Şimdi Ara

Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟 (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.558
Cevap
96
Favori
1.035.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: evolez

Gpu nun redmi note 7 pro daki adreno 612 den bile iyi oldugunu kanitiyla birakiyorum asagiya

Well i use his name to fanboy i guess lol, he lives in my locality, and he's the one suggested me to get on xda to help him post his stuff, so i just made this dummy account to tinker around myself. The guy is pretty busy doing some serious stuff and because of you now he knows I've created dummy account, atleast he was cool about it xo.
    Btw, do you know this stuff, according to #SumedhShinde, my friend, Mali g72 mp3 on A50 scores higher than adreno 612 on RN7pro.
    When i asked him how is that even possible, he said its due to BigLittle cores with HiAi bifrost implemented by Galaxy A50 for mali g72 mp3.
    I was shocked as to how can Adreno 612 be weaker than Mali G72 mp3.
    So he provided with his image proof wherein Mali g72 mp3 gpu beats Adreno 612 on Rn7pro.
    That's the reason he said pubg is availbe @HDR pre on A50 unlike Rn7pro.
    Here's the proof given by him,https://pasteboard.co/I8x4w57.jpg
    Yok daha neler hocam

Kendimizi kandırmayalım yani o attığınız tek bir bench ile yürümüyor bu işler tüm bench + oyunları baz alıp ortalama belirlemek lazım. Buyrun şu linki inceleyin;

G72 MP3 ün bırak 612 yi 512 den dahi geride olduğunu görürsünüz. Çok vaktim yok inceleyemem diyorsanız benchmark ve gaming sonuçlarının altında average ortalamaları verilmiş ikisinde de adreno 512 daha önde

• son 5 senedir iphone dan başka cihaz kullanmıyordum ios dan sonrada android e bir daha dönmem hatta dönemem diyordum.iphone olarak kullandıgım en üst model 7 plus dı.en son kullandıgım elimdeki cihaz iphone 5se di ama artık miladı dolmuştu.telefon bakıyordum malum iphone fiyatları uctugu için geçici olarak android bir cihaz alım dedim araştırmalar sonucu A50 ye denk geldim.ekran,pil,görünüm olarak da şık duruyordu.beni şimdilik idare eder diye aldım..

ben ki android telefonu elime aldıgımda napıcagımı bilemeyen unutmuş biri olarak samsung un yeni arayüzü basit ve kolay geldi,telefonun ekranı büyüklük ve kalite olarak harika,pil 2 gün rahat rahat diyo.camera bekledigimde iyi çıktı 7plus da cektigim portlere,resimlere yakın kalite aldıgım zamanlar oldu.gündüzleri çektiginiz resimler gayet kaliteli.ama gece resimleri tatmin edici degil belki güncelleme ile düzelir.

A50 beni çok şaşırttı hiç beklemedigim kadar iyi bir cihaz çıktı kullanması her açıdan zevki bir cihaz olmuş,gerek sosyal medya ve web sörfleri.gerek camera performansı.pilinin 2 günü cıkarması.cihazın ve ekranın şık olması.

samsung güzel bir dönüşüm geçirerek dogru bir hamle yapmış ve güzel bir seri çıkarmış ortaya

tabiki eksileri yok degil ama dedimya bir apple fun ı olarak beni şaşırtmayı başardı bu cihaz.tabiki imkanım olsa gider iphone xs yada xr alırım ama 2500 tl bandında iyi bir cihaz arıyorsanız A50 yi tavsiye ederim Arkadaşlar.

• A50 deki g72 modlu. A50 ye ozel yani. Ingilizce yok heralde. Surayi iyi okumak lazim : When i asked him how is that even possible, he said its due to BigLittle cores with HiAi bifrost implemented by Galaxy A50 for mali g72 mp3.

Zaten ozel g72 olmasa hdr ve full ayarlarda 30fps mumkunu yok alamaz cihaz.
  • quote:

A50 deki g72 modlu. A50 ye ozel yani. Ingilizce yok heralde. Surayi iyi okumak lazim : When i asked him how is that even possible, he said its due to BigLittle cores with HiAi bifrost implemented by Galaxy A50 for mali g72 mp3.

Zaten ozel g72 olmasa hdr ve full ayarlarda 30fps mumkunu yok alamaz cihaz.
    Sende bunu yedin? A50 de düz G72 MP3 var sağdan soldan gördüğün yalanlarla kendini avutma. Buyur bu video da kanıtı;

RevAtlasyoutube
    Redmi Note 7 Pro PUBG Gaming Test - Poco F1 and Samsung A50 Comparison
    https://www.youtube.com/watch?v=TKu-V0wFZkM

PUBG de note 7 pro ortalama 54 fps, poco f1 59 fps, A50 45 fps. Üstelik note 7 nin fps stability de çok daha iyi durumda.

He tabi bende A50 ye 2700 lira para versem bende modlu falan filan diye kendimi avutmak isterdim hak veriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 128MilyarDolar -- 14 Nisan 2019; 12:59:27 >

• A 50 kullanan arkadaşlar sizdd kamera ya tıklayınca panorama pro agır çekim v.s çıkıyor

• Eline almadigin telefon hakkinda amma attiin tuttun arkadas. Gpu nun ozellestirilmis oldugu cok belli, kendi verdigin videoda bile bagiriyo zaten. Yakin note 7 proyla performanslari. Videoyu yapaninda ayarlarla sonradan oynamadigini bilmiyoruz. Ordan burdan hintli cor cocuk videosu koymakla olmuyo bu isler. Al note 7 pronu, git basligina, orda yazadur, bizim telefonumuz a50 den iyi kerizler 2700 verdiler diye. Tatmin et kendini, yalniz o baslikta...Hadi gulum, hadi anam
  • Arkadaşım sen hangi telefonu kullanıyorsun
    Bak arkadaşım s9 plusdan a50 e geçtim
    Vede geçtiğime çok memnunum böyle bir batarya
    Ancak mate 10 proda görmüştüm
    S9 plusa ancak 15 gün dayanabildim
    1 srne sonra o telefonda fiatı tırt olucak
    Şunu kafana iyice yerleştir kamera için telefona
    Eşşek yüküyle para vermek israfdır günahdır
    Benim naciz görüşüm böyle enazından

Buradaki A50 kullananlar hallerinden memnun
    Hepside bilinçli kullanıcı kamera yüzünden telefona fazla para
    Vermek istemeyen gurup a50 kullanıcıları ben mesela istesem
    Şu andaki en pahalı iyi telefonu alabilecek güçteyim lakin
    Almıyorum neden alıyım bir sene sonra paramı çöpe atmış
    Olacağım değmezki

Senin ikide bir buraya gelip formu proveke etmen hiç etik değil
    Biraz büyü bence bedenen değil beyin olarak büyümen gerek
    Kusura bakma niyetim seni üzmek kırmak değil lakin buraya bilgi
    Almak için giren insanlar ikide bir senin egolu yorumlarınla karşılaşıyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Eline almadigin telefon hakkinda amma attiin tuttun arkadas. Gpu nun ozellestirilmis oldugu cok belli, kendi verdigin videoda bile bagiriyo zaten. Yakin note 7 proyla performanslari. Videoyu yapaninda ayarlarla sonradan oynamadigini bilmiyoruz. Ordan burdan hintli cor cocuk videosu koymakla olmuyo bu isler. Al note 7 pronu, git basligina, orda yazadur, bizim telefonumuz a50 den iyi kerizler 2700 verdiler diye. Tatmin et kendini, yalniz o baslikta...Hadi gulum, hadi anam
    Yakın mı? arada 9 fps fark var ve yüzdeye vurduğun zaman %20 daha fazla performans demek. Olay burada hangi telefonun kaç fps aldığı değil sırf A50 kullanıyorsun diye bak Note 7 pronun grafik biriminden bile daha iyi gibisinden iddialı ve yanlış bir post atmış olman bende öyle bir şeyin olmadığını sana kanıtlıyorum he ister inan ister inanma gram umurumda değil orası artık senin kendini kandırma ve tatmin etme seviyenle alakalı. Ama ortada bir gerçek var ki A50 nin gpu birimi bırak pro yu düz note 7 nin bile bir tık gerisinde.

En nefret ettiğim şey de bu forumda ki insan tipleri. Adam para verdiği telefonu canını savunur gibi savunuyor lan daha ucuza daha iyi telefon var işte senin o küçücük dünyanda bunu kabullenememiş olman gerçekleri değiştirmiyor. Marka diye samsung almışsın tamam hayırlı olsun ne diyelim ama diğer model daha ucuza daha iyi özellikler sunuyor bu kadar basit sırf daha ucuz diye senin gibilerin kabullenemeyişi inanılmaz derece komik.

• Arkadaşlar herkese iyi hafta sonları merhaba şuan İphone 7 plus kullanıyorum ve şuan Samsung A50 ile Mete 20 lite arasında kaldım fakat bu iki modele geçiş yaptığım zaman pişman olurmuyum sizin fikirleriniz neler 32 yaşındayım oyun oynamam sosyal medya ağırlıklı kullanıyorum daha çok telefonu ön kamera arka kamera vs batarya stabilite sorunları yaşarmıyım tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim gidip inceliyorum mağazalarda ama 3-5 dk inceleme ile karar vermek zor oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kafkaslı57

Arkadaşım sen hangi telefonu kullanıyorsun
    Bak arkadaşım s9 plusdan a50 e geçtim
    Vede geçtiğime çok memnunum böyle bir batarya
    Ancak mate 10 proda görmüştüm
    S9 plusa ancak 15 gün dayanabildim
    1 srne sonra o telefonda fiatı tırt olucak
    Şunu kafana iyice yerleştir kamera için telefona
    Eşşek yüküyle para vermek israfdır günahdır
    Benim naciz görüşüm böyle enazından

Buradaki A50 kullananlar hallerinden memnun
    Hepside bilinçli kullanıcı kamera yüzünden telefona fazla para
    Vermek istemeyen gurup a50 kullanıcıları ben mesela istesem
    Şu andaki en pahalı iyi telefonu alabilecek güçteyim lakin
    Almıyorum neden alıyım bir sene sonra paramı çöpe atmış
    Olacağım değmezki

Senin ikide bir buraya gelip formu proveke etmen hiç etik değil
    Biraz büyü bence bedenen değil beyin olarak büyümen gerek
    Kusura bakma niyetim seni üzmek kırmak değil lakin buraya bilgi
    Almak için giren insanlar ikide bir senin egolu yorumlarınla karşılaşıyorlar
    Sen ne anlatıyorsun yahu ne S9+ ı ne kamerası bir de beyin falan diyor te allahım

Redmi note 7 kullanıyorum 1900 liraya aldım. Kamera, cpu, gpu, dayanıklılık (ön arka gorilla 5) ve bir çok anlamda A50 den daha iyi bir cihaz. Yeterli mi? kendini A50 aldın diye ucuza süper bir telefon aldım falan mı sanıyorsun?

• Note 7 pronun antutuda gpu skorlarina bakin 36000 civarlari. A50 ye bakin 39000 lerde. Ozellestirilmemis mali g72 mp3 30000 anca gormekte. Ispati rakamlarla acik zaten. Neyse hayatinda pubg oynamamis, bencmark skorlarina kafa takmayan biri olarak, ugrasip duruyoruz bebelerle. Neyse bastim engelle tusuna gitti. Kirlilik icinde kusura bakmayin arkadaslar
  • Pilin omru icin hizli sarji kapatmalimiyiz arkadaslar? Kesin bilgisi olan varmi?

• Tamam arkadaşım senin telefonun hem daha ucuz hemde çok daha iyi anladık
    Lütfen artık forumu rahat bırakta telefon hakkında insanlar bilgilerini paylaşsın

• yasinemrah Y kullanıcısına yanıt
    Bence kapatma hiç gerek yok
    Ben mate 10 proyu hep hızlı şarjda kullandım
    %50 lerde şarja takıp dolunca çıkarttım
    16 ay sonrada batarya aynı ilk günkü gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: mahir212

Arkadaşlar herkese iyi hafta sonları merhaba şuan İphone 7 plus kullanıyorum ve şuan Samsung A50 ile Mete 20 lite arasında kaldım fakat bu iki modele geçiş yaptığım zaman pişman olurmuyum sizin fikirleriniz neler 32 yaşındayım oyun oynamam sosyal medya ağırlıklı kullanıyorum daha çok telefonu ön kamera arka kamera vs batarya stabilite sorunları yaşarmıyım tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim gidip inceliyorum mağazalarda ama 3-5 dk inceleme ile karar vermek zor oluyor
    Redmi note 7 al. Xiaomi hoşuna gitmiyorsa mate 20 lite ama A50 alma o paralara yazık. A50 kamera ve dayanıklılık olarak iki cihazdan da geride. Düşün 2500 liraya satılan bir cihazda hala gorilla 3 kullanılıyor. Gorilla 3 o kadar eski ve günümüz koşullarında dayanıksız bir cam ki ekran koruyucu dahi taksan normal bir darbe de cam tuzla buz olur.

Ayrıca kamera olarak da iki cihazdan geride. Yani sırf markası samsung diye A50 almanın hiç bir cazibesi yok çünkü piyasada daha ucuza daha güzel cihazlar mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 128MilyarDolar -- 14 Nisan 2019; 13:56:19 >

• Fornite oynayacaklar başka telefon alsın tartışmaya gerek yok
    Bu arada şimdi bu grafik işlemci "technology16 nm" yazıyor bizim işlemci biliyoruz ki 10nm dolayısıyla burada bir tutarsizlik var güncelleştirilmiş olabilir çünkü oyun performansı gayet iyi telefonun asphalt no limit yükledim en son. Zaman gösterir kim haklı görürüz.

• mahir212 M kullanıcısına yanıt
    2 saat önce yazılan yorum senin cevabın. Senin gibi geçiş yapmış ve memnun

• Pm yollamak istedim fakat kapatmışsın buradan yazdım mecbur konuyu meşgul etmeme adına

arkadaşım sen ciddimisin redmi note7 hakkında bu şayominin markalı ürünümü
    Artı yazılıım güncelleme olayı nasıl ben mesela mate 10 pro kullandım yazılım güncelleme olayı tam bir rezaletti bu yüzden çin telefonlarından inan uzak durmaya başladım
    Servisi nasıl bu markanın

Ben asla kullandığım telefonun fanatikliğini yapmam önce olunsuz yanlarını gördümmü hemen yazarım
    Bak eğer bu telefon metih ettiğin kadar varsa alıp kullanırım a50 yıde satarım hiç terettütsüz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kafkaslı57 -- 14 Nisan 2019; 14:21:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kafkaslı57

Pm yollamak istedim fakat kapatmışsın buradan yazdım mecbur konuyu meşgul etmeme adına

arkadaşım sen ciddimisin redmi note7 hakkında bu şayominin markalı ürünümü
    Artı yazılıım güncelleme olayı nasıl ben mesela mate 10 pro kullandım yazılım güncelleme olayı tam bir rezaletti bu yüzden çin telefonlarından inan uzak durmaya başladım
    Servisi nasıl bu markanın

Ben asla kullandığım telefonun fanatikliğini yapmam önce olunsuz yanlarını gördümmü hemen yazarım
    Bak eğer bu telefon metih ettiğin kadar varsa alıp kullanırım a50 yıde satarım hiç terettütsüz
    Mi8 lite kullanıyordum yazılım sorunlarından bıkıp sattım ve note 7 ye geçtim. Tek bir problemi yok cihazın ve şuan dünya üzerinde en fazla satan telefon konumunda çıkalı 1,5 ay oldu global pazara gireli o kadar bile olmadı ama toplam satış rakamı 6 milyonu geçti. Türkiye de haftalarca stok problemi yaşandı cihazlar geldiği gibi tükendi hatta 1 haftaye kadar önce GG den aldım cihazı stokta 45 adet vardı daha siparişi verip sayfayı yenileyene kadar stok bitti telefonu kaldırdılar. 1 ay önce ki talebi sonradan gören ithalatçılar da işin içine girince stoklara öyle girmeye başladı şuan resmi kanallardan getirenlerin bir çoğunda stok yok en basitinden hepsiburada gibi dev bir firma dahi hala getiremedi 9 nisan dedi 12 nisana attı sonra 15 yaptı şimdi 17 ye çekti.

Velhasıl cihaz o kadar çok satıyor ki xiaomi bile üretim bantlarını geliştireceğini açıkladı. Neden peki bu kadar satıyor çünkü inanılmaz bir F/P oranı var bizim gibi fırsatçı bir ülkede bile 1900 liraya SD660, adreno 512, 48mp samsung isocell GM1, ön arka gorilla 5, suya dayanıklılık, 4000mah batarya, 3,5mm kulaklık girişi, kızıl ötesi vs.

Üstelik cihaz yazılım anlamında da kusursuz. Örneğin mi8 lite gibi şebeke, mobil veri, wifi problemleri yok ve en ama en güzel yanı da hiç bir uğraş gerektirmeden stabil Gcam kurulabiliyor.

Gcam in ne kadar mükemmel bir şey olduğunu da kendi çektiğim şu 2 fotoğrafa bakarak anlayabilirsin;

Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.