Şimdi Ara

Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟 (613. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.558
Cevap
96
Favori
1.035.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 611612613614615
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Link için teşekkürler bu sürümü görmemiştim. Ama benim yaşadığım sorun yanlış sürümü indirmekten değil güncelleme için sunulan OTA dosyasını rom diye kurmaya çalışmamdan kaynaklanıyormuş. Twrpnin son sürümünde eski romun kurulamadığını bilmiyordum bu bilgi için de teşekkür ederim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Günaydın, Samsung Galaxy A50 ailesine iyi bayramlar.

• Yakın xamanda ekran değiştiren oldu mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟

Aylardır kullanacağım en sağlam roma geçiyorum, dahada uzunca aylarca rom değiştirmeyi düşünmüyorum.

3.4.3 kullanıyorum şu an ama bazı şeyler eksik hep, mesela arama kaydetme, spam özelliği, samsung dex, smart view görüntü aktarma şeylerin hepsi eksik bunda.

• Hayalci kullanıcısına yanıt
    Çok şey eksikmiş yav: eksikliğini bile hissetmedim bunca zamandır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ilitharath kullanıcısına yanıt
    Dex çok kullaniyodum. Leptobumu alıp teli atiyodum köşeye. dex ile her şey yapiyodum. Bu akşam geçiyorum 3.2.3 sürümüne

Ben de beta sürümünü kursam mı diye düşünüyordum vazgeçtim. Keşke yeni sürümleri de A51 yerine S20fe den port edilseydi. Bu arada arama kaydetme özelliği çalışmıyor hocam haberiniz olsun.

• fresh 4 betaya geçiş yaptım mint beta 904 inanılmaz fark var fresh 3 ün son buildlerine göre akıyor resmen

• MaiqTheLiar kullanıcısına yanıt
    Şarj durumu nasıl önceki sürümlere göre iyimi

• emretutar E kullanıcısına yanıt

şarj aynı ama akıcılıkta baya seviye atlamış

• şu an mint 973 kullanıyorum yazdıktan sonra 2 yeni build geldi

• MaiqTheLiar kullanıcısına yanıt
    3.4.3'te baya akıcı daha nasıl akıcı oluyor merak ettim

• Bu cihazda parmak izini kaydedebilen kişiler için samsung tarafından bir plaket falan veriliyor mu? Bu işlemin daha kanser olduğu başka bir telefon yoktur herhalde. Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟 Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟 Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟 Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟

• S_3dnn kullanıcısına yanıt

Evet en kötü yanıda bu maalesef, biyonik parmak okuma yok maalesef a50de.

Bu arada, fresh 3.4.3 ten geri fresh 3.2.3s sürüme sürüme geri döndüm. Mint 714 kernel çaktım, canavar gibi oldu tel.

Dönmemin nedeni

Samsung dex

Galeri herşeyi çalışması

Daha iyi hdr resim çekimi ve daha hızlı kamera çalışması

Daha iyi performans

Arama Ses kayıt

Spam özelliği

En iyisini yapmışsınız. Ben de fresh 4 beta sürümlerini denemek istiyordum a51'den portlandığını öğrendiğimde vazgeçmiştim. 3.2.3 sürümündeyim çok da memnunum. Sadece arama kaydetme özelliği çalışmıyor. Ek olarak da Samsung Dex i kabloyla monitöre bağlayıp test etme imkanım olmadı henüz. Kablosuz bağlantı da tahmin ettiğim gibi gecikmeliydi. Laptop a kablo ile bağlayıp denediğimde de laptop eski ve yavaş olduğu için hiç verim alamamıştım. Bu sebeple henüz kullanamıyorum. Ama kullanma imkanı olan için cidden büyük rahatlık sağlıyor.

• S_3dnn kullanıcısına yanıt

Merhaba kardeşim, şu fresh 4 beta linki için yardımcı olabilir misiniz acaba? Nereden takip ediyorsunuz, ben telegram grubuna bakıyorum ama göremedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zn_volkan Z kullanıcısına yanıt
    Şöyle ki benim bildiğim xda forumunun son sayfalarında paylaşılmış eski bir beta derlemesi hariç fresh 4'e ait beta linki herhangi bir platformda paylaşılmadı (ki yasak zaten). Beta sürümlerine ulaşmanınızın tek yolu var. Discord grubuna girip #get-device-roles odasından telefon permini aldıktan sonra "betauser" permini almanız gerekiyor. Bunun için #update kanalında 1 Mayıs'ta bir form paylaşılmış. Formu doldurduktan sonra bir iki gün içinde beta sürümlerinin paylaşıldığı kanala ulaşabiliyorsunuz. Discord sunucusuna da şu link ile ulaşabilirsiniz.

Fresh Community

• zn_volkan Z kullanıcısına yanıt
    Telegram grubunda bi arkadaş paylaşmıştı 4.0.5 sürümünü hemen indirdim ama kurmadım. Stabil sürümünü bekliyorum bence biraz daha bekleyin bende sabızlanıyorum ama 3.4.3 sürümü gayet iyi şu an. Şimdi kursak bir sürü deneme sürümü çıkacak uğraşırım derseniz kanala tekrar bi göz gözdirin silmemişlerse yükleyebilirsiniz.

• Mint 992 Fresh 4.0.13.04B sürümündeyim şu an önceki mint sürümünde yeni Linux denenmişti ama wifi sorunlarından dolayı eskisine dönülmüş sanırım.

• Dex, fresh hub ve isteğe bağlı eklentiler dahil bir çok özelliğe sahip olduğu ve S20fe'den portlandığı için 3.2.3s sürümünü kullanıyordum. A51'den portlandığı ve betada olduğu için de fresh 4 sürümüne ön yargıyla bakıyordum. Ama hali hazırda dex modunu test edecek imkanım olmadığı, arama kaydetme özelliği çalışmadığı ve android 12'yi denemek istediğim için telefona Fresh 4.0.13.04B ve Mint 1001 sürümlerini kurdum. Yeni arayüz ve gelen bir kaç özellik hoş olsa da bence milletin içinde olduğu beklenti ve hevesi karşılayacak kadar büyük bir değişim yok. Standart bir kullanıcı gözünden duruma Fresh 3 + android 12 - (dex + fresh hub) diyebilirim. Tabii ki detaya inince değişen çok şey var (güvenlik güncellemesi, performans artışı ve stabilite için üzerinde oynanmış kaynak kodlar vb.). Benim kısa sürede gözlemlerim ise şu şekilde:
    Eklentilerin isteğe bağlı indirilip kaldırılması olayı en azından bu sürümde yok. Mesela firmanın adının çıktığı game optimizing service (GOS), eklenti olarak isteğe bağlı kurulabiliyordu. Şu anki sürümde bu yüklü geldi ve titanium backup bile silemedi. Android 12 ile gelen özellikler ve geliştirilmiş arayüz gayet hoş olmuş. Ancak hali hazırda uygulamaların çoğunda kendiliğinden gelen bir açılış animasyonu var ve bu yetmezmiş gibi şimdi o animasyondan önce de uygulama ikonunun olduğu başka bir animasyon ekranı karşıma çıkıyor. Pil konusunda ise zaten pil sağlığı yeterince düşük, uzun süredir günü çıkarttığını hatırlamıyorum. Şu an (muhtemelen mint sürümüyle alakalı) telefon uçağa bağlamış durumda. Kamera konusunda zaten kötüydü hala da öyle değişen bir şey yok. Sadece doyurucu bir gün ışığının altında doğal ortamda ele gelir bir sonuç alabiliyorum. Gün ışığından biraz uzaklaştığım anda hafif loş bir ortamda bile kamera tost makinesine dönüyor. Son olarak da arama kayıt özelliği düzeltilmiş, artık kaydedilen konuşmalar bölümüne girdiğinizde sizi sürpriz bir boşluk karşılamıyor. Gözüme çarpan başka büyük bir sorun ve bug da yok. Kısa süredeki gözlemlerim bu şekildeydi. Bence pil tüketim sorunu çözülürse, dex modu da sizin için bir önem teşkil etmiyorsa stabil sürümü çıktığında uzun süre beklemeden geçilebilir.

Bahsettiğim açılış animasyonu şu şekilde, kapatmanın bir yolu varsa ve anlatırsanız çok sevinirim.

• 
Sayfa: önceki 611612613614615
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.