Şimdi Ara

Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟 (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.558
Cevap
96
Favori
1.035.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-BB2CECC18

Batarya farkı yokta +2 gb ram ne açıdan daha fazla güven veriyor? Mate 20 liteyi boşver zaten 2000 e kamera, işlemci gibi çoğu açıdan üstün redmi note 7 varken ne mate 20 lite ne de a50 alınır.

@Lithaunans

1500 liralık honor 10 lite ile 2850 liralık a50 arasında günlük kullanımda hissedilecek fark yok. Burada telefonu övenlere soruyorsun nesi iyi diye pek bildikleri bir şeyde yok telefonu boş boş övüyorlar. Biri diyor günde 3 defa telefonu şarj etmiyorum, öteki diyor ekranı güzel, diğeri diyor pubg de akıyor yaa b

Alıntıları Göster
    Ona bakarsan 3310 ile iPhone XS arasında fark yok, ikisi de arıyor mu arıyor xiaomi kağıt üstünde iyi olabilir ama bana güven vermiyor. Reklam göstermesi falan da cabası.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: dark dragon

Ona bakarsan 3310 ile iPhone XS arasında fark yok, ikisi de arıyor mu arıyor xiaomi kağıt üstünde iyi olabilir ama bana güven vermiyor. Reklam göstermesi falan da cabası.

Alıntıları Göster
    Ne demek istediğimi iyi anladın ama gidip 3310 falan örneği veriyorsun Honor 10 liteye bir bak derim güzel cihaz.

Xiaomi kağıt üzerinde de günlük kullanımda da yapılan karşılaştırmalarda da üstün. Reklam göstermeyi ayarlardan kapatabiliyorsun.

@evolez
    Adamlar 2 tane mağaza açıp vatanda falan satışa çıkardığı için ben güven sorununu aştım. Aynı fiyat aynı donanımda samsung, apple ve huawei tercih ederim ama şimdi 850 lira ucuza daha iyi bir cihaz var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 11 Nisan 2019; 19:7:20 >

• Note 5'ten A50'ye geçerek araniza katılmış bulunuyorum.
    Ilk izlenimlerim sarji note 5ten sonra ilac gibi.
    Ekran renk kalitesi bi tık zayif.
    Kamera ortalama.
    Görünüm tutuş vs iyi.

• hocam ben özele giremiyorum artık istersen tavsiye bölümüne konu aç yardımcı olalım eğer istersen.

• Operatorlere dahi girdiler 1 kac modelle de olsa. Ilk zamanlari gibi kesinlikle degil haklisin. Yalniz eski albenisini de kaybetti resmi olarak gelince. Nedir o mi9 fiyati? Neyse ben marka fani falan degilim. Xiaomi daha da iyi olsun, rekabet... sonucta bizim isimize gelmekte
  • korner12 kullanıcısına yanıt
    Maximumla aldım zaten. 75 tl puan da gelecek tabi

• Bişey soracam , ben telefonu n11de gsm-dunyasi diye bi dükkandan Samsung Turkiye garantili diye aldım.
    Ithalat falan değildir değil mi ?

• evolez E kullanıcısına yanıt
    Lithaunans L kullanıcısına yanıt
    Mi9 harbi kazık alınmaz, o fiyata s10e, p30 falan alıyorsun, redmi note 7 de kazık ama o fiyatta rakibi pek yok. Samsung bu sene orta segmenti değiştirdi j serisini falan bitirdi. Tasarımı iyileştirdi güzel oldu ama eksikleri var hala.

@Lithaunans
    Bende a70 modelini almayı düşünüyorum, oppo reno daha hoşuma gitsede operatöre gelmeyecektir.
  • Disconnectus_Erectus kullanıcısına yanıt
    samsung türkiye yazıyorsa öyledir yani öyle olmak zorunda.

• Disconnectus_Erectus kullanıcısına yanıt
    Hocam garanti sorgulat samsung canlı görüşmeden yapabilirsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar bu powerbank ları aldınız mı yadaxalan varmı bana hala vermedi 2 hafta oldu bayi

• Reno yu bende cok begendim. Operatorlere gelir bence neden gelmesin. 3 operatorle de anlasmalilar burada, ucuk fiyatlariyla :).
  • evolez E kullanıcısına yanıt
    Oppo yurtdışında da pahalı. Rx17 pro falan 600 eurodan çıkmıştı. Reno için 400 euro söyleniyor 3500 ü geçmez. Türk telekomda oppo telefonlar yok maalesef. Reno boyut ve tasarım olarak daha hoş. A70 in uzunluğu 16.4 cm 6.7 inç Ay sonu a70 de reno da gelecektir bakalım fiyatları satış kanalları neler olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 11 Nisan 2019; 20:57:30 >
  • fakirlikdizboyu F kullanıcısına yanıt
    Daha evvel 1-2 android telefonda başıma geldi yuklenen bazı uygulamalar yapıyor olabilir..Cihazı sıfırlayarak çözmüştüm ben sorunu deneyin bence hallocaktır..Sizden haber bekliyorum..Bende merak ettim..

• A70 mi A80 mi 3700 mah bataryayla geliyor hiç değmez almaya bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonun arka üst tarafına kameranın o bölgeye vurunca sızlama şeklinde ses geliyor sizdede oluyormu bu

• Antutu benchmark ver bin

• 36 sayfanın 35 i fiyat diğer telefonla karşılaştırma sıfır gerekli bilgi var
  • Kullanan arkadaşlar bir kac fotoğraf paylaşında (özellikle gece çekimleri) görelim kameranın kabiliyetini benim gibi almayı düşünenler için faydalı olur

• Merhaba , ben bi türlü bildirim seslerini sessize almayi başaramadım.
    Sistem sesini kapattim bildirim sesini kapattım olmuyor olmuyor
    Mesela faceden surekli bildirim sesi geliyor.
    Nasil ve nerden kapatacam bu sesi.

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.