hepsi burada verecekti bugün kargoya güya ama hiçbir haraket yok.aradım fatura kesilmiş verilecektir bugün diye cevap verdiler. |
Samsung Galaxy A52 [ANA KONU] (17. sayfa)
-
-
Ziraat bankası ramazan kampanyası başlatmış 750 tl ye 25 tl veriyor telefonu şimdi alsak 100 tl puan vermişti. Kaçırdık yine :)
-
her 750'ye diyor. tek seferde sanmıyorum 100 versinler.
-
Bu a52 baya bi sevdim 25w hızlı şarj çift hoparlör ıp67 ois ekranı 90 hz gibi amiral telefonlarda bulunan özellikleri var beni düşündüren sadece işlemcisi 720g uzun süreli kullanım için nasıl gider ve telefonun plastik olması zamanla o plastik beyazlıyor genelde bakalım takipteyim 4 değilde 3600 civarlarına düşer gibime geliyor bu fiyata bu özellikler başka markada bulmak zor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mvnmt35 -- 8 Nisan 2021; 12:0:16 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ağır oyunlar oynamıyorsanız sorun olmaz işlemciden yana
Hearthstone oynuyorum sadece oda ağır bir oyun değil kart oyunu onun dışında pek oyun oynamam 1080p 60 fps kamerasında güncelleme gerekebilir diyor epeyde bu ne alaka
Normal cihaz yazılımı güncellemesi yapmanız gerekebilir ayarlardan. 1080p 60 fps destekliyor.
Fabrika yazılımında 30fps ama yeni yazılımda 60fps seçeneği getirmişler.ondan bahsediyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler cevap için takipteyim hem fiyat hem siyah renk için ilk fırsatta alıcam telefonu plastik umarım kötü durmaz telefonda
Şöyle bir kılıf alırsanız plastik kasayı telafi eder:
Edit: 100-150 liradan gelir TR'ye tahminen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _lightning_ -- 8 Nisan 2021; 15:53:31 >
Ürünün tedariğinde sorun varmış,samsung müş.tem. arayarak bilgi verdi.en erken bir haftayla on gün sürecek diye bildirdi,dilerseniz sipariş iptali gerçekleştirebilirsiniz diyor.lojistik sorunu olmuş.
-
Ön sipariş değildi ki ellerinde olmayan ürünü mü satmışlar?
Benide aradılar iptal ettim böyle saçma bişi olamaz ya ne zaman geliceği belli değil ürünü satıyorlar
Aynen mağduruyet oluştu verilen bir tarih var ve para toplanıldı sonrada iptal edebilirsiniz deniliyor . lojistik mazareti değişik bir durum gibi.
-
2 hafta sonra 4400 den A52'yi satarlar artık.
-
Aynı şekilde aradılar ben acelesi yok iptal etmeyin dedim.
Alan olursa satarlar
A72 samsungun sitesinde 4999 olmuş bu telefon daha ucuz değilmiydi ben mi yanlış hatırlıyorum
-
A52 de neden böyle bir şey yapmış olabilir samsung.Ellerinde olmadan ürün satışına çıkmış olabilirlermi sizce
-
Aynı şekilde arandım kesinlikle iptal etmiyorum dedim. Ayrıca telefon Türkiye de sadece samsung tarafından satılıyor siz getirmezseniz apple dan mı alıcaz diye sordum.
Israrla samsung shop tan satılan telefonlarda da mı problem oldu şuan Türkiye de bu telefon yok mu dedim geçiştirdi. Yapacakları iş bu kadar olur. Perşembenin geleceği çarşambadan belli olurmuş belliydi böyle bi kazık atacakları. Samsung shop tan direk a52 yi kaldırmışlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X