N11 için taksitli olan Linki verir misiniz rica etsem? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy A52 [ANA KONU] (15. sayfa)
-
-
Şuanda taksit gorunmuyor.aksam 4699a a72 için hemde a52 3999 için taksit görmüştüm sanki.yaniliyor da olabilirim.ben n11 'den almayacağım için çok önemsememiştim.amazonda bazı telefonlarda taksit var.bu telefon taksit işinde başka bir numara var sanki.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: vfnv
Taksit olayı bitmez arkadaslar.bi süredir var bu amazonda da var.nasil oluyor bilmiyorum ama oluyor.hatta n11de bile var a72 a52 icin.Cep telefonlarinin,kredi karti ile satisi su an mümkün degil
Taksitle alinabilen telefonlar, saticilar tarafindan bilerek ya da bilmeyerek cep telefonu kategorisi disinda ürün koymalari
Mutlaka farkedilip düzeltilecektir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de öyle sanıyordum ama hepsiburada ve amazon satıcısı kendisinin olduğu telefonlara taksit yapmıyor mu?teknoloji sitelerinde bile haberi çıktı.
Bugün izlediğim bi inceleme videosunda kutu içinden kilif çikti. Türkiyede satilacak modelde çikma ihtimali var mi acaba.
Redmi note 10 pro ile bu cihaz arasinda gidip geliyorum.
Benim için en önemlileri ekran ve yazilim performansi.
Donanim olarak red mi note 10 pro ile benzerler zaten
quote:
Orijinalden alıntı: vfnv
Şuanda taksit gorunmuyor.aksam 4699a a72 için hemde a52 3999 için taksit görmüştüm sanki.yaniliyor da olabilirim.ben n11 'den almayacağım için çok önemsememiştim.amazonda bazı telefonlarda taksit var.bu telefon taksit işinde başka bir numara var sanki.Gözönünde olmayan bazı mağazalar telefon taksidini halı veya züccaciye gibi satarak yapabiliyor. Ama bunlar büyük firmalar. Nasıl yapıyorlar bilemiyorum. Umarım devam eder almak isteyen herkese kolaylık olur..
Samsung s20 fe indirim yapmaya başlamış A72 satışa çıkınca. Şu an s20 FE 4.890 TL civarına bulunuyor
s7den a52ye mi yoksa a72ye mi geçmeliyim?
-
A52 ve a72 arasında 900tllik fark yok ya A52 ye geçin ya da başka markalara yönelin bence.
samsung dışında bir marka pek düşünmüyorum bu telefonlardan da pek emin olamadım
-
3x optik zoom 0.2 inch büyük ekran 500mah büyük batarya.bu kadar fark
a72 parasına değmiyorsa a52 s7den geçilcek bir telefon mu sizce
-
S7 çok eskidi artık.ben olsam geçerim.s8den bile geçerdim.s9 ve daha yeni seriler için gerek yok.
Evet.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Berkæn
Bugün izlediğim bi inceleme videosunda kutu içinden kilif çikti. Türkiyede satilacak modelde çikma ihtimali var mi acaba.
Redmi note 10 pro ile bu cihaz arasinda gidip geliyorum.
Benim için en önemlileri ekran ve yazilim performansi.
Donanim olarak red mi note 10 pro ile benzerler zatenNote 10 pro dusunuyodum bende ama tıpkı mi note 10 litede ki gibi proximity sensorunde sorun varmıs.Yabanci incelemelerde gösteriyolar.
Gerçekten yakınlık sensöründe sorun varsa olay note 10 lite deki gibi olay büyüyebilir. A52 satışlarınıda etkiler bu durum.
telefon duyuruldu yeni satışa sunuldu ve piyasada yok.n11 3 mayıs kargoya verilir yazıyor.
-
Genel olarak geçilir. Sadece kasa kalitesi S7'nin çok altında.
-
quote:
Orijinalden alıntı: SudafedGerçekten yakınlık sensöründe sorun varsa olay note 10 lite deki gibi olay büyüyebilir. A52 satışlarınıda etkiler bu durum.
Valla var diyolar hocam o cihazinda satışları gecikti.Yurtdisi cihazi alan arkadaslarda da ayni sensor problemi varmış.Bilginiz varsa mi note 10 litede bi dunya guncelleme geldi düzelmedi yani donanimsal bi sorundu.Elinde kalan sensorleri mi kullandilar bilmiyorum
Bu telefonun piyasaya çıkmama sebebi A72. Eğer bu önce çıksaydı veya ikisi beraber gelseydi A72 satılmayacaktı. Kendilerini kurnaz sanıyorlar ama yemezler. A52 bekleyeceğim. Orta sınıf işlemci uzun süre götürmeyecek zaten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X