Z5 Premium var bende güç tuşu bozuldu ekrana 2 kere dokunup açıp kapatma yapıyorum +810işlemci var acayip ısınıyor geçen hafta reno 4 almaya gittim telefonu alcaktım ki A52 haberini gördüm ve bekliyorum inan aynı durumdayız şu 1 hafta ömür gibi geçti. Bilen var mı?? Mağazalara ne zaman gelcek Nisanın 1.haftası bi de 5G li modelin gelme ihtimali nedir bence yoğun istek var 5G li model gelcek buraya. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy A52 [ANA KONU] (12. sayfa)
-
-
A72 konusunda da yazdim.bu 5g isteğinizi anlamıyorum.herkeste bi 5g isteği.suanda yapamadığınız ne yapmayı planlıyorsunuz 5g ile.3999a bile çoğumuz pahalı demişken 4699a 5glisini kim alacak?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Katılıyorum size. 5g nin Türkiye de oturması için daha 5 yıl var. Çoğu yerde hala 4.5g çekmiyor bile . A52 ve A72 5g ile gelse fiyatları 1000 lira fazla olurdu. Ben şahsen 4999 tl ye A52 5g almazdım.
-
Samsung Galaxy A82 satışa çıkacak ve hâlâ A52 modelini fiziksel olarak inceleyeceğimiz bir satış yeri yok. YouTuberlar bile Samsung'un ilk deneyim mağazasında onlara bir kaç saatlik test ettirdiği telefonlarla tanıtım yaptı. Hiç bir YouTuber telefonu kendine alıp deneyimliyemedi maalesef.Ne kadar garip telefon yurt dışında her yerde satışta ama bizim ülkemizde hâlâ ortada yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2.sınıf ülkeyiz bunu bir kavrayalım öncelikle.
Sipariş vercez telefon ortada yok işin ilginç tarafı internetten satış yapan mağazalar bile şu gün elinde olur diyemiyor ödemeyi geçte şu tarihler arasında kargolanır ben paramı neden sana bağlayayım belki 1 ay sonra gelcek Samsung TR habire stok açıp kapatıyor tuhaf ya sanki evrenin en iyi telefonunu kullancaz alt tarafı orta segment 4 binlik telefon o da dövizden dolayı yani ah be şu telefonu 1500 e almak vardı.
Konu kapanacak nerdeyse 1 gündür ne haber var ne paylaşım.
quote:
Orijinalden alıntı: vfnv
Konu kapanacak nerdeyse 1 gündür ne haber var ne paylaşım.Kullanan yok galiba? Kullanıcı deneyimi önemli olan...
Bende reno 4 almaya niyetliydim. Çok içime sinmemişti. A52 çıkınca hemen sipariş verdim.
-
Elimize bir ulaşsa cihazlar konu hareketlenecekte daha gelmedi ki. Bu hafta cihazlar inşallah elimize ulaşır.
-
Bu telefon neden kimseye ulaşmadı ellerinde olmayan telefonları mı sattılar?
Beş para etmez. Bilginiz olsun.
Nano , mano ile alakası yok. Bildigin silikon gibi bir madde. -
Tamam teşekkürler almayalım o zaman.zaten a52 ekranında fabrikasyon ince bi film olduğundan bahsediliyor.o varsa gerek yok acele etmeye.
Henüz eline ulaşan yok herhalde...
-
S10 Android 12 alacak zaten daha. Mağazalara gelince gidin deneyin karşılaştırın öyle karar verin, gece çekimleri yapıyorsanız büyük fark olur, artık çoğu telefon gündüz zaten iyi çekimler yapabiliyor. Video konusunda da s10+ gibi olabileceğini sanmıyorum, aynı şekilde ekran olarak da çok fark olacaktır. Yani s serisi ile a serisini kıyaslamak bile bir kere bence saçma ama, teknoloji mağazasına gidip kendiniz deneyin
Teknoloji mağazalarına geleceği yok bu cihazin bu gidişle.dalga geçiyorlar insanlarla.shop samsungdan yine kaldırmışlar.resmen batırdılar.benim açımdan alternetif olsa inanın beklemez diğerini alır geçerdim bu yaklaşımdan sonra.
İlginç bir satış politikası uyguluyor şuan Samsung. Bunun asıl nedeni Note 10 pro nun tam anlamıyla satışa başlamamış olması olabilir. Samsung da çıkardım demek için 3 5 taneyi satış a açıp kapatıyor herhalde.Bu çarşamba kargoya verilecek inş telefon geldiğinde elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıcam almak isteyenlere.
Ellerinde yeterli cihaz olsa note 10 proyu niye beklesinler.erken piyasada olmak avantaj olmaz mı.suanda cihaz alan yok mu teknoloji marketlerde.herkes gelen gelecek olan modelleri bilmezki.ne varsa onu alır.erken çıkarsan daha cok satarsın düz mantık.buyuk ihtimal ellerinde cihaz yok satışa sunulacak kadar.o da olabilir de tarih verilmemesi bi satışa çıkıp bi kaldırılması saçma.
nerde bu telefon arkadas
-
Samsung shop sitesine göre 9 nisanda dağıtıma başlanacak. Ancak geçen hafta n11 üzerindeki satışlarda 5 nisanda kargoda yazıyordu. Bakalım ne olacak. Bekleyip göreceğiz.
-
Ona bakarsanız A72 2 nisan diyordu ama hala sitede 2 nisan diyor Samsung işini düzgün yapmıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X