Şimdi Ara

Samsung Galaxy A52 [ANA KONU] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.890
Cevap
95
Favori
534.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung mağduruyet oluşturmuş oldu öyle gözüküyor

• Pişman mı oldular ne yaptılar bu fiyattan sattılar şimdi iptal ettirmeye çalışıyorlar. Beni daha arayan olmadı ama ben bugün öğlen aradım 9 unda dağıtıma başlayacak dedi. Şimdi bir daha arayayım bakalım ne diyecekler.

Aradım kesinlikle bir sorun yok 9 undan itibaren 3 iş günü içinde kargoya verilecek diyor. Ben 28 Martta ilk satışa çıktığı gün sipariş vermiştim arkadaşlar. Acaba sonradan alanlara mı stok kalmadı ne oldu anlamadım bu işi. Bir kaç güne dananın kuyruğu kopar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chelisky_ -- 8 Nisan 2021; 17:17:57 >
  • samsuıng a52 ile redmi note 10 pro arasında kaldım sizce ne yapmak daha doğru ?

kamera önemli ve gece çekimleri ve şarj vs önemli sizce ne yapmalı ?

• chelisky_ C kullanıcısına yanıt

Nereden siparis vermistiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _lightning_ _ kullanıcısına yanıt

Samsung shoptan

• 1 nisan da hepsi burada dan sipariş verdim ben.

• chelisky_ C kullanıcısına yanıt

Hepsiburadayı aradım 9 mesai sonuna kadar bekleyin gönderim olmazsa ve siz iptal istemezseniz firmaya soracağız dedi.

Benim acelem olmadığı için iptal etmeyeceğim. Anladığım, fiyat artıracaklar stok yok ayağı çekiyorlar, müşterileri yokladılar kimleri vaz geçiririz diye. Ürünü satmış satıştan kaçmaya çalışıyor. Mal yeni çıkmış ne stok sorunu çatır çatır üretildi bu alet.

• Benide kafaladılar çok yoğundum iptal edicez tedarik yok dediler. Bende tamam o zaman dedim sonra dank etti samsung u aradım iptal edilmemiş dediler arama gözükmüyor dediler şikayet var hepsiburada heryeri ayağa kaldırdım, kafa kola aldılar diye iptal istemiyorum dedim. Şuan hala n11 ve trendyol da satışta ürün buda başla bi olay.

• Bu rezaletlerden sonra insan başka hangi markayı alabilir ki? Yine Samsung en iyisi. Onlar da biliyor bunu.

• serkan1216 kullanıcısına yanıt
    Hocam telefon görüşmeleri senin için önemliyse Redmi/Xiaomi'lerden kaçınmalısın. Telefonlarına proximity sensör bile koymuyorlar ve yazılımla halletmeye çalışıyorlar(yazılımları çok iyiymiş gibi).

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Eni sonu gönderecekler cihazı ben beklerim. 28 marttan beri bekliyorum zaten. Tuşlu telefona da iyice alıştım   

• Zam yapamazlar bence hakikaten stokla ilgili bir sorun vardır.daha önce teknoseyir yayınını izlediyseniz ikisi aynı anda gelemeyecek.ilk önce a72 sonra a52 gelecek dendi orada.

• Aradıklarında iptal edilmesini istedikleri yönde konuşma yapıyorlar ben öyle anladım,ürünün gelmesi en erken 1 hafta 10 gün sürebilir o da ön görülen süre deniliyor,zammı yapacaksınız o yüzden mi yoksa hata mı var ürünlerde geçerli bir neden söyleyin dedim,tedarik sorunun dan başka sebeb yok denildi samsungun lojistik sorunu yaşamayacağını ilettim ısrarla zammı yapacaksınız diye konuştum.Bekliyorum dedim bende istediğim zaman iptal ettirmek benim elimde nasıl olsa diye söyledim.ama birkaç sefer iptal edelimmi diye tekrarlandı.

• Ya zaten kaç tane sattılar da 100tl zam için uğraşsınlar.almama ihtimali var siparişi iptal edilen kişinin.cok az satıldı cihaz.dogru düzgün stok yoktu.ben sanmiyorum.zam beklemiyorum.

• beni de samsungdan aradılar. arayan kişi iptal etmek için aradığını söyledi fakat iptal istemiyorum dedim. bir kaç defa iptal edelim isterseniz, yine de iptal olabilir, iptal seçeceği var gibi cümleler kurdu. tedarik edilemiyorsa neden satıyorsunuz diye sorduğumda ön siparişti bu, bu yüzden bu sorunlar normal gibi şeyler dedi. ilginç...

• muhalok kullanıcısına yanıt

Saçmalamasınlar ya ön sipariş falan değildi. Ön siparişte kampanya olur, yanında hediye olur vs. dümdüz lansman fiyatından sattılar telefonları.

Lansman stoğun azsa girme n11, hb, mm ye, niye giriyorsun, satamayacağın malı pazarlıyorsun? Samsung shop ve mağazalarına sınırlu sayıda gönder lansman fiyatından sat buna kimse bişey demez.

• valla şahsen acelem yok şuan mate 10 lite var 3 senelik hala bir şekilde gidiyor kasma sorunu çok var aslında ama şimdi telefonu yedekleyip format denicem a52 yi ama kesin alırım ben tabi fiyatı anormal artmassa istediğim özelliklerin hepsini sunan bir telefon bu fiyatına göre

• Bende 28 Martta ilk sipariş verenlerdenim . Bana herhangi bir arama olmadı ama eğer öyle bişi olursa samsung global'e sorunu bildirim hakkımı ararım . Yok öyle siparişi alıp cihazı göndermemek.

• Mm 4699 dan girdiğinde a72 almadığıma pişman oldum şuan. 700 TL için çekilcek iş değilmiş... Şuan telefonun resimlerini, sesini, performansını, pil kullanımını falan konuşmamız lazımdı.

• Samsung Global şikayet edebiliyorsak edelim hepimiz.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.