Şimdi Ara

Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟 (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.558
Cevap
96
Favori
1.035.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar sabah batarya ve şarj konusuna değinmiştim. Yatmadan önce %75 şarj vardı ve yattım sabah saat 9:30 da ve şimdi uyandım saat 17:00 %63 şarj kalmıştı bu normal değil bence sizin bir fikriniz var mi? Ürünü sırf bu yüzden geri iade etmek istiyorum çok moralim bozuldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fakirlikdizboyu -- 11 Nisan 2019; 17:8:42 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kamerada pro modun ekstra ne özellikleri var acaba ? Atıyorum pozlama süresi vs kaç saniye en fazla ? raw çekebiliyor mu ? yoksa pro demişler ama sadece beyaz ayarı ve iso ayarı mı var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fakirlikdizboyu

Evet arkadaşlar sabah batarya ve şarj konusuna değinmiştim. Yatmadan önce %75 şarj vardı ve yattım sabah saat 9:30 da ve şimdi uyandım saat 17:00 %63 şarj kalmıştı bu normal değil bence sizin bir fikriniz var mi? Ürünü sırf bu yüzden geri iade etmek istiyorum çok moralim bozuldu.
    Cihaza daha hiç güncelleme gelmedi. Bekliyoruz bakalım. Ayrıca arka planda wifi-4.5g açıksa veri iletişimi kuruyor olabilir widgetlar hava durumu vs.
  • korner12 kullanıcısına yanıt
    Ne yapmamı onerirsinz sırası ile söyler misiniz nasıl.bi yol izlemem lazım.

• F-138 kullanıcısına yanıt
    Bu watsap grubuna bende dahil olabilir miyim

• korner12 kullanıcısına yanıt
    Bu uygulama olamazmı ?
  • Mate 20 Litedan daha iyi oyun performansı
  • Kirin 710 la benzerdir. Pubg yüksek ayarlarda 25-30 fps oynatıyor. Burada a50 nin oyun performansını övenler bence bir karşılaştırma videoları izlesin. Oyun için alanlar varsa çok beklentiye girmesinler pubg yi düşük orta ayarlarda akıcı oynarlar. Gpu tarafında biraz zayıf cihaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mate 20 lite alacağıma a50 alırım ram batarya vs daha çok güven veriyor
  • Mr Indian Gameryoutube
    Samsung A50 Gaming With PUBG MOBILE On A50 With HDR Graphics Mr IG
    https://www.youtube.com/watch?v=3vp9YjjfRTk
    HDR ayarlarda fena bir performans değil bence 7:00 dan itibaren baktım ben

• Ben diyorum o kadar bunu alana kadar gidin honor 10lite alın bari para cepte kalır onunkide garanti hiç olmazsa ön kamera iyi dinleyen yok tutturmuşlar 6gb ram sanki cihaz uçacak kaçacak ram bellek fazla olunca halbuki 3gb ram emui için yeterde artar. Cihaz 1500tl.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaiqTheLiar

mate 20 lite alacağıma a50 alırım ram batarya vs daha çok güven veriyor
    Batarya farkı yokta +2 gb ram ne açıdan daha fazla güven veriyor? Mate 20 liteyi boşver zaten 2000 e kamera, işlemci gibi çoğu açıdan üstün redmi note 7 varken ne mate 20 lite ne de a50 alınır.

@Lithaunans

1500 liralık honor 10 lite ile 2850 liralık a50 arasında günlük kullanımda hissedilecek fark yok. Burada telefonu övenlere soruyorsun nesi iyi diye pek bildikleri bir şeyde yok telefonu boş boş övüyorlar. Biri diyor günde 3 defa telefonu şarj etmiyorum, öteki diyor ekranı güzel, diğeri diyor pubg de akıyor yaa b

• Xiaomi lan xiaomi. Essege altin semer vurmuslar essek yine essek
  • evolez E kullanıcısına yanıt
    Plastik kasa ve Corning Gorilla Glass 3 lü samsung a50 alacağıma Corning Gorilla Glass 5 li, qualcom işlemcili, 48 MP, f/1.8 daha kaliteli sensörlü, 1080p@30/60/120fps çekebilen redmi note 7 yi 850 lira ucuza alırım En az 2 sene güncellemeyi xiaomi veriyor o açıdanda kafan rahat.

Samsung amiral gemide iyi telefonlar üretiyor ama orta segmentte kendini geliştirmesi lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 11 Nisan 2019; 18:39:43 >
  • Bu is sadece performans isi degil, satis sonrasi da var isin icinde. Huawei derseniz agzimi acmam. Yalniz xiaomiye de tesekkuru borc biliriz, yoksa samsungdan orta seviyede bu telefonlari dahi goremeyecektik. Aslinda yine huawei pay sahibi burada xiamiden fazla.
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.