Şimdi Ara

Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟 (617. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.558
Cevap
96
Favori
1.035.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 615616617618619
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dostum kılıf yok ya, ben de bakmıştım çeşit olarak hiçbiri hoşuma gitmemişti. Şimdi baktım tek tük kalmış, Spigen iyi diyorlar genelde. Ben telefoncudan aldığım düz siyah plastik kılıf kullanıyorum. Bu siyah kılıfların da iyisi kötüsü olabiliyor, hafif değişik modeller var biraz bakınmak lazım çarşıdan.

• aydogan kullanıcısına yanıt
    Deri görünümlü şu kılıfı aldım. Tutuş hissiyatı çok hoş telefonun kayması falan pek mümkün değil.

amazon
    Samsung Galaxy A50 Zebana Lüx Deri Kılıf Siyah
    https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B09S3ZH1WJ/ref=ya_aw_od_pi?ie=UTF8&psc=1&th=1

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• A50'ye yeni pil takıp memnun kalan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RaptorFX kullanıcısına yanıt
    Bunu ben de merak ediyorum. Serviste pil değişimi ne kadar acaba ve performans ilk zamanlardaki gibi olur mu acaba

• @RaptorFX

Ben geçen sene garanti kapsamında servisten değiştirdim, gün içinde hallettiler. Memnunum. Çok anladığımdan değil ama günü kurtarması benim için kafi.

Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟
  • aydogan kullanıcısına yanıt

Cevabınız için teşekkür ederim. Bir fiyat alalım, eğer uygun olursa biz de değiştirelim. 3 yılın sonunda bir tek pilden şikayetçiyiz.

Kesinlikle hocam, pil değişimi çok fark ettiriyor. A23 ve A33'ü de test ettim kağıt üzerinde iyi gibi dursa da kesinlikle A50'den çok kötü cihazlar. Optimizasyonları eksik ve bir sürü özelliği kırpmışlar sözde Android 12. A50'nin ekranı daha parlak, daha canlı ve AOD var.

Geçen yıl 300 lira civarıydı bu yıl en az 600 olmuştur.

• #Ramazan kullanıcısına yanıt
    başarıya telefon ediyorum açan yok bir ara karşıyaka başarıya gidersem a50 pilini sorayım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • efem-35 kullanıcısına yanıt
    Fiyatı öğrendiğinde buraya yazarsan iyi olur

• A50(siyah) 6/64gb satıyorum fiyat 2600 malatya içi elden teslim olur ilgilenen olursa dm den ulaşabilir.

• Cihazı aldığımda kılıfla kullanmaya başladım, zaman içinde arka kapakta izler oluştu ne kadar silinsede çıkmıyor, sert rubber kılıftanmı yada malzemenin kalitesizliğindenmi pek anlayamadım,
    Bu izleri çıkarmanın bir yöntemi varmıdır ?

• Legend_84 kullanıcısına yanıt
    Aynı sıkıntı bende de var. Toz falan sanmıştım bildiğin aşınmış. İlk defa bu telde böyle bir şeye rastladım. Korusun diye kılıf takıyoruz ama çiziliyor aşınıyor.

Araştırdığım kadarıyla özelliklede şikayetvar'da A50 için bu sorundan çok bahsedilmiş, demekki kullanılan plastik malzeme gerçekten kötü, bundan dolayı garanti kapsamında arka kapak değişimi yapanlar olmuş, tabi bizim garanti süresi bittiği için değiştiremeyiz.

Bugün yeni cihazları baktım 5G özelliği olan cihazlardan M23 128gb modeli ilgimi çekti,

A50 Cihazını 3 yıldır kullanıyorum genelde memnunum , ilk aldığım zamanlarda şarj soketi arızası vermişti bu parça değişmişti bunun haricindede ara ara ufak tefek sorunlar hariç bu zamana kadar benim için yeterli oldu,

Acaba A50'yi satıp başka cihaz alsammı diye kararsızım...

• başarı teknik servise(karşıyaka-izmir) A50 bataryasını sordum 560 tl …..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 2500e ikinci el bunu almak mı 4200e m23 mü

• losttime35 kullanıcısına yanıt

bence m23

• efem-35 kullanıcısına yanıt
    3 yıllık bir telefon için normal bir fiyat değil yine de fiyat konusunda hiçbir şeye şaşıramam artık.

Bu kılıf için şöyle bir yorum yapılmış, sizde aldığınızı belirtmişsiniz yazılanlar doğrumudur ?

Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend_84 -- 24 Temmuz 2022; 21:32:4 >
  • Arkadaşlar A50 telefonum dün akşamdan beri 5 dk açık kalıp kendini yeniden başlıyor factory reset attım yine aynı telefonun kurulumunu dahi tamamlayamadım ne yapabilirim şu anda

• 
Sayfa: önceki 615616617618619
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.