Şimdi Ara

Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟 (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.558
Cevap
96
Favori
1.035.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • siyah renk benim telefon 2 gündür bir kılıfsız kullanıyorum parmak izi bırakma çirkinliği yok, olan da belli olmuyor kasa malzemesi hoşuma gitti
  • Evet siyahlarda sanki metalik bir havası var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kafkaslı57

Evet siyahlarda sanki metalik bir havası var
    hocam biz cihaza hala kavuşamadık peki yukarıda sormuştum sanada sorayım ilk şarj nasıl olmalı sence?
  • alper_love kullanıcısına yanıt
    Normal içinden çıkan batarya süresini biraz kullan %30 lara kadar
    Sonra şarja tak 2 saatte full dolluyor çıkart kullan

• quote:

Orijinalden alıntı: alper_love

hocam biz cihaza hala kavuşamadık peki yukarıda sormuştum sanada sorayım ilk şarj nasıl olmalı sence?

Alıntıları Göster
    Ben hızlı şarj özelliğini kapatarak şarj ediyorum.

Telefon gelince takıp tam dolunca şarjdan çekip kullanmaya başlayabilirsiniz. Şarja takılı iken telefonun uzun süre kullanılması pek önerilmiyor.

İlk başlarda şarj çabuk bitiyor gibi görünecek fakat sonra uzuyor kullanım süreleri

• fakirlikdizboyu F kullanıcısına yanıt
    Ben de aynı. AoD ve otomatik ışık sensorü( Adaptif B Go diye görünür)çok harcıyor. Pil detaylarında görünür. S10 larda da olmuştu. Kendi kendine sürekli ekran ışığı ayarı veriyor Güncelleme bekliyorum. Çözülür inş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • alper_love kullanıcısına yanıt
    Bak ya bana inanmadı başkasınada soruyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu Modeldede Bildirim Işığı Yok,Telefonu Sürekli Sessizde Kullanan Kişiler Olduğunu Düşünmüyorlarmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend_84

Bu Modeldede Bildirim Işığı Yok,Telefonu Sürekli Sessizde Kullanan Kişiler Olduğunu Düşünmüyorlarmı ?
    Güncelleme ile şık bir bildirim ışığı geleceği söyleniyor. Videolu örnekleri de mevcut. Bekliyoruz.
  • 1 yıldır note 8 kullaniyorum..Son zamanlarda pubg oyununa sardım..Sabah şarjdan full çektiğimde 4g açık öğlene kadar telefon %94 lere kadar düşmeye başlamıştı..1 saatlik pubg oyununda %25-30 bandinda pil tuketiyordu..Günde 2 sarja çıkmaya başladı..
    Şarj problemi canimı sıkmıştı iyice..M20 mi A50 mi derken pil performans testlerinde m20 ile a50 performansları arada 1000 mah olmasında ragmen aynı seviyede olduğunu gördüm..Kamerası,performansı vs demeden gittim A50 aldim..Hiçte pişman degilim..Aynı şekilde kullanima devam ediyorum..6 saatte tukenen pilden 1 gunlük kullanıma rahat rahat çıktim..Cebimde,elimde durmayan surekli sarjda duran telefon 1000 megapiksel olsa ne olur olmasa ne olur..10 dakika faceye bakiyom %5 şarj yiyor..Benim icin en onemli konu pil konusuydu A50 ile bu duumu çözdüm..

• F-138 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam inanmamak değil benim a7 2017 var su an hep %15 altına düşürür ve 100 dolana kadar çıkartmazdım samsung servisine sordum dedi 15 ten aşagı düşürme 100 olana kadarda beklemene gerek yok demişti ondan soruyorum sanada ayrıca teşekkğr ederim👏👏

• mihritalia M kullanıcısına yanıt
    Değer

• quote:

Orijinalden alıntı: korner12

Güncelleme ile şık bir bildirim ışığı geleceği söyleniyor. Videolu örnekleri de mevcut. Bekliyoruz.

Alıntıları Göster
    Böyle bir şeyin yazılımla olabileceğine pek ihtimal vermiyorum, bu bence donanımla alakalı tabi şuan telefonun ön kısmında bir led ışığı var ve oda pasif durumdaysa dediğiniz tabiki mümkün olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend_84

Böyle bir şeyin yazılımla olabileceğine pek ihtimal vermiyorum, bu bence donanımla alakalı tabi şuan telefonun ön kısmında bir led ışığı var ve oda pasif durumdaysa dediğiniz tabiki mümkün olabilir.

Alıntıları Göster
    Ekranı açın ön kameranın çevresine bakın. Hareket eden yarım daire beyaz ışıkları görürsünüz. Onlar değişerek renkli bildirim olacak deniliyor...
  • Legend_84 kullanıcısına yanıt
    Telefonu hep sessizde kullandığımdan bildirim ledi umarım gelir herhangi bir sızıntı yok mu?
  • korner12 kullanıcısına yanıt
    Kaynak nedir hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaiqTheLiar

Kaynak nedir hocam ?
    Adem Yücebaşyoutube
    Samsung A50 Bildirim Işığı
    https://youtu.be/tzI-kURqK2w

• 5510gokhan kullanıcısına yanıt
    Teknosada aksam iş cikisi bi inceleyeyim. Ips ekrani pek sevmiyorum ama kullananlar hep memnun a50 iyide cok pahali. Sd660 dan nasil kotu oluyor anlamadim sd660 11nm samsungunki 10 nm ucuzlamasini.bekliyorum a50 nin 2 bin tl ye almak mantiksiz a70 a80 falan filan cikacak.

Note 7 pro yada 2 bin tl verilmez garantisiz bulunuyor. Psmart2019 alacaktim sanirim a50 en mantikli secenek.

• korner12 kullanıcısına yanıt
    Buna bile gerek yok telefonun beyaz ışığını komple açıp kapar al işte
    Sana bildirim ışığı

• Kafkaslı57 kullanıcısına yanıt
    Nasil duzelttiniz bu %98 e inme suresini ? Sarjindan memnunmusunuz kac saat veriyor.ekran suresi ?

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.