Şimdi Ara

Samsung Galaxy A51 [ANA KONU] Özellikler, Yardımlaşma ve Tartışma (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.695
Cevap
38
Favori
158.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben martta aldım cihazımı ve hiç sorub yaşamadım bt ile ilgili. Sürekli de bt ile müzik dinlerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: morbaga

A51 orjinal sarj başlığı bazi telefonları sarj etmiyor denyen varmi arkadaslar. Xiaomi redmi 5 plus var bende sarj etmiyor. Mi powerbank var doldurmuyor. Bozuk zannetim ama telfonu sarj ediyor
    Bu durumu bende yaşadım lee eco diye tel var şarj etmiyor,demekki teli tanıyor şarj aleti bi şekilde haberleşme sağlamışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

Ben martta aldım cihazımı ve hiç sorub yaşamadım bt ile ilgili. Sürekli de bt ile müzik dinlerim
    Hocam arandığında bluetooth üzerinden karşıdakinin sesi nasıl geliyor yüksekmi yani anlaşılırmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

Yanlış kişiyi alıntıladınız sanırım. Bt ile ilgili bişey yazmadım ben.

• CorozeB C kullanıcısına yanıt
    Herşey normal. O kadar çok problemden söz ediyorlar ki bazen başka telefon kullandışımı düşünüyorum.

• Çağrı başlatma ve bitirme esnasında yaşadığım gecikme donma sorunu için çağrı merkezini aradım.

Daha önce fabrika ayarlarına döndüğünü 1 hafta sonra bu duruöa geldiğini söyleyince, yetkili swrvise götürün o zaman demesi beni şaşırttı

Bu sorun için yetkili servise gideniniz oldu mu
    Oldu ise sonuç nasıl oldu ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yorumlara tekrar bir göz gezdirdim bu kadar tezat olamaz, bu da telefonun iki parti üretim olduğunu aklıma getirdi, bu devirde olur mu bilmiyorum ama başka açıklaması da yok aynı güncel diyor herkes ama birisi kasıyor, bt sorunu var diyor, öteki hiçbir sorun yok diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

Yorumlara tekrar bir göz gezdirdim bu kadar tezat olamaz, bu da telefonun iki parti üretim olduğunu aklıma getirdi, bu devirde olur mu bilmiyorum ama başka açıklaması da yok aynı güncel diyor herkes ama birisi kasıyor, bt sorunu var diyor, öteki hiçbir sorun yok diyor.
    sıfır aldığımız telefon ilk ayından 4 kere servise gitti. Karşı tarafa konuşmada yankı yapıyordu. Aynı telefon aynı kullanıcı. 4. seferde telefonu kutulu değiştiler. ( Çünkü çözülmedi) Telefondan hızlı şarj tüketimi gitti. Yankı sorunda yok artık. Yorumunu katılıyorum. Kötü bir telefon değil ama sanki üretimde biri uykuya daldı:) ve bir seri sıkıntılı oldu.

• invisible kullanıcısına yanıt
    Ben yorumları okudukça amiral gemi sevdamdan vazgeçemeyeğimi iyice anladım.

Yakına önermelik, sadece günlük kullanım için, sar değeri düşük ve klas bir tel bakıyorum gene samsung tan başka yok çok baktım diğerlerinin ne idüğü belirsiz, hakikatten çin çöpleri.

Bu konunun kullanıcılarına tavsiyem yorum yazarken telefonu ne zaman aldığını mutlaka belirtsin, mesela sizin tel ne zaman değişti gününe kadar yazın ki bir görüş oluşsun derim ben.

Son gelen cihazda kasma ve bluetooth dahil hiçbir sorun yok diyorsunuz sizde, doğru mu anladım ? Peki always on ne alemde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 17 Nisan 2020; 14:31:57 >
  • oppo a 9 2020 tavsiye edin.
    asla pişman olmayacaksınız net.
    ben çıktığından beri kullanıyorum hiç şikayetim yok.
  • cihazı almak için konuya gelenler için söyleyeceklerim
    a51 kullanıyoruz 2 ay oldu memnunuz sıkıntı yok

• Alpha Centauri kullanıcısına yanıt
    1 ay'ı devirdim sayılır, telefonda hiç bir sıkıntı yok almak isteyenlerin içinde hiç bir kuşku olmasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: NUS53EMRE

1 ay'ı devirdim sayılır, telefonda hiç bir sıkıntı yok almak isteyenlerin içinde hiç bir kuşku olmasın.
    kesinlikle katılıyorum a51 yağ gibi akıyor
    burada bazı yorumları okuyorum şaşırıyorum
    allaha şükür hiçbir sorun yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Alpha Centauri

kesinlikle katılıyorum a51 yağ gibi akıyor
    burada bazı yorumları okuyorum şaşırıyorum
    allaha şükür hiçbir sorun yok

Alıntıları Göster
    Üstadım telefonu teknosa vatanpc gibi yerlerde teşhirini inceledim sıkıntı yok. hat olmadığı için deneyemedim. bluetooth kulaklık denedinizmi ? konuşmada karşıdan gelen sesi benim için çok önemli lakin çoğu telefonda ses kısık geliyor A51'de durum nasıl
    bluethoth denemedim ama normal konuşma sesi güzel.

Konuşma sesi gayet net ve yüksek geliyor.

• Ben de bu telefonu anneme almayı düşünüyorum ama ekranla ilgili kronik sorunlar olduğunu iddia edenleri okuyunca şüpheye düştüm açıkçası.

Şikayet

Samsung'un müşteri politikasını bilmiyorum da şu cihaz bu haldeyken ne teknik servisi? Zaten yeni telefon. Müşteri hatası yok alırsın sorunlu telefonu müşteriye sıfır verirsin. Sonra arızalı telefonu ne yaparsan yap üretim hatasını müşteri neden çekiyor? Açılan telefonu neden kullanmak zorunda bırakılıyor? Ben Apple kullanıcısıyım. Apple bu durumda ikiletmez anında telefonu değiştirir ve özür diler. tamam fiyat olarak daha uygun ürünler satılıyor da bu politika yanlış

yani bunları görünce acaba dedim.

Deneyimi ve bilgisi olanlar fikirlerini söyleyebilir mi?

• asibet A kullanıcısına yanıt
    böyle bir sorunla karşılaşmadım
    şu konuyu takip ediyorum benzer bir sorunu okumadım

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.