< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy A52 [ANA KONU] (16. sayfa)
-
-
Bugün n11 de ki satıcıya soru sordum 9 nisanda kargolarız dedi. Samsung Shop ile yine canlı görüşme yaptım yine 9 nisan dediler. Bence Cuma günü kesin dağıtıma başlayacaklar. Ben telefonsuz kaldığım için aceleden aldım 4000 tl ye. Sanki fiyatı 3700-3600 leri görecek gibi 1 ay içerisinde. Ama ben o kadar bekleyemem çünkü Nokia N86 kullanıyorum şu anda.
-
Merhaba. Samsung galaxy A52 mi redmi note 10 pro mu kararsız kaldım. Yeğenime hediye edicem de. Siz ne dersiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
A72 şuan ortalama çıkış fiyatının 300 TL altına alınabiliyor sitelerde
ben ikisini karşılaştırdım ve a52 alıcam kendime. neden redmi değil: yakınlık sensörü yine bozukmuş, kamerasında ois yok, samsung'un launcher'ını yani ui 3'ü daha estetik buluyorum. belki yardımcı olur.
-
Cevap için teşekkür ederim. Yardımcı oldu.
S20 al bence uygun şuan
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hepsiburada dan a52 alan ve gönderilen var mı? 7 si diyordu kargolama için. Şimdilik bir hareket yok. Satıcı Samsung Türkiye.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aLTaR_07 -- 7 Nisan 2021; 10:44:9 >
Bu telefonun satışa çıkmamasında ne sebep var acaba ? Aynı durum Redmi Note 10 pro'da da var
-
Müşteri hizmetleriyle görüştüm 9 una kadar kargonacak diyorlar. Samsung kendi sitesinden alanlarada 9 Nisan diyordu. Cuma günü herşey meydana çıkar.
9 nisana bir şey kalmadı ama sanki yollamayacaklar 9 nisanda. Haftaya yollayacaklar gibi geliyor bana. Çünkü hep aynı otomatik cevapları veriyorlar 9 nisan diye. Gerçekte ne olacak belli değil. Hatta bugün canlı sohbette 9 Nisandan sonra gönderimler başlayacak dedi. Yani kelime oyunu yapıyorlar. A72 2 nisanda gönderime başlayacaklardı tüm satış noktalarına 6-7 nisandan itibaren geldi. Yani A52 nin tüm noktalarda satışa çıkması 15-16 Nisanı bulabilir bence. Sabır taşı olduk.
-
Adamlar telefonun zaten satacağını biliyor. Elde kalan çöpleri satmak için çıkarmıyorlar bence. Neredeyse 1 2 aydır mediamarkt her yerinde mi 10t reklamı dönüyor telefon yok mağazalarda. Bakıyorum reyona redmi note 8 vs. dolu. Teknosa da aynı...
Taktik olarak yapalım derken herkes ne varsa onu alıp a52 alacak adam kalmazsa görürüm onları.
Aynı şekilde bende de. Bugün kargolanacak yazıyor ama sanmıyorum, hareket yok.
A72 fiyatı 100 tl zamlanmis.a52de de zam olmaz umarim.
A72 zaten A52 kadar satmıyordu o bile zamlandıysa A52ye yakındır. Zaten siteden kaldırmışlar stok bitti diye.
a52 ve mi 11 lite arasında kaldım ben.Siz hangisini tavsiye edersiniz ve neden forumdaşlar ?
-
Yurtdışı mı alıcaksınız mi11 lite ı?
İkiside yurtiçi olarak kabul edersek mi 11 lite daha ne zaman gelecek ve ne kadar olacak belli değil.
Özellik bakımından mi 11 lite artıları bir tık iyi işlemci hızlı şarj ve inceliği.
Can alıcı özellik olarak suya dayanıklılık ois ve ön kamera bariz iyi a52 de.
Diğer özellikler eşit gibi siz kendi kullanım şeklinize göre tercih yapmanız lazım.
Video ve ve selfie bol çeken biriyseniz A52 bariz üstün.
Yok işlemci fena olmasın ince olsun ve hızlı şarj olsun derseniz mi 11 lite öne çıkıyor.
A52 ilk alanlardanım inanın tarafsız söylüyorum A52 mi 11 lite e göre daha alınası. Şuna mi 9 lite kullanıyorum ve çok memnun kaldığım söylenemez. Özellikle yazılım konusunda.
evet yurtdışı şeklinde 2700-3000 lira civarında bulunuyor ,tasarımı ,inceliği beni çok cezbediyor.A52 de hoşuma gitti ama hissiyat olarak kasa olarak mi 11 lite daha iyidir diye düşünüyorum arka tarafı cam çünkü mi 11 lite ın . Kameralarda çok fark var mı benim için önemli iphone kamerasını çok beğeniyordum özellikle selfie kamerasını.Ama arada 1000 lira fark var aşağı yukarı ne dersiniz?
-
Ben iş icabı sürekli telefonla işli dışlıyım ve sahadayım imei patlama hat kesilme gibi bir durum yaşamamam lazım o sebeple garantiye değilde bu olaya takıldığım için yurtdışı cihaz bakmıyorum.
A52 yi cazip yapan suya dayanıklılık ve kamera daki ois.
732 ve 720 arasında günlük kullanımda farkı çok anlamazsınız diye düşüyorum.
Garanti ve 1000 TL fark ise tamamen bütçenizle alakalı.
Ben bir daha xiaomi telefon almayı düşünmüyorum şahsen. Tabi bütçe meselesi birazda bu durum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X