Şimdi Ara

Samsung Galaxy A51 [ANA KONU] Özellikler, Yardımlaşma ve Tartışma (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.695
Cevap
38
Favori
158.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mi9t ye göre pil durumu hakkında ne söylersiniz ? İki cihaz arasında çok fark var mı ?

Hep aklım da acaba mi9t alsamıydım sorusu var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

Mi9t ye göre pil durumu hakkında ne söylersiniz ? İki cihaz arasında çok fark var mı ?

Hep aklım da acaba mi9t alsamıydım sorusu var.
    Dostum bir haftadır A51 kullanıyorum. Gördüğüm kadarıyla Mi 9T bence 2 konuda üstün.
    1- Şarj
    2- Wifi

Kullanımım hemen hemen her gün aynı. Sabah işe giderken müzik sosyal medya, akşam eve gelirken de aynı. Gün içinde de arada sosyal medya. Bu kullanımda Mi 9T %70 civarlarında şarj bırakırdı. A51 %50 lere düşüyor.
    Wifi olayına da bir türlü anlam veremedim. Mi 9T de 720p youtube videoları izlerken hiç takılma yaşamamıştım. A51 de yaşıyorum malesef. Mobil veride hiç bir problem yok.
  • Beyler bu cihazın wifisi biraz yavaş mı sanki ?
    Bundan önce Mi 9T kullanırken 720p youtube videolarında hiç takılma/yüklenme bekletmesi olmuyordu. Bu cihazda bazen oluyor. Mobil veriye geçince hiç bir sorun yok...

EDİT: Wifi ve Mobil her zaman açık. Bazen wifi varken bile mobile geçiyor. Wifi kısmına baktığımda ''ağ bağlantısı zayıf'' gibi bir yazı görüyorum. Evde bir tane daha A51 kullanan var.
    O cihazda böyle bir durum yok. Nedir, nedendir bir türlü anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şem-i Ruhsar -- 6 Haziran 2020; 23:28:48 >
  • merhaba;
    ben de s6 dan bu cihaza gectim ve gayet memnunum su an.

saati diger tarafa alma gibi bi ayar yok sanirim.

acik uygulamalar kismi da bu arayüzde yan yana sirali onun da farkli bir ayarini goremedim. acik uygulamar ekraninda altta yer alan uygulamar son kullanilanlar. eger kapatmak isterseniz ayni ekranda sag ustte 3 noktaya tiklayin ayarlar-- onerilen uygulamalari kapatin.

• quote:

Orijinalden alıntı: tycoon00

merhaba;
    ben de s6 dan bu cihaza gectim ve gayet memnunum su an.

saati diger tarafa alma gibi bi ayar yok sanirim.

acik uygulamalar kismi da bu arayüzde yan yana sirali onun da farkli bir ayarini goremedim. acik uygulamar ekraninda altta yer alan uygulamar son kullanilanlar. eger kapatmak isterseniz ayni ekranda sag ustte 3 noktaya tiklayin ayarlar-- onerilen uygulamalari kapatin.
    Cok tesekkur ederim hocam cok iyi oldu yaw hic gormemistim bahsettiginiz ayari. Acayip rahatsiz ediciydi o kurtuldum tesekkur ederim.

S6dan sonra pil omru ilac gibi geldi ya sanki telefonu hic sarj etmiyomusum gibi hissediyorum s6da fise bagli yasiyodum resmen

Tek sorunum cihaz buyuk geliyor da onu da bilerek aldim mecbur hepsi buyuktu. Iphone se vardi bi tek ama 2300 tl farka deymez dedim.

Güle güle kullanalim hocam cihazlarimizi

• a51 mi Note 10 lite mı? bunda daha fazla kamera var ama kamera performansı sayıya göre ölçülmüyor galiba. hangisi daha iyi
  • tycoon00 kullanıcısına yanıt
    Nicelock diye bir uygulama var oradan istediğiniz ayarları yapabileceğiniz samsung'un kendi uygulamaları var bu telefonlarda olmayan. istediğiniz kişiselleştirmeleri yapabilirsiniz.
  • idunnotech İ kullanıcısına yanıt
    hangisi daha pahalıysa onu al !!!
  • Merhaba arkadaşlar, değerler normal mi? Teşekkürler.

Samsung Galaxy A51 [ANA KONU] Özellikler, Yardımlaşma ve Tartışma Samsung Galaxy A51 [ANA KONU] Özellikler, Yardımlaşma ve Tartışma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkut17500 -- 8 Haziran 2020; 15:29:43 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• mirzahi M kullanıcısına yanıt
    Amaç ne ? Herkes sizin gibi teknolojinin dibini bilmek zorunda mı? Ben ne soruyorum sen ne cevap veriyorsun

Note serisi biraz daha işlevsel diye biliyorum kalemi olmasından dolayı. Yine de siz burada yazanlara göre değil, herhangi bir teknoloji mağazasına gidip detaylı inceleyerek karar verirseniz daha iyi olacağını düşünüyorum.

• erkut17500 kullanıcısına yanıt
    Haklisiniz corona nedeniyle bu tarz arastirmaya calisiyorum. Gorusunuz icin tesekkur ederim

Internetin bu konuda tam bir çöplük olduğunu düşünüyorum, bir şey almak için araştırma yapmaya çalıştığınızda o kadar çok gereksiz şeylere maruz kalıyorsunuz ki hiçbir şey alasınız gelmiyor. Eger acelesi yoksa beklemenizi tavsiye ederim, cihazları görerek almanız daha iyi olur. Diğer türlü hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

asıl sizin amacınız ne onu anlamadım burada sadece a51 kullanıcılarının sorunlarını veya bilgilerini paylaştığı bir ortam. buraya gelen insanların çoğu telefon karşılartırmaya geliyor karşılaştırma yapacak bir çok site mevcut zaten kağıt üzerinde de olsa biraz fikir sahibi olursunuz, dediğiniz telefonla a51 arasında hali hazırda 2000 TL geçen fiyat farkı var, özellik olarak daha iyi demek ki bu kadar fiyat farkı var. kusura bakmayın ben bu mantıkla hareket ediyorum teknolojiden de çok anlamıyorum. telefon alacak bütçeniz yüksek ise hiç düşünmeden o telefonu alabilirsiniz.
  • Arkadaşlar babam parmak izi okuyucudan hiç memnun kalmadığı için desen ile kilit açmayı aktif hale getirdim. Yan tuşa basınca önce bir ekran geliyor o ekranı kaydırınca kilit açma deseni geliyor.

Acaba yan tuşa basınca direkt olarak ekran kilidini açmak için desen gelmesini sağlayabilir miyim?. Kullanışsız oluyor tuşa basıyorsun - ekranı kaydırıyorsun sonra desen çiziyorsun. Direk ekran kilidi gelmiyor?. Menüde bulamadım acaba var mı böyle bir özellik.
  • Whisper911 W kullanıcısına yanıt
    Sanırım o özelliği kaldırmışlar. eski telefonlarda vardı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whisper911

Arkadaşlar babam parmak izi okuyucudan hiç memnun kalmadığı için desen ile kilit açmayı aktif hale getirdim. Yan tuşa basınca önce bir ekran geliyor o ekranı kaydırınca kilit açma deseni geliyor.

Acaba yan tuşa basınca direkt olarak ekran kilidini açmak için desen gelmesini sağlayabilir miyim?. Kullanışsız oluyor tuşa basıyorsun - ekranı kaydırıyorsun sonra desen çiziyorsun. Direk ekran kilidi gelmiyor?. Menüde bulamadım acaba var mı böyle bir özellik.
    yüz kilidini kullanmayı düşünmezmisiniz
  • Geçen perşembe aldım cihazı fakat şöyle bir sorun sor kullanım esnasında bi anda ekrana Samsung yazısı geliyor bi 3-4dk ekranda samsung yazısı kalıyor ardından cihaz kendini yeniden başlatıyor pin kodu istiyor neden olabilir bu yaşayan var mı bu problemi?

• Whisper911 W kullanıcısına yanıt
    Parmak izi iyi çslışmıyor. Aynı parmağı iki kere eklerseniz baya düzeliyor çalışma doğruluğu.

• oktayakgoz kullanıcısına yanıt
    Fabrika çıkışı jelatini üzerindeyken parmak izi eklediyseniz ve ondan sonra jelatin değiştirdi iseniz mevcut parmak izini/izlerini kaldırıp yeniden tanımlamanız daha sağlıklı sonuç verir.

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.