Şimdi Ara

Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟 (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.558
Cevap
95
Favori
1.036.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    A80 ozel bi telefon. Bir cok ilki bunyesinde barindirmakta. Ana kamerayi selfie kamerasi olarak kullanmak, snapdragon 730 la cikacak ilk telefon olmasi gibi. Muhtemelen s10e cikis fiyatina yakin fiyattan cikacaktir. Ne kadar s10e almak daha mantikli gorunse de, dedigim gibi nevi sahsina munhasir bir cihaz a80. Talep olacaktir merak etmeyin. Acilir muhakkak konusu
  • Hocam değişim kampanyasında ne kadar verirler bu cihaza yada veriyorlar bilgin var mı mediamarkta

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • muro1234321 kullanıcısına yanıt
    Mediamarktta yok galiba kampanya, vatandakide bitmiş herhalde. Şuanda samsung bayi, teknosa ve türk telekomda var bildiğim kadarıyla. Mesela teknosada şöyle liste var

Telefon mağazalarda 500 lira kadar pahalı olduğundan güzel kazık yiyoruz

Bendeki 6s plusu verdiğimde türk telekomdan cihaz 1650, teknosada da 1650 ye geliyor. 6s plusu 1200 den sayıyorlar. Cihaz zaten internette 2400 falan. Yani benim 6s plus mağaza kazığından ötürü 750 liraya gitmiş oluyor Telefonu ya elden satıp gidip a50 yi internetten alacam ya da a60 ı bekleyecem. A60 2200-2300 den falan gelebilir. Samsung telefonlarının mağaza internet arasındaki 500 lira fark her şeyi bozuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 1 Mayıs 2019; 8:19:36 >

• thisisus kullanıcısına yanıt
    Google cam kullanırsanız ön kamera iyi. Kendi yazılımı berbat çekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karaname ile telefonlarda ötv yüzde 25 den (40a veya 50) ye çekilmiş bu haber doğru mu ?

• haberi burada okudum.

• Habertürkhthayat.haberturk.com
    ÖTV oranında değişikliğe gidildi
    https://www.haberturk.com/pahali-cep-telefonunda-otv-yuzde-50ye-cikartildi-2448142-ekonomi

• Elinizi çabuk tutun düşünen arkadaşlar...

• Ötv zammı bu telefonu ne zaman etkiler ona göre acele edicem?

• quote:

Orijinalden alıntı: orain

Ötv zammı bu telefonu ne zaman etkiler ona göre acele edicem?
    Yururluge girdi...

Otv oncesi gelen telefonlari,uyaniklik yapip 2000 tl fazlasina satarlarsa isimiz zor..

Elde kalanlari otv zamsiz satarlarsa hic dusunme..

• Foto uzak, manzara, detay çekerken
    3:4H ile çekince çok güzel sonuç veriyor👍. Gerekirse tekrar kırpıyorum. Ona rağmen normal 3:4 dan daha iyi ve 9:16 dan çok daha detaylı çekiyor.

• esklc E kullanıcısına yanıt
    3:4H uzak detaylarda kesinlikle daha iyi 25 MP cektigi icin. Fakat HDR calismiyo 3:4Hde de. Yakin objeler ve HDR istiyosak, digerleri daha mantikli
  • Sağolun hocam. Bugün telefonlardan alınan Ötv iki kat arttı işler değişti. O kadar beklemek iyice saçmalık olacak sanırım.
  • Bu telefonda hayal oldu bana artık. 3500 lere kadar çıkar fiyatı. Bu ülkeyi yönetenlerin topunun... öyle bir sövüyorum ki.

• MHEC kullanıcısına yanıt
    malesef bu gün bende okudum haberi ötv %50 çıkarılmış 2400 tl den ucuz telefon mu kaldı sınır koymuşlar şaka gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 1 Mayıs 2019; 11:57:43 >
  • Telefoncular telefon kutusundan kırılmaz camla çıkıyo dediler doğrumu? İyi koruyomu yani Ekran koruyucu almama gerek varmı?
  • mohikan553 M kullanıcısına yanıt
    Kırılmaz camdan ziyade jelatin gibi çiziklerden korurda darbelerden emin değilim

• arkadaşlar telefonu suanda samsung türkiye garantili olarak en hesaplı nereden alabilirim bilen var mı acaba ?
  • 2500 civarına gelmiş fiyatlar geçmiş olsun...

• 5510gokhan kullanıcısına yanıt
    siparişi verirken hata verdi alamadım ya acayip bozuldum
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.