefonun arka kasası çok sağlam ve hoş... Gel gelelim, insanların yaşadığı sorunları görünce soğudum. Operatör sinyalizasyon sorunu, wifi sorunu, volte sorunu, yazılımdan kaynaklı pil tüketimi ve para verdiğin arayüzde reklam görmeler, üstüne üstlük bu hafta pekçok teknoloji yayınının kabul ettiği ve dile getirdiği verilerin çatır çatır Çin'e akması olayı kararımın yerinde olduğunu onaylamış oldu.

Sorun yaşayacaksanız zaten ne 6000 TL de verseniz 1000 TL de verseniz yaşıyorsunuz zaten... Hak hukuk ölmüş maalesef ülkede... O yüzden fazla düşünmeyin derim. Size şunu alın, bunu alın demiyorum. Yanlış anlamayın karar sizin...

Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uyemuyedegil -- 7 Nisan 2019; 20:59:50 >
  • Telefon fiyatına göre çok güzel bence Çin telefonları yerine alınabilir ama keşke aynı özelliklerde kasada 5.5 ekranlı bir model olsa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben mate10 pro kullandım büyük yazılımsal sorunlar var
    Pc ye bağlanmak bi dert güncelemme bir kısma gelir
    Bi kısma gelmez abd menseeli uygulamalı yazılımlarla
    Uylaşmaz abd nin çine bakış açısı yüzünden

Bana bir daha kimse çin telefonu aldıramaz büyük sözüme
    Tövbe. Diyimde

• dark dragon kullanıcısına yanıt
    emin olun okadar ergonomik ki hiç anlamıyorsunuz büyüklüğü göze batmıyor ince ve hafif ele tam oturuyor tabi gidip elinize alıp sizde bi bakın

• quote:

Orijinalden alıntı: cumur

emin olun okadar ergonomik ki hiç anlamıyorsunuz büyüklüğü göze batmıyor ince ve hafif ele tam oturuyor tabi gidip elinize alıp sizde bi bakın
    Aynen size katılıyorum çok ince zarif bir telefon tek elle kullanımı rahat
    Ben h,b dadan şeffaf kılıf lla kullanıyoruum harika valla

• dark dragon kullanıcısına yanıt
    bencede telefonlar artık büyük boyutlarda çıkıyor
  • Dün akşam Vodafone'dan A30 aldım biraz apar topar, önceki telim bozulunca.

Ayaküstü özelliklerine pek bakma şansım olmadı açıkçası ama; aldıktan sonraki gözlemlerim şu şekilde;

- İşlemci zayıf kalıyor, A50'deki yeterli olacaktır. A30'da daha düşük işlemci varmış, bol grafikli internet sayfalarını kaydırırken hafif atlayarak gidiyor. Ekran çözünürlüğü bu işlemci için biraz fazla, A50 bu konuda daha uygun olacaktır.

- Ekran beklendiği gibi çok iyi. Hatta benim için fazla parlak, gece en düşük ışıkta bile gözümü alıyor, ayrı bir program kurdum daha da karartmak için. Sürekli gece modunda kullanıyorum (menülerde arka plan simsiyah), SAMOLED gerçekten farklı bir teknoloji, şeytan diyor TV'yi de OLED ile değiştir.

- Pil iyi, sabah 80%'e kadar şarj etmiştim, akşama kadar hunharca kullandım (oyun harici, nette dolaşma), az önce %15'e geldi, tekrar taktım.

- Kamera orta karar, düşük ışıkta detaylar gidiveriyor. İş telefonum olan 6S'e göre detaylar düşük ışıkta daha bulanık. Geçen yaz aldığım sonra eşime verdiğim Xiaomi Note 5 AI modeli daha iyi çekiyor.

- VoLTE ve VoWIFI destekliyor.

- Kutusundan hızlı şarj adaptörü ve USB-C kablo çıkıyor (bazı yerlerde -kendi sitesi dahil- Micro USB olarak yazılmış). Ama giriş USB-C. Kablo boyu oldukça kısa, ama hızlı şarj adaptörünün kutuya dahil olması iyi.

- A50'deki tam iyi çalışmayan ekrandan parmak izi okuma yerine arkada parmak izi okuyucu var.

Acelem olmasaydı ve nakit durumum şu sıralar daha rahat olsaydı Xiaomi Note 7 almayı tercih ederdim, ama imkanlar müsait değil.

Son olarak, AccuBattery programını tavsiye derim pil ömrü için. Genel kanı "iyice bitsin, sonra %100'e kadar şarj etmek en iyisi" zanneder, ama özellikle %80'den sonra şarj pil ömründen iyice yiyor. Kabaca bir hesapla %0-->%100'e dolum 1 şarj döngüsü kadar pil ömründen götürüyorsa, %0-->%80'in 0.2 şarj döndüsü kadar pil ömrü tüketeceği belirtilmiş. Tabii ki markadan markaya değişecektir, ama pil ömrünü uzatmak için dikkat etmekte fayda olabilir.

• uyemuyedegil U kullanıcısına yanıt
    Turkcell veya vodafone başka hat takıp aktif et. Sonra tekrar kendi hattını tak👍

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kafkaslı57 kullanıcısına yanıt
    Allways on display ( herzaman açık ekran) kullanmıyorsunuz herhalde. Ben de çok harcıyor(%15) görünüyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • esklc E kullanıcısına yanıt
    Aktif zaten... Sorun ondan değil, telekom volte desteği için telefonu tanımıyor. Arayıp biraz kavga etmek lazım açıkçası... Genel manada kullanıcı yorumlarına baktığımda müşteri zorlamazsa altyapı yetersizliğinden dolayı volte'yi aktif etmiyorlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: uyemuyedegil

Ben giderken xiaomi mi 8 lite niyetiyle gitmiştim. Telefonun arka kasası çok sağlam ve hoş... Gel gelelim, insanların yaşadığı sorunları görünce soğudum. Operatör sinyalizasyon sorunu, wifi sorunu, volte sorunu, yazılımdan kaynaklı pil tüketimi ve para verdiğin arayüzde reklam görmeler, üstüne üstlük bu hafta pekçok teknoloji yayınının kabul ettiği ve dile getirdiği verilerin çatır çatır Çin'e akması olayı kararımın yerinde olduğunu onaylamış oldu.

Sorun yaşayacaksanız zaten ne 6000 TL de verseniz 1000 TL de verseniz yaşıyorsunuz zaten... Hak hukuk ölmüş maalesef ülkede... O yüzden fazla düşünmeyin derim. Size şunu alın, bunu alın demiyorum. Yanlış anlamayın karar sizin...

Saygılarımla...
    2,5 aydır mi8 lite kullanıyorum ilk başlarda sinyal sorunu yaşıyordum onu da sim kartı yenileyerek çözdüm çünkü sim 10 yıllıktı zaten bu sorunu yaşayanların %90 ı da sim kartı eski olduğu için yaşıyor. Bunun dışında diğer yazılan sorunların hiç birini yaşamadım wifi, pil vs. zaten pil wifi/4,5G karışık 7,5 saati rahatlıkla geçiyor.

Ayrıca söylemeden edemicem verilerin çine aktarılıyor muhabbeti de tam komedi. Xiaomin topladığı veriler google ın topladığının yanında devede kulak kalır bilmeyen yok zaten google her servis üzerinden zibilyon tane veri toplar, işler ve devletlere aktarır bunu kendileri de açık açık itiraf ettiler saklamadılar.

Ayrıca samsung dan orta seviye bir telefon alırken 10 kere düşünmek gerek. Çünkü inanılmaz kar odaklı bir şirket olduğu için bir yerden verirken diğer yerden çalıyor.

- Ekran paneli cidden kötü, özellikle beyazları bildiğin sarı veriyor (https://www.youtube.com/watch?v=M3VnjtiHYos)

- 2019 da hala gorilla glass 3 kullanıyor, rakiplerinin alayında gorilla 5 var

- 4K video çekemiyor ve ön kamera yapay zeka desteklemiyor çok büyük bir eksi

- QC 3.0 yada 4.0 hiç birini desteklemiyor sadece samsung un 15w sözde hızlı şarjı var

- Ve tabi ki telefonun kasası metal değil, plastik.

Bunların hepsi bir telefon için can alıcı özellikler ve hiç biri A50 de yok. Neden? çünkü markası samsung olduğu için. Samsung bir yerden verir 10 yerden alır.

• esklc E kullanıcısına yanıt
    Şebeke destek vermeden o şekilde volte aktif edilemez

• quote:

Orijinalden alıntı: esklc

Allways on display ( herzaman açık ekran) kullanmıyorsunuz herhalde. Ben de çok harcıyor(%15) görünüyor
    Evet kullanmıyorum çok gerek yok benim için
    Ben bu a50 den evvel 15 gün s9 plus kullandım
    O ekranın yan eğimliliği gorilla 5 falan hikaye
    Güneş altında resmen ekranı görünmez yapıyor
    Kim ne derse desin alın bir düz ekran telefon
    Diğer elinizede bu eğimli ekranlardan farkı görün
    Güneş ısığına çıkın ısrarla söylüyorum

Ha ben çin tellefonlarını neden kullanmam artık
    Yazılım yüzünden yoksa imaj kalitesi çok iyi telefonlar
    Donanım olarakda iyiler gelin görünkü yazılım işinde
    yerlerde sürünüyorlar e ne oluyor donanımı yazılımla
    Birlleştiremedinmi ortaya bir hiç çıkıyor

En kral cep telefonun çekeceği fotoğraf bir compack
    Makinenin çekeceği fotodan bile berbattır üzerine basa basa
    Söylüyorum mercimekten küçük sensörle büyük
    Ekranda o fotolar çamur gibi görünür çok fotoğrafa meraklıysam
    Gider bir compack gömlek cebime sığan makine alırım
    Elimdeki telefonda bana istediğimi fazlasıyla veriyor
    Yok kamerası yok arka kapağı yok parmak izi
    Bunlar teferruattır teferuatlarada dünya para akıtmak
    Bence gereksizdir benim nacizane fikrim

• a50 nin ekranı böyle sarı değil bu fake videoları izleyip buraya gelip yorum yazmayın kullanmasak inanacaz yani zibilyontane video var bula bula bu fake videoyu mu buldunuz,ayrıca malzeme plastik değil glastik için google yazın bakalım glasstic metarial neymiş bi öğrenin derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 8 Nisan 2019; 7:16:1 >
  • QC 3 desteklemesinimi bekliyodun exynos 9610 ile o attığın inceleme videosu dışında a50nin ekranını hiçbir incelemede o kadar sarı görmedim bu arada plastik değil malzemesi glastic
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumur

a50 nin ekranı böyle sarı değil bu fake videoları izleyip buraya gelip yorum yazmayın kullanmasak inanacaz yani zibilyontane video var bula bula bu fake videoyu mu buldunuz,ayrıca malzeme plastik değil glastik için google yazın bakalım glasstic metarial neymiş bi öğrenin derim.
    Daha kullandigin telefonu bilmiyorsun. Arka kapak cam/plastik karisimi zaten o da ayri rezalet ki ben ondan bahsetmiyorum. Kasa malzemesi plastik bildigin plastik yani. Evet insan 2500-2800 lira verince kabullenmek zor oluyor ama aci gercekler.

Ekran gorilla glass 3
    Arka kapak plastik/cam karisik
    Kasa plastik

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.