Şimdi Ara

Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟 (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
12.558
Cevap
96
Favori
1.035.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    a50 nin gpu su kötü. Yani oyun performansı o fiyat bandında rakiplerine göre zayıf. a70 3299 liradan gelir 16.5 cm lik devasa 6.7 inç ekranda 4500 batarya, snapdragon 675, 32 mp kamera ile a50 den daha güzel bir cihaz. Ben oppo reno bekliyorum almışken iyi bir cihaz almak lazım. a50 2000 liralara yaklaşırsa almaya değer ama 2850 yi haketmiyor.
  • Note 7 kovalayayim o zaman. Peki note 7 pro mu note 7 mi ? Aralarinda islemci disinda pek farki yok gibi. Note 7 nin sarji daha uzun mu gidiyor pro modelinden ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

Nasil duzelttiniz bu %98 e inme suresini ? Sarjindan memnunmusunuz kac saat veriyor.ekran suresi ?
    O s9 plusta oluyordu hemen gidip A 50 satın aldım sonrada sattım hemen s9 plusu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu cihazda Bildiriğim ışığıyla birlikte Sterio Hoparlör, Su ve Toza Dayanıklılık ve Nfc Gibi bir kaç özellik olsaydı 2000 tl bandında çok iyi bir alternatif olabilirdi, ama şuanki fiyatı bu cihaza göre yüksek, aynı fiyat ve biraz daha altına başka alternatiflerde var.
  • besiktas kullanıcısına yanıt
    Aynen bencede çok çok iyi inşallah gelir 👍

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Normal mesaj geldiğinde ekranın ışığı yanıyor always On dan çıkıyor ama WhatsApp tan mesaj gelince ekran karanlık olmaya devam ediyor sadece WhatsApp simgesi çıkıyor WhatsApp tan da mesaj geldiğinde ekranın yanmasını açmaya yarayan bir ayar varımdır

• flyer_mig kullanıcısına yanıt
    note 7 pro avrupaya çıkmadı ve çıkmayacak. Redmi note 7 2000 liraya iyi seçenek. Aradaki fiyat farkı 200-300 lira olsaydı a50 düşünülebilirdi. a50 nin avantajları +2 gb ram ve ekranda parmak izi okuma. Note 7 nin avantajları oyunlarda biraz daha iyi performans, kamerası a50 gibi 1080p 30 fps ile limitli değil 60-120 fps de çekebiliyor. Tabi en önemlisi fiyatı 850 lira daha ucuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 11 Nisan 2019; 13:23:19 >
  • Legend_84 kullanıcısına yanıt
    Gosterin bana o saydiginiz ozelliklerin hepsinin bir arada oldugu 2000 bandinda telefon 10 tane siparis gecelim hemen, 5 ini size gondericem, dagitirsiniz sevdiklerinize keriz mali diye :)
  • Bugün gittigidiyordan teknosa mağazasından %5 indirimli olarak 2345 tl ye sipariş verdim. Hayırlısı şimdiden. Telefonu varanda inceledim çok beğendim. Gelsin bakalım dört gözle bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend_84

Bu cihazda Bildiriğim ışığıyla birlikte Sterio Hoparlör, Su ve Toza Dayanıklılık ve Nfc Gibi bir kaç özellik olsaydı 2000 tl bandında çok iyi bir alternatif olabilirdi, ama şuanki fiyatı bu cihaza göre yüksek, aynı fiyat ve biraz daha altına başka alternatiflerde var.
    Çok iyimsersin arkadaşım o dediklerin olan cihazlar
    Hala 5 bin tl S9 plus aldım a50 yi görünce sattım hemen s9 plusu 15 gün kullanıp

• Estağfurullah, Bedava Mala Tenezür edecek duruma düşmedik şükür :) Ben sadece bu fiyattaki telefonda en azından bunların bir kaçı olmalıydı diye düşünüyorum,Bu saydığım Nfc, bildirim, Suya ve Toza dayanıklılık vs. gibi özellikler 2-3 sene önce çıkan Lg Q7 (aklıma gelen) gibi neredeyse giriş seviyesi olan modellerde bile varken, 2019'da çıkan A50 modelindede olmalıydı diye düşünüyorum, Tabiki şuanki şartlara göre A50 ve Q7 modelleri mukayese edilmez ama Sonuçta A serisi S serisinden sonra gelen serilerden ve geçmiş dönemlerdei çıkan modellerine bakarsak bu özelliklerin hepsi olmasada bir kaçı olmalıydı diye düşünüyorum.

A50 Cihaz alınırmı tabikide alınır, Güçlü işlemci,4000 Mh batarya, 6gb ram, 64 Gb hafıza gibi özellikleri bile standart üstü bir kullanıcı için çok yeterli,
    A50 benimde ilgimi çeken bir model olduğu için bu konuya yazıyorum belki bende alırım ama bu fiyata değil :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend_84 -- 11 Nisan 2019; 14:3:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: i_ışık

Bugün gittigidiyordan teknosa mağazasından %5 indirimli olarak 2345 tl ye sipariş verdim. Hayırlısı şimdiden. Telefonu varanda inceledim çok beğendim. Gelsin bakalım dört gözle bekliyorum
    75 TL Maxipuan veriyor ekstra olarak şu an alınabilecek en iyi fırsat ve bütün renkleri var alacak olan arkadaşlar bence gittigidiyor teknosa üzerinden kaçırmasınlar
  • Legend_84 kullanıcısına yanıt
    Bir üst mesajda arkadaş 2345 tl ye almış
    Bende mağazadan 2550 e aldım 0 samsung garantili

• Ben memnunum bataryası kamerası zaten oyun oynamam
    Severek kullanıyorum nfc miş ips ymiş cezbetmiyor fazlası beni

• Wp Grupta bir soru sormam üzerine özkan adlı şahıs atar gider yaptı. Daha sonra artık tırstı mı korktu mu neyse artık geri vites yaptı :)

Gruba dahil olacak arkadaşların bilgisine boş yapan bi özkan isminde şahıs var.

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.