< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟 (615. sayfa)
-
-
9 ay önce bataryayı kendım taktım, şu anda sorun yok.
-
Arkadaşım aracılığı değiştirdim, gelen ekrandan belli orjinal olduğu, hem batarya, hem full ekran değişti 1400 mal oldu bana.
1170 tl full ekran + 230 tl batarya tuttu. Bu arada artık bu fiyata alınamıyor artık, fiyatlar arttı. Bildiğim için hiç beklemedim direk değişime verdim. İnanılmaz rahatladım be, klavyede hızlı yazmayı özlemişim. Şimdi full kapaklı kılıf taktım, düşse bile bişey olmaz artık. Gözüm gibi koruyorum şimdi,
-
Batarya için daha erken, bir hafta içinde belli eder kendini.
-
237 mb bir güncelleme gelmiş.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Banada geldi şimdi. Güncellediniz mi var mi bir farklılık
GOOGLE MAPS'IN UYDU GÖRÜNÜMÜ BULANIKLIĞINI ROOTSUZ ÇÖZEBİLEN VAR MI?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sacrosanct- -- 29 Mayıs 2022; 13:50:52 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Batarya değişiminde telefona zarar vermeyeceklerini bilsem ben de bir batarya değişimi düşünürdüm. 2 yıl daha gideri var telefonun. Android 6'lı 2GB Ram /32GB Rom bile çoğu işte yetiyor.
Pil sağlığı %80’lere düştüğü için İncirli’deki serviste bataryasını değiştirmişlerdi. Taktıkları batarya da muhtemelen eski üretimdi çok kısa sürede onun da sağlığı %80’lere düştü. Bu aralar çok çok hızlı bitiyor şarjı. Bundan birkaç yıl öncesinde dalga geçilen, powerbank ile hayata tutunan iphone kullanıcıları gibi yaşıyorum resmen.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba dostlar, pixel romları takip edip ediyordum nihayet sorunsuz bir tane buldum, Project elixir 1.3 versiyonu gayet stabil çalışıyor. Farklı birşeyler denemek isteyenlere öneririm, hatalarını gidermişler. Extra denememi istediğiniz uygulama vs varsa yazabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zn_volkan -- 5 Haziran 2022; 17:25:43 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam custom romlarda telefonla konuşurken ses az geliyor, ona bir çözüm bulabildiniz mi ?
Genelde evde kullandığım için maalesef idare ediyorum.bir çözüm bulursam paylaşırım
android 12 kurdum ses az gelıyor
Snake OS V4.5 'te ise sorun yok
diş fırçası ıle tozu temızleyin belkı azcık iyileşme olur.
-
Fresh roma geçtim ben de problemsiz kullanıyorum artık. Bluetooth kulaklık problemleri de can sıkıyordu, artık o da kalmadı. Kafam rahat etti vallaha.
Hangi sürüme geçtin.
-
Fresh 4 prestable sürümüne geçtim hocam. Geçmediysen tavsiye ederim. Samsung dex daha akıcı olmuş.
Bende onu düşünüyorum ama bug felan varsa diye korkuyorum. Dex ve arama kayıt spam engelleyici varmi. bakarmisiniz
Dex kesinlikle daha performanslı çalışıyor, arama kayıt özelliği var, spama dikkat etmedim ama yüzde 90 vardır. Şu ana kadar kullanımda buga rastlamadım. Tavsiye ederim.
-
Ben fresh 3 ten fresh 4 prestabil sürüme geçtim fakat bana aşırı yavaş geldi donmalar kasılmalar vs sen fresh 4 kurarken nasıl kurulum yaptın yani twrp de neleri sildin yada silmedin vs bi anlatsana
Format data; advanced wipe dalvik, cache, system. Sonra romu kurdum. İlk açıldığında hafif yavaş geldi. Hatta kaldırsam mı diye düşündüm. Sonra normal haline döndü.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X