Şimdi Ara

Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟 (612. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.558
Cevap
95
Favori
1.035.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 610611612613614
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    714 olan en son kernelı kurdum gayet de güncellendi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam tekrardan kurmaya ancak fırsatım oldu bu sefer de anlamadığım bir şekilde daha en başından romu kurarken “error 7” hatası alıyorum. Twrp sürümü de güncel, romu da kendi kaynağından indirdim. Bunun çözümünü biliyor musunuz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar telefonun arkasında kılıftan dolayı lekeler oluşmuş bunu nasıl çıkarabilirim bu sorunu yaşayan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TolgaGungormus -- 24 Nisan 2022; 12:25:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S_3dnn kullanıcısına yanıt
    Kurarken nasıl kurulum yapıyorsun en başından tek tek anlatır mısın zira kurulumda hiç bir hata yok error 7 hatasını ilk defa duydum sen hele bi anlat nasıl kuruyorsun hangi işlemleri yapıyorsun

• atila-35 kullanıcısına yanıt
    Anlatayım hocam. İlk olarak cihazın sd kartına twrp menüsünde kuracağım multidisabler, fresh rom 3.2.3s, mint kernelin 714 sürümü, fresh rom eklentileri ve yukarıda bahsedilen magisk eklentisinin yüklü gelmeme ihtimaline karşı magisk in apk ve zip dosyalarını atıyorum. Ardından cihazın bootloader kilidini açıp twrp nin 3.5.2 versiyonunu odin yardımıyla cihaza kuruyorum. Kurulumdan sonra Twrp menüsünden cihazı sıfırlayıp yeniden başlattıktan sonra geliştirici seçenekleri menüsünden gerekli iki ayarı tekrar kontrol ediyorum ve cihazı tekrar twrp ekranına alıyorum. Önce wipe data seçeneğiyle sıfırlıyorum arkasından da advanced wipe menüsünden dalvik, system ve cache seçeneklerini seçip sıfırlıyorum. Daha sonra install menüsünden multidisabler dosyasını başarılı bir şekilde kuruyorum. Sonra da rom dosyasının kurulum işlemini başlatıyorum kısa bir süre sonra “updater process ended with ERROR:7 Error installing zip file ‘/dosya_adı.zip’” şeklinde kırmızı bir uyarı alıyorum. “Anlık bir sorun mu acaba?” diyerek twrp içinde ne yaptıysam kontrol ede ede sıfırlamalar dahil tekrar tekrar denedim aynı hatayı aldım. “Dosya sorunlu olabilir” diyerek rom dosyasını sourceforge üzerinden tekrar indirip telefonun konumuna attım ve işlemleri tekrarlayıp kurmayı denedim. Sonuç yine aynı. Bir yerde hata yapıyorum muhtemelen ama hala çözemedim. Multidisabler dosyasını da başka bir kaynaktan indirip kurma ve telefona stock rom atıp twrp yi baştan kurma seçenekleri haricinde hemen hemen her şeyi denedim. Biraz uzun oldu, umarım açıklayıcı bir şekilde anlatabilmişimdir.

• Arkadaşlar eskiden titanium backup programını kullanıyorduk şimdi baktımda epeydir güncelleme almamış program. Farklı bi yerde güncel sürümü varmıdır veya bu ayarda başka bir program var mı bilen varsa yazarsa seviniriz. İyi bir program bulursam root atmayı düşünüyorum. Veriyle beraber yedek almayı özledik🙂

• emretutar E kullanıcısına yanıt

Migrate uygulamasını bir dene istersen hocam. Ben daha kullanmadım ama forumlarda modern titanium backup diye bahsediliyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bişey B kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz programın hem google playde hemde xda linkleri var fakat oda güncelleme almamış destek kesilmiş sanırım. Teşekkür ederim.

• Titanium backup bende kullanıyorum, 2019 kasımdan beridir güncelleme almamış, apple yeni karar aldı, güncellenmeyen uygulamaları mağazadan kaldıracak, google böyle bir karar alırsa buda kalkar herhalde, la insan 3 senedir bi tane güncelleme verir, iyice dalgaya vurdular bu geliştiriciler.. Apple nin kararına sonuna kadar katılıyorum.

• bişey B kullanıcısına yanıt

Bu uygulama sadece yedekleme ve geri yükleme var, titanium gibi geniş bir kullanımı yok, mesela devre dışı bırakma, uygulamaları silme, otomatik yedekleme, vs binlerce özelliği var, keşke alternatif çıksa kullansak.

• Hayalci kullanıcısına yanıt
    Twrp den böyle birşey yapılamıyor galiba. Sadece rom yedeği alınıyor diye biliyorum.

• emretutar E kullanıcısına yanıt
    twrpden rom yedeği alınıyor. programa gerek yok. titanium backup alternatif şu an yok maalesef

twrp 3.6.1 kullanabilir misiniz?

Twrp format atarken altta eklediğim resimdeki gibi format atmanız gerekiyor. Aksi halde rom açılmıyor ve yüklenmiyor

• Çözdüm hocam hepinize teşekkür ederim. Her şeyi doğru yapmışım ama kurulum dosyasında sorun yaşamışım. Manuel güncelleme için sunulmuş OTA dosyasını boyutuna falan bakmadan rom diye kurmaya çalışmışım. 3.2.2 sürümünü kurup ardından 3.2.3 OTA dosyasını ve mint kernelin 714 sürümünü kurdum. Magisk de 24.3 sürümü ile geldi. Bankacılık uygulamaları için de gereken eklentileri kurdum. Şu an hiçbir problem yok.

bende döneceğim 3.2.3 sürümüne. bu romda herşey vardı. teşekkür ederim bilgi için

Hocam kurulumdan sonra magisk direkt 24.3 sürümü ile geldi. Sizde nasıl yüklü gelmedi diye biraz kurcaladım ama bulamadım. Yine de bu hatayla karşılaşan olursa diye yanıtlayıp bırakıyorum. Çözüm öneriniz güzeldi teşekkür ederim tekrardan.

Ben ilk romu yüklediğimde hemen magiski ayarlıyorum, o zaman 24.3 ile gelmiyor, kerneli sonradan yüklüyorum.

O yüzden olmuş olabilir. Ben ne olur ne olmaz diye ilk kurulum ekranında güncellemeyi kurduktan sonra daha eklentileri bile indirmeden kurmuştum. Böyle denerseniz muhtemelen bir sorun olmayacaktır.

Xda forumdaki konunun en başındaki rom güncel değil. O yüzden twrpnin son sürümüyle indirilemiyor. şu linkten indirmen gerek.

• 
Sayfa: önceki 610611612613614
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.