Şimdi Ara

Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟 (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.558
Cevap
96
Favori
1.035.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟
    Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟
    Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 5510gokhan kullanıcısına yanıt
    Hangi ayarda çektiniz resimleri

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • evolez E kullanıcısına yanıt
    Mali G72 MP3 A50 deki GPU
  • attci kullanıcısına yanıt
    Mi 8 lite a bulaşma bence sıkıntılı yazılım sorunları var onun dışında vodafone da çekme mesaj gelmeme çağrı alamama 4 g nin altında internete girememe sıkıntısı var arti bunun kamerası ona göre mükemmel ötesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdurrahman3306 -- 13 Nisan 2019; 19:27:16 >
  • cennker82 C kullanıcısına yanıt
    Ortadaki geniş açı, hepsi otomatik mod.

• quote:

Orijinalden alıntı: esklc

Uygulamalar a gir. Istemediğin uygulamanın içine gir. Orada bildirimler seçeneğini engelle ye çevir
    Ne sacma is yahu , bu telefonda bildirim seslerini kapatma secenegi nasil olmaz

• Disconnectus_Erectus kullanıcısına yanıt
    Var tabi. Bircok yol. Mesela Ana menude ses açma tusuna bas. Ekrana Çıkan ikonu biraz asagi çek. Orada bildirim sesini istedigin seviyeye getir.
    Ama özel uygulama için ayrıca uygulama ayarına girip sessize alabilirsin.

• Lithaunans L kullanıcısına yanıt
    Note 2 den sonra psmart 2019 alacagim dogru karar mi ? 1 aylik faturali huawei garantili mavi renk 1300 tl ye anlastim. Gundelik kullaniciyim oyunla isim olmaz.

Ha bide Honor10lite gpu da zayifti ve psmart2019 daha guncel model. Psmart19 ddr4x mi rami ?

A50 alacaktim ama su kriz zamani cok para baglanmaz telefona dolar tirmanisa gecti ekmek bulamayacaz yakinda.

• flyer_mig kullanıcısına yanıt
    Bu soruları Huawei gruplarında sorsanız daha iyi olur daha net cevap alırsınız

• flyer_mig kullanıcısına yanıt
    Honor 10 lite ile p smartın işlemcileri aynı kirin 710. Aralarında neredeyse hiçbir fark yok. P smartta 3 gb ram herhalde ama depolama 64 gb. Honor 10 lite de galiba 32 gb depolama var. Aralarında fiyat harici fark yok. Benim tavsiyem bu fiyat bandında gm9 produr. 4k çeken çok iyi kamerası var.

A50 konusunda değilde mesaj atarak sorarsan daha iyi olur. A50 2400 e düşmüş durumda batarya ekran olarak güzel cihaz ama hala pahalı tabi. Öte yandan a30 değerlendirilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 13 Nisan 2019; 23:34:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: esklc

Var tabi. Bircok yol. Mesela Ana menude ses açma tusuna bas. Ekrana Çıkan ikonu biraz asagi çek. Orada bildirim sesini istedigin seviyeye getir.
    Ama özel uygulama için ayrıca uygulama ayarına girip sessize alabilirsin.
    Onu yaptım zaten .
    Benim telefona özel bi sorun sanırım baska kimse bişey demedigine göre.

• Firma olarak diğerleri gibi 1 2 sene sonra satış beklediğimiz yönde değildi pazardan çekiliyoruz hadi bay bay demeyecek , aksesuar çeşitliliğinde üzmeyecek ve garanti sonrasında servise cihazı verdiğimizde parçayı temin edemiyoruz vb. bahaneler üretmeyecek gibi durumları da göz önünde bulundurursak tamamen fiyat - performans cihazı.

Yüksek performans isteyenler başka cihazlara baksınlar zaten bu cihaz tüm özelliklerin makul fiyatta bir arada bulunduğu bir cihaz olmuş. Gerek ekran kalitesi , gerek batarya , gerek kamera olarak bu fiyata sizi üzmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BB2CECC18

Fortnite desteklemiyor çünkü telefon kaldırmıyor. Kaldıracak kadar güçlü gpu ekran kartı yok. Fortnite snapdragon 660 lı cihazlarda bile oynanmıyor ve bu yüzden desteklemiyor. Fortnite oynamak için snapdragon 835 gibi s8 de olan güçlü çipsetlerden lazım.

Alıntıları Göster
    Nasıl kaldırmaz yahu ? Bu telefon PUBG’yi HDR ve aşırı yüksek kare hızında açıyor yani maksimum grafik ayarlarında. Her telefonun harcı değildir PUBG’yi maksimum ayarlarda açmak. Note 8 bile HDR’yi yemiyor en fazla HD açıyor. A50’den beklemediğim bir performans.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pritt31

Nasıl kaldırmaz yahu ? Bu telefon PUBG’yi HDR ve aşırı yüksek kare hızında açıyor yani maksimum grafik ayarlarında. Her telefonun harcı değildir PUBG’yi maksimum ayarlarda açmak. Note 8 bile HDR’yi yemiyor en fazla HD açıyor. A50’den beklemediğim bir performans.

Alıntıları Göster
    A50 gpu tarafında kötü. A50 de 3 çekirdekli mali g72 var. S9 da ise mali g72 18 çekirdekli. A50 nin çipset performansı snaodragon 660 benzeri. Snapdragon 660 da fortnite ı kaldırmıyor. Pubg telefonlara özel çıkan ayrı oyunken Fortnite direk pc dekinin aynısı. Dolayısıyla daha iyi gpu istiyor. Bende 6s telefonumda pubg yi hd ayarda akıcı oynuyorum. Pubg çok güçlü donanım istemiyor. Fortnite 6s desteklese bile kasmaktan oynanmıyor. Snapdragom 710 gpu tarafında a50 den ve snapdragon 660 lardan 2 kat iyi. Oyun oynayacaklar snapdragon 710 dan aşağısını almasın derim. Yakında cod ve apex mobile gelecek bakalım onlar ne kadar güçlü çipset isteyecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 14 Nisan 2019; 3:31:24 >

• Merhaba arkadaşlar bende bu telefondan alarak aranıza katıldım.

İlk izlenimlerimi aktarayım.

Eksiler.

1.Telefonun kilit tuşuna bastığımda hemen kitlenmiyor 1 saniye felan bekliyor, uyuz bir durum ama inşallah ilerde düzelir, formatmı atmam lazım.

2.Hem yüz tanıma hem parmak izi ekledim, parmak okuması yüz okumadan daha yavaş,

3.Hani şu kameranın etrafında beyaz bir ışık beliriyorya, o ışık ekranda imiş, ayrı bir bildirim ışığı gibi değil, always on display gibi bildirim ışığı gösteriyor, anlayacağız bildirim ışığıını kullansak dahi süper amoled sayesindedir, biraz dikkatli bakarsanız görürsünüz. adamlar işi iyi çözmüş. tabi bu ips panel ve tft olursa şarja çok kötü etkisi olur ama süper amoledde hiçbir etkisi olmaz.

4.Telefonu ilk aldığımda kılıf felan bulamadım hiç, teli mavi aldım, şeffaf kılıf felan yok hiçbiryerde. Kıytırıkdan bir tane kırmızı sert silikon kılıf aldım, telefon çakma gibi duruyor

5. Yazılım güncellemesi gelmedi bana, acaba alanlarda ilk açılınca gelen güncelleme oldumu size.

6. Telefonun kamerası, biraz karanlık ortam olunca sapıtmaya başlıyor, keşke birazdaha iyi olsaydı,umarım güncelleme ile düzeltirler. Google kamera yüklenebilirse denerim artık.

Artıları daha sonra yazacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayalci -- 14 Nisan 2019; 8:52:45 >

• Hayalci kullanıcısına yanıt
    Dostum 4000 liralık bir s8+ ve üstü bir telefon almadık öncelikle onu hatırlatayım
    Ekran kilitlenirken çok uzun rahatsız edici bir bekleme yok bu kadarcık bekleme samsung a8 2018 de de vardı
    Parmak izi okuma gerçekten kötü ama yüz tanımada gece dışında ben bir sıkıntı yaşamadım
    Bildirim ışığı o kısımda yazılımla biraz daha fonksiyonel olursa çok daha güzel olacak bildirim ışığının olmaması çok büyük bir eksiklik
    Ekran renk kalitesini ben çok sevdim
    Ankarada herhangi bir kılıf sıkıntısi yaşamadım ayrıca internette bulabileceğin çok fazla kılıf var
    Henüz daha yazılım güncellemesi gelmedi
    Kamerası hem gece hem gündüzde xiaomi mi 8 lite Huawei mate 20 lite gibi rakiplerine karşı mükemmel ötesi seviyede süper gece çekimine ben hayran kaldım ışıksız ortamda güzel çekiyor hafif kumlanma yakınlaştırınca oluyor o kadar da olacak sonuçta bir s10 p30 kullanmıyoruz
    Performans olarak pubg de çok iyi yüksek ayarda bazen atlamalar oluyor ama orta ayarda sorunsuz çalışıyor
    Ben xiaomi mi 8 lite tan geçmiş biri olarak verdiğim parayı sonuna kadar hak ettiğini düşünüyorum

• Gpu nun redmi note 7 pro daki adreno 612 den bile iyi oldugunu kanitiyla birakiyorum asagiya

Well i use his name to fanboy i guess lol, he lives in my locality, and he's the one suggested me to get on xda to help him post his stuff, so i just made this dummy account to tinker around myself. The guy is pretty busy doing some serious stuff and because of you now he knows I've created dummy account, atleast he was cool about it xo.
    Btw, do you know this stuff, according to #SumedhShinde, my friend, Mali g72 mp3 on A50 scores higher than adreno 612 on RN7pro.
    When i asked him how is that even possible, he said its due to BigLittle cores with HiAi bifrost implemented by Galaxy A50 for mali g72 mp3.
    I was shocked as to how can Adreno 612 be weaker than Mali G72 mp3.
    So he provided with his image proof wherein Mali g72 mp3 gpu beats Adreno 612 on Rn7pro.
    That's the reason he said pubg is availbe @HDR pre on A50 unlike Rn7pro.
    Here's the proof given by him,https://pasteboard.co/I8x4w57.jpg

• Arkadaşlar bende a7 2017 geçtim bu cihaza kurulum yaparken eski telefondan aldım bütün uygulamaları herşey eski telefondan olduğu gibi geldi sormak istediğim doğrumu yaptım yanlışmı kafama takıldıda

• Kamera modlarında panaroma pro canlıodak fotğraf agır çekim çıkıyor hiper geçiş çıkıyor ultra geniş açı falan çıkmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: alper_love

Kamera modlarında panaroma pro canlıodak fotğraf agır çekim çıkıyor hiper geçiş çıkıyor ultra geniş açı falan çıkmıyor
    Fotoğraf tıkla, üstte 3 ağaç gözüküyor ona tıklarsan geniş açıya geçebilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.