Evet beyler benide aradılar samsung shoptan almıştım cihazı 28 martta. Ürünü tedarik edemiyoruz 7-14 iş günü içerisinde gönderim sağlanabilir dediler. Çok ısrar ettiler iptal etmem için ben iptal etmedim. Dünyanın lafını saydım telefonda. Utanmadan sabah n11 üzerinden mor rengini sattınız dedim. Böyle rezillik yok çok sinirliyim. |
Samsung Galaxy A52 [ANA KONU] (21. sayfa)
-
-
şuan n11de 2tane de siyah
-
Mobimo satıyor onu. Benim söylediğim sabah samsung türkiye sattı n11 üzerinden.
Kısaca cihaz falan yok arkadaşlar kaldık öyle ortada öyle.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chelisky_ -- 9 Nisan 2021; 15:32:12 > -
Benimki de iptal arkadaşlar ellerinde cihaz yok büyük ihtimal. tahmini geliş belli olmadığından iptal ettiler herhalde yapacak bişi yok bir daha gelince alırmıyım bilemiyorum ama çok yanlış yaptı Samsung.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Acelem olmadığını söylediğim halde iptal ettiler benimkini. 1 ay sonra bile gelse sorun değildi aslında
Siparis verenler bu durumu twitterda dile getirin yorumlarda filan bahsedin ki ses getirsin
Aralıkta 3199'a A51 aldım memnunum.
A52 alsam herhalde orgazm yaşardım. A51'deki her eksik düzeltilmiş başta işlemci Exynostan Snapdragona geçmiş.
Anlaşıldı. Onlar kazandı. Bu hamleler tamamen A72 sattırmak için. Bu ülkede alacağım son Samsung cihaz. Böyle rezillik olmaz. A72 fiyatı da arttırdılar utanmazlar. 100 lira artırsan ne artırmasan ne.
-
Benim acilen ihtiyacım olduğu halde kesinlikle iptal etmeyeceksiniz o cihazı eninde sonunda göndereceksiniz dedim. Geçici cihaz gönderin dedim. A72 yi gönderin dedim bir sürü talep oluşturdum. Bakalım sonuna kadar uğraşacağım.
-
Hocam pek kaçarı olmıcak galiba iptal ediyorlar herkesinkini.
Sony imx686 -
Cihazın fiyatı çok iyiydi. Bu iptal olayı çok kötü vurur. 3800 e redmi note 10 pro rekabetsiz kalır bu gidişle çatır çatır satar eğer erken getirebilirse.
4001TL olursa iphone alır geçerim.
Valla inan pişman oldum kendi cihazımı sattığıma. Ben 9 unda yollarlar 10 unda elimde olur diye sattım hemen cihazımı. 2 haftadır tuşlu telefon kullanıyorum. 2 hafta daha zor idare ederim. O değil beğendiğim alacak cihaz yok olsa alırımda A52 yi çok beğenmiştim.
-
4000 tl 1.5 asgari ücret orta sınıf bir telefonu almak için herkes bekliyor ben dahil ama ortada cihaz yok.şaka gibi ama gerçek.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
a52 ye zam gelirmi sizce kesinlikle acelem yok şuanki telefonum kassada devam ediyor bir şekilde satıcıda yok renk sadece mor var ve 3979 tl şuan 4000 geçerse zaten almam
-
Cihaz yok ki . Hiç bir yere güvenmeyin .Samsung Türkiye daha cihazı ülkemize getirmemiş. Bu gidişle nisan sonu mayıs başını bulur bence. Yani şöyle diyeyim zam gelsede gelmesede yapacak bir şeyimiz yok herkesin siparişini iptal ediyorlar bir bir. Bi benim ki kalmadı iptal etmedikleri neredeyse bende telefonda bugün kavga ettim resmen adamlarla.
-
Beklenti içinde kalmak kötü oldu tedarik sorunu hiç aklıma bile gelmemişti.Madem ufak da olsa böyle bir risk vardı bence hiç satışa çıkarmamalıydı.
-
Bir saattir telefon araştırıyorum yok alınacak gerçekten. Ben one ui arayüzünü çok beğeniyorum. Exynos kullanmak istemediğim için A72 de çok büyük olduğu için A52 yi aldım. Samsung bizi ortada bıraktı.
-
Samsung la görüştüm müşteri temsilcileri maalesef satış birimine durumu ilettiklerini arayıp bilgilendireceklerini söylüyorlar ama net bir bilgi yok.Ya ön ödeme yaptım tamam ne zaman gelecekse o zaman alacağım diyorum cevap yok.Hepsi buradaya siz bidaha ne zaman sunacaksınız telefonlarda bireysel kartlara taksit olayını hazır imkan sunulmuş onuda iptal ettiniz (ki şu an aklıma geldi yoksa iptali bilindiği için mi serbestti) ve mağduriyetin giderilmesi için fiyat yüksek olursa iptal edilen fiyattan satış gerçekleşirmi sorusuna sitemizden takip edin şeklinde klasik cevaplar.Velhasıl doğru düzgün hiçbir yerden açıklayıcı net cevap alamadım.Şikayetvara yazdım,başkada birşey aklıma gelmiyor,buradada paylaşıyorum işte,sizlerle
Demekki her firma istediği zaman istediği ürünü elinde olmasa bile sanaldan satışa sunup para toplayabilecek 2 hafta sonrada yokmuş diyebilecek,kontrolde eksik mağdur olan maalesef bizleriz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X