Kendi sorumu kendim cevaplayayım. Buraya yazdıktan sonra sayfaları okurken başka arkadaşların da başına geldiğini okudum. Servise vermişler ahizenin tozunu diş fırçasıyla temizleyince oluyormuş, bende baktım ahize tozla kapanmış. İnce telli diş fırçasıyla ahize deliklerine ittire ittire tozları temizledim şuan gerçekten ses daha iyi oldu. Aynı sorunu yaşayanlar deneyebilir. |
Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟 (623. sayfa)
-
-
Arkadaşlar telefonum 2 hafta önce arızalandı konuşurken sadece cızırtı sesi geliyor telefoncuya verdim üst taraftaki ses için olan parçayı değiştirdi ilk gün sorun yoktu 1 gün sonra tekrar sadece cızırtı sesi gelmeye başladı konuşurken. Tekrar değiştirttim yine 1 gün dayandı ve artık telefonum sim kart takılıyken çekmiyorda sinyal var gözüküyor ama ne arama yapılıyor nede internet kullanılıyor . Sorun anakartta dedi bıraktım telefonu adama 1 hafta geçti ama yapamadı var mı bir öneriniz veya başına gelen
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Haftalardır telefonla kulaklıksız konuşmak imkansızdı, telefonu kulağımdan içeri sokuyordum yine duymuyordum, senin şu mesajı görünce eski bir fırça bulup fırçaladım ve gerçekten tekrar duymaya başladım
-
-
Tecrübeyle sabittir sözde telefoncuyum diye gezenler bir yeri yapmayı bırak düzgün olanı bozuyorlar.
Mikrofon sorunu yaşayan var mı benim gibi? Yalnız garip bir mikrofon sorunu bendeki hoparlör alınca çok güzel konuşuluyor ama ahizeye alınca ses gitmiyor karşı tarafa hiç bir şekilde.
Telefon kendi kendine kapanıyor sıklıkla reset attım formatladım ama değişmedi internette şarj soketi ve flex leri değiştirince düzeldi diyorlar var mı başına gelen çözümü olan acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar 3 buçuk sene a50 kullandım, sonunda cihaz şebeke sorunu çıktı ve asla düzelmedi,katlanamaz duruma getirdi, arama yapmıyordu, aradığımda ses gitmiyordu, deli etti beni. telefon kronik sorunlu haberiniz olsun, elden çıkarıp s20fe snap865 geçtim.
-
A50 ye artık güncelleme gelmeyecek galiba sizce......
Kronik olması için bir çok kişinin aynı sorundan şikayet etmesi gerekiyor. Sizinki nadiren rastlanılan bir sorun. Yeni telefonunuz hayırlı olsun benim de 4. Yıla girecek halen sorunsuz kullanıyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de aynen sorunsuz kullanıyorum, çok şükür. Değiştirmek istiyorum ama teklif edilen modeller çok pahalı ve özellikleri gerek ram gerek kamera olsun A50'den çok daha kötü. Sadece yazılımları güncel. A50'den iyi bir telefon bulabilmek için 10K gözden çıkarmak gerekiyor. Nakit bulmak da zor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydogan -- 10 Ocak 2023; 23:48:7 > -
Ben de fresh romla sıkıntısız kullanıyorum. Şu an tek eksiğim kameranın kötü olması. Onun dışında on numara telefon. Ama şöyle bir şey de var ki fresh rom olmasa çoktan değiştirmiştim telefonu. Çünkü stock rom çok hantal ve gsi tarzı saf romların da derdi bitmiyor, sorunsuz yok.
arkadaşlar telefonum son güncellemeden sonra evin wifisine otomatik bağlanmıyor. Dışırdan eve geldiğimde wifi açık olsa bile bağlanmıyor. menüden wifiyi açıp kapayınca bağlanıyor. Zamanı belli olmamakla birlikte bağlandıktan belli bir zaman sonra wifi bağlantısının yanında ünlem işareti beliriyor internete bağlantı kesiliyor ve ben wifi ağını kapatıp açıncaya kadar otomatik bağlanmıyor, evdeki diğer telefonlarda bu problem yok sadece benim a50 telefonumda var. Bağlı olan wifinin üzerine tıklayınca "Otomatik yeniden bağlan" seçeneği de aktif vaziyette, nasıl bir çözüm bulabilirim.
-
Ayarlarda arama kısmına "ağ ayarlarını sıfırla" ya tıklayın ordaki seçeneğe göre sıfırlayın. Wifide sorun varsa düzeltir. Sıfırladıktan sonra wifi şifresi istiyordu sanırım.
ağ ayarlarını sıfırladım ama halen aynı sorun devam ediyor
-
Ocak ayı güvenlik güncellemesi gelmiş.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Fakirlerin de amiral gemisi kullanmaya hakkı vardır diyerek ikinci el s10 plus alarak aranızdan ayrılıyorum. Aranızda s10 plusa geçmek isteyen varsa deneyimlerimi aktarabilirim. İyi forumlar.
Hocam bende böyle bir geçiş yapmıştım zamanında. Ahize ses ve hopörlor gücü şaşırtmıştı. Ama ben ekranına alışamayıp geri a50 ye dönmüştüm.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam easy cepten mi aldın... a50 kaça aldılar sen ne kadar fark verdin ayrıca mağazadan mı yada webten sipariş geçtin
Easycepten almadım, tavsiye de etmem. İkinci el 5500e tertemiz cihaz aldım. Tek sıkıntı batarya onu da yeniletcem.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X