Şimdi Ara

Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟 (616. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.558
Cevap
96
Favori
1.035.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 614615616617618
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben 3.2.3s devam edeyim, acayip memnunum, 4 tam oturmaya daha aylar var. Acelem yok.

• bişey B kullanıcısına yanıt
    Bende aynı şekilde kurdum ama bana çok yavaş geldi fresh 3 gayet iyi şimdilik devam stabil sürüm çıkıncaya kadar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fresh 4 prestable şu ana kadarki en stabil fresh olabilir. Geçmekte tereddüt etmeyin.

• Ilitharath kullanıcısına yanıt

Full sorunsuz olanı bekliyorum, acelem yok.

• Merhaba bugün fresh rom kurdum magisk nasıl güncelleniyor güncelleyince bootloopa giriyor diyenler var yardımcı olur musunuz?

Düzenleme:

Nasıl yapılacağını öğrendim belki işinize yarar aşağıdaki linkten (Mint kernel) android 11/12 den hangisini kullandığınıza göre enforcing olanı indirip (en altta birkaç dosya var. Orda A11 ya da A12 yazar. O android sürümüdür. Telefonunuz android 11se A11i (oneui3), 12yse A12yi (oneui4) indirin. Fresh rom kullandığınız için aosplara bakmayın bile.) twrpden install deyip kuruyorsunuz ve reboot/system yapıyorsunuz. Başka hiçbir işlem yapmayacaksınız twrpden. Magisk uygulama içinden güncellenir mi bilmiyorum ben 24.3 apk indirip kurdum onun da linki aşağıda onu kuruyorsunuz. Ve güncellenmiş oluyor. (Verdiğim linkler şuan için güncel, en güncel için aşağıdaki fresh rom community grubuna gelebilirsiniz.)

Mint kernel link:

https://github.com/FreshROMs/android_kernel_samsung_exynos9610_mint/releases/tag/xbeta-1118_a50dx

Magisk 24.3

https://github.com/topjohnwu/Magisk/releases/tag/v24.3

Fresh Community Telegram

https://t.me/FreshROMsCommunity

Bir de magiski güncellediği için telefonu bootloopa girenler için çözüm varmış ben denemedim ama grupta biri telefonu bootlooptayken twrpye girip mint kernel yükleyince telefon açılmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhbarut66 -- 14 Haziran 2022; 12:57:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar;

Galaxy A50 kullanıcısıyım ben de ve ilk aldığım günden beridir orijinal halde kullanıyorum. Hiç bir parçası değişmedi. Elimde başka bir cihaz var ve ben A50 için bahsetmiş olduğunuz Fresh ROM'u kurmak istiyorum. Ancak adım adım anlatan güzel bir video maalesef bulamadım. Fresh ROM kurma konusunda sıfır bilgisi olan bir kullanıcı için güzel ve detaylıca anlatan bir rehber var mıdır? Teşekkürler.

• hitman000 kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/151909668#151909668

Ben de kurarken video aradım ama bulamadım bu rehbere göre yaptım. Sorununuz olursa burdan veya romun telegram grubundan sorabilirsiniz.

https://www.technopat.net/sosyal/konu/samsung-galaxy-a50-root-atma.1736196/?amp=1

• 250 mb civarı güncelleme gelmiş yükleyen var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yarından itibaren s20fe 256gb geçiyorum, teşekkürler dilerim .

• Hayalci kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun şimdiden. Yeni telefona geçişte 5000 batarya ve 5g daha iyi olur sanki. Custom rom varmı peki baktınızmı🙂 Çünkü bi süre sonra dayanamazsınız stok roma benim gibi.😁

• emretutar E kullanıcısına yanıt

Tahminimce buna root atmam, çünkü a50ye işlemci ve ram yüzünden dar boğaz yapmasın diye uygulamarı silmek için root atıyodum ama s20fe de gerek duyacağımı sanmıyorum. Orj şekilde kullanırım tahminim

Bay bay kurtulduk sonunda

Hayırlı olsun, güle güle kullan. Şu benim A50'yi sana ROOT ettirerek hasret gideririm. :)

gönder bana sana en iyi romlardan fresh 3.4.3 yukleyip gonderim.

• a50 için haziran ayı güncellemesi geldi kontrol edin arkadaşlar.

2019 çıkışlı orta segment ve 2 tane android güncellemesi almış samsungun muhtemelen en çok satan cihazına "şirket politikası" diyerek android 12 güncellemesini vermeyip hala güvenlik güncellemesi vermekte değişik bir kafa cidden.

Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟

• newrophat kullanıcısına yanıt
    Android 12 gelse çok müq olur samsung istese

• mumbojumbo M kullanıcısına yanıt

Gelmese daha iyi, videolarda izledin mi bilmiyorum One UI 4.0'da aman aman bir değişiklik yok. Olanlar da daha kötü olmuş bence. Mesela Google'ın getirdiği renkli tema özelliği, Samsung arayüzüne hiç yakışmıyor asla kullanışlı değil. Widgetler listeli şekilde falan, bir kaç güzel widget eklemişler onlar güzel sadece. Bir de şarjı %85'te dondurma özelliği hoşuma gitti. Başka da dikkatimi çeken bir şey olmadı.

• Arkadaşlar kılıf tavsiyesi olan var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 614615616617618
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.