Şimdi Ara

Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟 (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.558
Cevap
95
Favori
1.036.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vatan telefonu 2850'ye satıyor zaten. 2300 satan 2500 yapsa bile altında.
  • Aynen, A50 2549TL; Red mi Note 7 1950 Tl. GM 9 Pro 1600 Tl
    Gm9 pro varken hiçbirine o kadar para verilmez.
    Kaliteli fotoğraf makinesi, amoled ekran, Ses kalitesi iyi.
  • Yeğene aldım bugün 1999 a note 7. Zamlanmadan alalım bari. Ben de 2360 - 65 kupon - 75 lira bonusa (2220 tl)aldım (a50) n11den 4 gün önce. Ucuzlar diye beklerken sağlam zam yiyecek telefonlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BakimsizTarzan -- 1 Mayıs 2019; 14:14:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BakimsizTarzan

Yeğene aldım bugün 1999 a note 7. Zamlanmadan alalım bari. Ben de 2360 - 65 kupon - 75 lira bonusa (2220 tl)aldım (a50) n11den 4 gün önce. Ucuzlar diye beklerken sağlam zam yiyecek telefonlar.
    hocam çok iyi fiyata almışsınız 2220TL Çok iyi.

n11 fiyatları 2.500 e çıkmış telefonun sabah 2380TL ye bulunabiliyodu
  • gm9 pro da ses sorunu, kamera tozlanması vs. sorunlardan bahsediyorlar kafam takıldı. Kronik ise 1700 lirayı çöp etmenin anlamı yok.
  • Ya arkadaş forumda birşeyler paylaşmaya çalışıyorsun. Adamın biri boş boş saçma saçma konuşuyor canını sıkıyor.
    Ne mal olduğu baştan belli zaten en başından engelle gitsin ne diye cevap verirsin ki ciddiye alıp.
  • BakimsizTarzan B kullanıcısına yanıt
    Kabaca hesaplama yaparsak 1000 lira için 500 lira ötv alınacak, önceden 250 alınıyordu. Ötv nin üzerine kdv eklenirse oda daha da fiyatın artmasına sebep olacak. Yani 3 bin liralık telefonda minimum 750 lira fiyat artışı olacak.

• SLaYeR KiNG kullanıcısına yanıt
    Vay vay vay. Ne ara ya. Daha sabah trendyolda beyazı 2350 liraydı. Şimdi en ucuzy 2420 lira.(epey de öyle yazıyor ama linke girince 2549 lira çıkıyor. En ucuz 2500 şu anda) Neyse yeğene 1999 a note 7 aldım iptal etmezler umarım. Hükümete de yazıklar olsun en uyduruk telefonları asgari ücrete alabiliyoruz artık. Amiral gemileri hayal oldu. Amiral takaları alırız biz de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BakimsizTarzan -- 1 Mayıs 2019; 14:42:51 >
  • tyln_izmir kullanıcısına yanıt
    Servise mi götürsek acaba diğer kullanıcılarda da benzer sorun var mı ki s7 min ekranı kırıldığı için buna geçtim birsürü de para verdim huzur bulamadık iyi mi...

• Snappiermnappier kullanıcısına yanıt
    Sony beni üzdü arayüz olarak çok kötüydü çok isterdim sony telefon almak fakat a50 alıcağım sony kalmadı artık
  • sivri13 kullanıcısına yanıt
    Guncelleme eli kulagindadir. Bekleyin bence. Gerci 1 ay oncede eli kulagindadir diyoduk. Yukleyebiliyosaniz hint romunu bi yukleyin isterseniz
  • sivri13 kullanıcısına yanıt
    Henüz beni o kadar rahatsız etmedi durum 😁 belki de kurcaladığımız bazı ayarlar sebep oluyordur. Ön kameranın içindeki birkaç tozu da (pizzacıyım, kuvvetle muhtemel un da olabilir) saymazsam şu ana kadar memnunum. Bence kullanımını çok etkilemiyorsa hiç servisle falan uğraşma. Telefonun tadını çıkart. Ben P9 dan geçtim, ondaki premium hissiyat kesinlikle yok ama android 9 ve one ui hoşuma gitti.

• Bende siyah telefon ile araniza katıldım. Vodafone bayisinden 2500 TL ye aldım. Enpara içinden de takside böleceğim inşallah. Telefonun yeni fiyatı ben ordayken güncellendi vodafonelar için 3100 oldu 03.05.2019 itibari ile satış fiyatı oymuş. Iphone filan satmıyorlardı yarını bekliyorlarmış

• Tam zamanında desene :) 29 nisan da hepsi burada dan sipariş verdim yarın ya da öbür gün gelmesi lazım. Hatta tam da siyahı 2.379 tl olan satıcıya denk geldi :P Tam bugün 2.699 tl olmuş. Garip bir satıcı sistemleri var habire değişiyor ama hepsi hepsiburada güvencesine sahip sonucta. Çünkü satıcı değiştikçe dikkat ettinizmi bilmem bir gün siyahı daha ucuz ertesi gün beyazı daha ucuz oluyor. 1 sene önce s8 i de buradan almıştım yeni farkettim.

Değişim kampanyasını merak edenlere şunu diyeyim ama bu arada muhsin_cepelli hacım sen nasıl 2.500 tl ye aldın vodafone dan yahu , ben yaklaşık 1 hafta önce vodafone a uğradım adam benim telefonu 2.000 tl ye saydı (s8 i) 2.850 tl idi fiyat hatta 900 / 12 taksit kalan miktarı 12 ayda ödersin 75 tl falan dedi. Ben de internet farkını bildiğimden s8 i 2.100 tl ye sattım. iyi sattım haa bu arada :) Çünkü diğer telefoncular hatta samsung bile 1600 1700 falan veriyorlar.

Bu arada a50 yi bayağıdır gözüme kestirmiş araştırıyordum. Pil Pil Pİl çok önemli kardeşim. S8 süper telefon şekli tutuşuyla özellikleriyle fakat dünyanın en iyi telefonu olsa dışarda şarjım bitecek korkusuyla dolaştıktan sonra neye yarar. Kamera performansı benim için çok önemli değil. Fotoğraf orta iyi olsun yeter. Diğer özellikler v.s. Pubg performans kriteri olarak yüksek ayarlarda akıcı oynatması falan yeterli gösterge benim için.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin06 -- 1 Mayıs 2019; 19:46:26 >

• metin06 M kullanıcısına yanıt
    Ben de n11 den cennet elektronik üzerinden aldım 2360 a. Vodafone brightstar garantili. Kendileri Tekirdağ/çerkezköyde vodafone bayi. Her gün fiyatlar aşağı yukarı zıplıyor bir garip.

• Çok ikilemdeyim s7 edge kullanıyorum rom kurdum şuan one ui olarak kullanıyorum. Ama ekranı ortadan çatladı düştü geçen ya yaptırıp kullanacam ya da A50 alacam. Ama karar veremiyorum. Tek yaptığım internete girmek wp kullanmak müzik dinlemek.A50 yi ekranının oranından dolayı ve parmak okuma için almak istiyorum. Siz olsanız ne yapardınız. Gerçekten fikre ihtiyacım var.

• Tek suçu kopya çekmek kullanıcısına yanıt
    Sabahtan akşama 200 lira zam yedi telefon. Gerçi bütün telefonlar zamlanıyor. 2400 e bulabiliyorsan al

• Şu an bu telefon internetten bile 2600 e zor bulunur. Zamanında iyi almışım kampanya kovalayarak 2270 tl ye geldi hem de teknosa gibi bi yerden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i_ışık -- 1 Mayıs 2019; 21:59:13 >
  • 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.