< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy A52 [ANA KONU] (13. sayfa)
-
-
Benim gördüğüm 21 nisan diyor.demekki bu ay sonuna kadar çok stok olmayacak.Piyasada bulunabilir olana kadar fiyati düşecek cihazin.o zamana kadar redmi fiyatlarının da düşeceğini düşünürsek.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aldığımıza pişman edecekler galiba. Ben alırken 10-12 nisanda elimde olur diye tahmin etmiştim. Sabır kalmayacak bu gidişle.
-
quote:
Orijinalden alıntı: vfnv
Benim gördüğüm 21 nisan diyor.demekki bu ay sonuna kadar çok stok olmayacak.Piyasada bulunabilir olana kadar fiyati düşecek cihazin.o zamana kadar redmi fiyatlarının da düşeceğini düşünürsek.altında soru olarak sormuşlar,
satıcı öyle cevaplamış
-
Hepsiburada 7 Nisan kargo diyor inş dedikleri tarihte kargolarlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
N11 üzerinden samsung türkiye satış yapmıştı geçen hafta buradan alanlar olmuştu. Orada 5 nisanda kargoda yazıyordu. Acaba o arkadaşların siparişi ne durumda.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-0611284CAVerdik siparişimizi
Kargoya verildi mi acaba?
-
Bu arada telefonda herkes 1080p 60 fps video kayıt olmadığından bahsediyor fakat youtube da bazı incelemelerde 60 fps video kayıt örnekleri var.
Ben izmirdeyim bugün aradım bana en yakın Samsung mağazasını A72 bugün mağazaya gelmiş A52 de en geç haftaya gelcek dedi net bir gün söylemedi ama hafta içi alırız gibime geliyor.
Üst segmentle orta segmenti kıyaslan yok zaten bazı arkadaşlar yarışa girmiş te amiral gemisi diye eski telefonu nedem kullanasın ki kaç güncelleme alcak belli değil eski arayüz eski özellikler sadece kamerası için amiral gemisine gerek var mı orta segmentte ki kameralar da yeterli bence.
A52 yi biraz kullanayım S21 e geçerim sonra Ultra modelini beğendim premium bi telefon lakin fiyat bandı 15 Bin civarı eyyyy Sony HTC LG nerelerdesiniz bizi kimlerin eline düşürdünüz.
Epeyde a72 için güncelleme ile geldiğinden bahsedenler olmus.buyuk ihtimal a52 icinde güncelleme ile 60fps gelecektir 1080pde.ama kutudan çıkan yazılımda 30 fps galiba.
Ayrıca bi arkadaş a72 için mağazalarda satılmayacak demişti.magazalara gelmesi de iyi olmus.ben zaten mağazalara gelmemesini beklemiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vfnv -- 5 Nisan 2021; 23:57:31 >
60fps m51de de yoktu sanirim
edit: Youtubede bi kac incelemeye baktim 60fps var gorunuyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jakuboo -- 6 Nisan 2021; 0:34:6 >
quote:
Orijinalden alıntı: Jakuboo60fps m51de de yoktu sanirim
edit: Youtubede bi kac incelemeye baktim 60fps var gorunuyor
60fps video çekim var A72 de. A52 dede vardır.
Zaten youtube da incelemelerde A52 içinde 60 fps video örnekleri var. Çoğu insan yerden yere vurmuştu 60 fps nasıl olmaz çöp cihaz diye. Güncelleme ile de gelse sonuçta var bu özellik alacak olanlara bilgi olsun.
Epey tarzı sitelerde 1080'de 30 fps olduğunu görünce biraz soğumuştum şahsen fakat bahsettiğiniz youtube incelemelerine bakınca rahatladım şahsen.
A72 mediamarkette 4699 tl den satista
Hakikaten saçmalık.daha 2 gün oldu piyasaya cikali.acikladiklari fiyattan daha ucuza satıyorlar.a52de 3799dan satışa çıksa iyi olacak.
A52 elimize ulaşmadan fiyatı düşerse en güzeli siparişi iptal etmek.
-
4k 60fps çekmesi imkansız ikisinin de SD720G desteklemiyor.
4k 60 fps değil 4k 30 yada 1080 60 fps
O olur canım zaten 1080 60 çekemeyen telefon da yani bilemiyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X