Şimdi Ara

Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟 (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.558
Cevap
95
Favori
1.036.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Üzerinde ince bir jelatin var. Çizilmelere karşı önlem. Darbeye çok faydası olmaz.
    Bununla birlikte güncelleme almayan telefonlarda kalın bir koruyucu parmak izi okuyucusunu çalıştırmıyor.
    Ayrıca arkası da plastik kaplı olarak çıkıyor kutudan. Ben hiçbirini çıkarmadım.
  • Ötv zammı telefon düşsünde alalım diye bekleyen arkadaşlara sıkıntı oldu..Yakında ekran koruyucu ve kılıflardan bile almaya başlayacaklar bu gidişle..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • silversmith S kullanıcısına yanıt
    Ötv artmasıyla a50 yakında 3500 lira olur, internetten 3 bine alırız. Ben 2850 den bile almayı düşünüyorum artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trendyolda 2369 siyah renk mevcut fiyatlar yükselmeden alın derim
  • mohikan553 M kullanıcısına yanıt
    bi yanlışınız var sanırım öyle bir fiyat gözükmüyo trendyolda
  • Şimdiden 200 lira zam yapmışlar bile, daha ötv zammı gelmedi mi?
    Iphone Xsmax 512 Gb telefonun ötv artışı 2.074 TL .
    Ne telefonmuş arkadaş, asgari ücret kadar ÖTV artışı olmuş.
    Millet neredeyse o fiyata A50 almıştı
    Aynı telefonun toplam vergisi 6.054 Tl miş.
  • BusteID B kullanıcısına yanıt
    Hepsibırada bütün ürünlerde stok yok diyor Ötv zammı geldide bu fiyatlar yeni parti ürünler geldiğinde yansır. İnternet fiyatlarına zam yapanlar çakallıktan yapıyor biliyorlar millet şimdi aceleyle telefon alacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 1 Mayıs 2019; 13:42:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CominqSonqS

bi yanlışınız var sanırım öyle bir fiyat gözükmüyo trendyolda
    Haklısınız yarım saat önce baktım 2369'du zam yapmışlar hemen.2500 ün altında yok şuan internette, sahibindende müşteri faturalılar var 2350 ye uygun olarak.
  • BusteID B kullanıcısına yanıt
    ÖTV gümrükte veriliyor. Perakende satıcı zaten onu ödemiş oluyor. O yüzden fiyatlarda karışıklık olur bu bir süre. Arena'nın firması olan Yukko gibi yerler fiyatlarını kapamış mesela.
  • Çakallık diye düşünme adam sana eski fiyattan satsa o telefonun yeni fiyatı zamlı olacak. Yerine koyacağı telefonu o fiyattan alamayacak. Sonuçta o işten para kazanıyor. O yüzden mümkün olduğunca artırır fiyatını.
  • asendur A kullanıcısına yanıt
    Kardeşim adam %25 ötv vererek ihraç ettiği telefonları 2300 den satarken birden 2500'e çıkarıyorsa bunun adı çakallıktır. Bak vatanda fiyatllar belkide 1 hafta daha 2850 de kalacak. Yeni parti ürünlerde uygulanır %50 ötv.
  • bu ötv zammının gerekçesi ne acaba? böyle kafalarına göre zam/zam nereye kadar devam edebileceklerini zannediyorlar..
    bu telefonun fiyatı maalesef yakında 2.500TL'nin üstüne çıkacak gibi.
  • SLaYeR KiNG kullanıcısına yanıt
    A50 yeni parti geldiğinde 3500 den aşağı satılmaz mağazalarda. İnternettede 3000 olur.

• Bende de telefon yok, ne yapacağımı şaşırdım. gm9 pro mu alsam diyorum ötv henüz yansımamış gibi ama esnaflar kısmen zam yapmışlar 200 lira civarında, telefonsuz kaldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BusteID

Bende de telefon yok, ne yapacağımı şaşırdım. gm9 pro mu alsam diyorum ötv henüz yansımamış gibi ama esnaflar kısmen zam yapmışlar 200 lira civarında, telefonsuz kaldım.
    Üstadım telefoncular zam yapmadan kapalı kutu faturalı a50yi alın derim 2350 ye bulursunuz
    Ötv gümrükte veriliyor aynen de yasa geçip yürürlüğe girdi mi? Normalde resmi gazetede yayınlanır 40 gün içinde geçerli olur diye biliyorum. Telefon almak için ne kadar zamanım var onu düşünüyorum. Esnaflar a50'ye 200 lira zam yapmışlar bile.

GM9 pro mu alsam bilemedim. Kronik sıkıntıları var gibi onun da. a50 nasıl? Uzun dönem kullanabilir miyim?
    Hocam 2450'den aşağı yok gibi şimdiden 150-200 lira zam yapmışlar bile.
    apple kuru hala 7.5 te sabit tutuyor onunda etkisi var artık da indirmez zaten dolar yine o kura doğru gidiyor

• A50 alacaktim ama vazgeçtim sirf su devlete vergi ödememek icin inadina almayacağım.mi9 se daha mantıklı geliyor 2250 ye kayıtlı olarak

• 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.