Şimdi Ara

Samsung Galaxy A52 [ANA KONU] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.890
Cevap
95
Favori
534.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne zaman satışa çıkacak ya 9unda mı acaba

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bence böyle bi pazarlama taktiği sergilediğine göre samsung bile bilmiyor ne zaman çıkacağını.

• Samsung'u hala Xiaomi gibi çin çöpüyle kıyaslayanlar olmuş, bu zihniyetteki insanlara zaten cevap vermeye değmez, kullanım kolaylığı, premium his falan anlatamazsın onlara bol cogolayt, mogopikslerle hava atmaya devam diyorum. 

Telefon pahalı değil biz fakiriz yorumu %100 doğru. Bana şu özelliklere sahip 4liraya başka telefon gösterin? en yakın S10+ var 5liraya.

Benimde aklımı çeliyor gibi, özellikle beyaz hevesleniyordum ama kötü yorumlar gördüm leke falan, birde çok acele etmişsiniz, sonuçta orta sınıf bir telefon ben hala ihtiyatlı yaklaşıyorum, kronik birkaç sorun bekliyorum çünkü sorunsuz her şey süper olursa kimse amiral gemisi almaz Samsung'tan.

Son olarak üstte arkadaş 2.sınıf ülkeyiz yazmış, keşke 2 olsak tipik bir 3.dünya ülkesi burası + ağır sömürge, hiçbir söz hakkın yok, meydan boş, büyük markalar devletten güçlü, istediğini yapar sende böyle bakarsın boş boş.

• 1080p 60 fps var.

m.gsmarena.com
    Samsung Galaxy A52 - Full phone specifications
    https://m.gsmarena.com/samsung_galaxy_a52-10641.php

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi boşverin 60fps'i filan,cihazı gelen yok mu bize detayli inceleme yapsın

• Jakuboo kullanıcısına yanıt

9 Nisanda kargoya verirlerse 10 nisanda inceleriz  

• MühendisMurat kullanıcısına yanıt

Xiaomi kötü değil kesinlikle hatta yurtdısı olarak alinan cihazların fiyati cok iyi seviyede.Ben bi kac yildir farkli farkli modellerini kullandım ama tabi ki samsungla kıyas edilmemeli.Samsungun yazılıma sövenler xiaominin yazılımı görmemişler bence.

• Jakuboo kullanıcısına yanıt

Yarın kargoya verilecek olarak gözüküyor. Hepsiburada, satıcı Samsung TR.

• _lightning_ _ kullanıcısına yanıt

Hadi inşallah

• MühendisMurat kullanıcısına yanıt

Hocam bunları her yerde her zaman herkese söylüyorum. Siz de böyle düşününce tekrar haklı olduğumu ve gerçeklerin farkında olduğumu gördüm. Mobil sektörde Samsung, Apple da dahil olmak üzere diğer rakiplerinden çok daha başarılı şu an. Onların yaptığı tek yanlış geçen sene Exynos 990 oldu. Ayrıca zaten bu orta segment cihazlarda bayağı kırpmaya gidiyorlardı. Bu sene de kırpılmış özellikler var ama sanki kronik sorun şu anlık yok gibi.

• TwinPowerTurbo T kullanıcısına yanıt

Exynos 990 dan dilim yandı S20 Fe ile. Samsungun yaptığı en büyük yanlış amiral gemisi cihazlar da Qualcomm ile gelmemesi. Exynos 990 çok sorunlu bir işlemci. Özellikle pil tüketimi konusunda. Yoksa dediğiniz gibi yazılım konusunda samsung kendisini baya geliştirdi. Htc one M7 kullanırken Samsung s3 s4 ler vardı touchwiz arayüzü çok kötüydü. Sonradan toparladılar baya.

Şu EX990 işlemcisiyle benden başka problem yaşamayan yok herhalde. Kendimi seçilmiş kişi gibi hissediyorum  

• tucsonFL kullanıcısına yanıt

Hocam şanslısınız.   Ben de kullandığım hiçbir Samsung ürününde sorun yaşamadım. Sadece mobil cihazlar değil TV, küçük ev aletleri de var kullandığımız. Bu işlemci sorununu çok fazla kişi dillendirdi. O kadar ki beni S20 almaktan vazgeçirdi bu yorumlar. Çok beğendiğim bir modeldi. Özellikle ekranı mesela. Ama benim en büyük hatam S10 Lite almamak oldu. O cihazı kaçırdığım için pişmanım.

S10 lite hâlâ alabilirsiniz niye kaçırdınız ki

• chelisky_ C kullanıcısına yanıt

Hocam Qualcomm iyidir ama kullanmak zorunda değiller. Kendi işlemcilerini iyileştirebilirler onun yerine. Geçen sene başaramadılar işte. Güzelim cihazlar işlemci yüzünden mahvoldu. Note 20 Ultra mesela. Her baktığımda tasarımıyla büyülüyor beni. S21 Ultra'dan çok daha iyi bir tasarım. Hatta şu ana kadar akıllı telefonlar arasında tartışmasız en iyi tasarımlardan biri.

• vfnv kullanıcısına yanıt

İki üç dandik satıcının elinde kalmış. İlk çıktığı dönemki fiyatından bile yüksek fiyata satılıyor. Hak ettiği fiyat o değil.

S20'den iki model önce S10e kullanıyordum. Ondaki EX9820 işlemciden lanet etmiştim. Isınma problemi ve boştaki pil tüketimiyle nefret etmiştim aletten. S20'yi alırken de korkum vardı ama ilginç bir şekilde EX990 bütün ön yargılarımı kırdı kendi açımdan.

Değişik bir marka Samsung. Belli bir standardı asla yok. Kimisi çok memnun, kimisine de lanet okutturuyor.

• Hepsiburada inş yarın kargoya verir cihazları ilk çıktığında telefon hemen almam aslında ama taksit olayı bitebilir diye aldım. Fazla uzatmadan yollarlar umarım.

• Taksit olayı bitmez arkadaslar.bi süredir var bu amazonda da var.nasil oluyor bilmiyorum ama oluyor.hatta n11de bile var a72 a52 icin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vfnv -- 6 Nisan 2021; 19:0:45 >

Exynos da Qualcomm gibi olsa alınır. Bu yıl s21 deki işlemciler geçen yıla göre daha iyi. Yani qualcomm ile arasında pil konusunda büyük fark yok.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.