Şimdi Ara

Samsung Galaxy A52 [ANA KONU] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.890
Cevap
95
Favori
534.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence de edelim böyle rezillik yok . Oppo reno 4 alacağım gün fiyatı belli oldu. Ertesi gün hemen sipariş verdim. Dedim tamam sabırla bekleriz. Ama bu kadar da olmaz ki arkadaş. Benim sabrım 13 Nisan Salı günü biter.

• Evet yazalım bir yerlere de bildirelim durumu samsung global yazarsak sonuç alabilirmiyiz yada farklı yazabileceğimiz şikayet edeceğimiz bir yer varsa yazabilirmisiniz.

• Kimi kime şikayet edeceksiniz.bisey çıkmaz boşuna uğraşmayın.aslinda 1 haftalık bi gecikme var.bu kadar yükselmeye gerek yok bence.redmi note 10 pro da hâlâ gelmedi.ki o telefon tanıtılalı 2 ay olacak neredeyse.samsung telefonun Türkiye lansmanını avrupa ile ayni anda yaptı.cok acil cihaza ihtiyacı olana bisey diyemem ama 1-2 hafta icinde heryerde olacaktır.tek sıkıntı eğer olursa zam gelmesi olur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ki n11deki samsung mağazada satışta ve fiyat ayni.demekki zam yok ama teslimat için 10 mayıs demiş.anlisilan hakikaten bir stok sorunu var.ne zaman geleceğini kestiremedigi için 1 ay sonraya teslimat vermiş.

• Ülkemizde ki tekno marketlerde satışa çıkmış..!

Almak isteyenler inceleyebilir vede kutudan ne çıkıyor sorabilir.

4.900 ile 5.000 TL arası ederde değişiyor ederleri.Ama taksit yok ve tek çekim.

Sadece oda nasıl taksit yapıyor bilmiyorum Hepsiburada sitesinde var.

Bir kaç aya kadar 1000 TL civarına yakın fiyatı düşer diye düşünüyorum.

• Benim cidden acilen cihaza ihtiyacım var akıllı telefonu satınca kaldık tuşlu telefona. Whatsapp falan bilgisayardan idare ediyorum ama gün içinde bazen çok sorun oluyor. Sabredeceğim kadar bekleyeceğim. Çünkü a52 yi cidden çok beğendim yoksa bu kadar uğraşmazdım. A72 büyük gelmese zaten onu alırdım başta ama 6.7 inç bana çok büyük geliyor.

• vfnv kullanıcısına yanıt

Hocam gecikme benim açımdan sorun değil ama tutum yanlış. Gecikme için özür dileyip geciken siparişlerin yanında ufak da olsa bir hediye göndermeleri gerekirken sipariş iptali yoluna gitmeye çalışıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung shoptan alıpta iptal için aranan oldu mu peki ? Sadece hepsiburada mı aradı iptal için.

• chelisky_ C kullanıcısına yanıt

Hepsiburada aramadı hocam yanlış anlaşılma olmasın bizi de Samsung TR kendisi aradı 4447711'den

• _lightning_ _ kullanıcısına yanıt

Anladım. Beni arayan olmadı o yüzden sordum. Bekliyoruz bakalım sabırla.

• _lightning_ _ kullanıcısına yanıt
    Aramaların içeriğini bilmediğim için bilgilendirme mi yoksa zam yapacağız onun için iptal ediyoruz tarzı bi yaklaşım mi var bilemiyorum.kanali tıkayan bi gemi vardı.o sorun olabilir mi acaba?

• bamorex kullanıcısına yanıt
    Hangi cihazdan bahsediyoruz?

• Vay arkadas ne A52 imiş yilan hikayesine döndu kimseye gelmemis daha

Edit : Bu inceleme kanallarinin alayı çöp.Adamlarin eline A52 geciyor sadece kısa video cekiyorlar.Ulan az kafayi kullanin ilk detayli incelemeyi siz çekinde izlenmeniz olsun ama nerde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jakuboo -- 8 Nisan 2021; 23:27:2 >
  • Jakuboo kullanıcısına yanıt
    Bence de o kadar teknoloji kanalında elinde cihaz olan kimse yok.herkes samsung göndersin de inceleyelim dite bekliyor.avrupada satışta degil mi bu cihaz.poco f3 pro oneplus 9 pro inceleme var ama az çok satılmış herkesin alabileceği bu yılın en çok satan telefonu olması muhtemel telefona inceleme yok.sanki millet 15000e oneplus alacak.

• Bu cihaz nisanın son haftasına ancak gelir. Düşük de olsa mayısın ilk haftasına sarkma ihtimali de var. Bekleyeyim mi diye kararsız kaldım.

• TwinPowerTurbo T kullanıcısına yanıt

Deme öyle deme. Valla o kadar bekleyemem ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: vfnv

Bence de o kadar teknoloji kanalında elinde cihaz olan kimse yok.herkes samsung göndersin de inceleyelim dite bekliyor.avrupada satışta degil mi bu cihaz.poco f3 pro oneplus 9 pro inceleme var ama az çok satılmış herkesin alabileceği bu yılın en çok satan telefonu olması muhtemel telefona inceleme yok.sanki millet 15000e oneplus alacak.

Var hocam SDN,Chip,RN donanım filan cekti video ama tam detayli video yok

• Optik zoom varmı
    M31s yerine bin lira fazla vermeye değermi

• chelisky_ C kullanıcısına yanıt

Ben de sizler için erken gelmesini çok isterim ama sanki gidişat bu şekilde. Ben de satın alacaktım ama gecikeceği için A72 alacağım gibi şu an. Hiç de almak istemiyorum boyutundan dolayı ama beklemek de istemiyorum bir yandan.

• TwinPowerTurbo T kullanıcısına yanıt
    Bence çok aciliyeti yoksa istemediğiniz bi cihazi alip pişman olmayın sonradan.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.