< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy A52 [ANA KONU] (40. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
bu cıhazla s20fe karsılastırırmısınız
-
Sipariş ekranında fiyatın hemen yanında Gönderildi yazıyor. Önceden orada sadece "Onaylandı" yazıyordu.
Yurtiçi Kargo ile gönderdiler.
-
Her konuda s20 fe daha iyi. Fakat öyle bir işlemci var ki batarya ve ısınma konusunda çok verimsiz. Cihaz ısınıyor ve şarjı çabuk bitiyor.
Yoksa çok beğendiğim bir cihaz benimde. Şu aralar 865 ile yeni versiyonu çıkma ihtimali var bu konu netleşmeden cihaz almıcam gibi duruyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Telefonu adıma ayırtmışlar yarın telefonu almaya gidiyorum.
Ulan sanki BMW ayırttılarda satın almaya gidiyoruz ya 26 gün sonra elimizde olacak telefon rezillik başka bir şey değil işte 2.sınıf bir ülkede yaşadığımızı idrak edelim.
Zam olayınıda sordum mağazaya bizde şaşırdık biz yapmadık diyor çok kafa yormaya gerek yok euro 10 TL yi aşmış durumda fiyatın arttığı burdan belli değil mi??
hepsiburadada hala 4480e satmaya çalışıyolar hala :D ne zaman düzelicek acaba ordan taksitle alıcam yada amazondan
-
hocam çok sınırlı stok var halen belliki. Bu da fırsatçılara yarıyor. Tutturabildiği rakama kakalamaya çalışan çok şerefsiz var. Buna da serbest piyasa diyorlar. 10 güne fiyatlar oturur kanımca. Resmi distribütör 4200 derken, başka satıcılar dediğiniz fiyattan satmaya çalışıyor. Aynı şey redmi note10 pro modelinde de var, resmi fiyat 3999 ama şu an bir iki satıcıda var ve 4350 civarı.
Ben de bu bukadar uzayınca S20 FE modeline baktım. Büyük oranda ısınma sorunu vs. çözüldü diyor kullanıcıları. 600TL fazla verir amiral gemisi ayarına yakın bir telefon alırım daha iyi. Daha satışa çıkmadan 200TL zam gelince manevi olarak soğudum zaten A52'den.
-
sınırlı stok yok diğer sitelerde aynı satıcı 4150 fiyatına koymuş hepsiburadada taksit seçeneği var diye 4480 :d
-
Sınırlı stok degil de tam olarak heryere gelmedi daha.teknoloji marketlerde amazonda yok hâlâ.yayginlasinca fiyat oturacaktır max 4000 bandına.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vfnv -- 26 Nisan 2021; 0:52:47 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben de aynı şekilde üşünüyorum. A52 alalım dedik babama ee fiyatı a72 ile aynı. Hadi A72 alalım diyoruz e bu sefer S20Fe var. En mantıklı tercih s20fe olacak bence, günlük kullanımda ısınma olmayacaktır oyun oynayan birileri için ısındığı söylenebilir ama dediğiniz gibi güncelleme ile çözüldü deniliyor
-
S20 FE'de ghost screen sorunu olduğunu okumuştum hocam. Bir araştırın almadan. Sorunlar devam ediyorsa A72 daha iyidir.
-
S20 fe almayi dusunen arkadaslar anakonusuna baksin forumda cok sikayet var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaana0 -- 26 Nisan 2021; 1:57:48 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
S20 fe fiyatı kandırmasın alacak kişileri. Problemli bir telefon almayın. Daha doğrusu exynos 990 lı telefon almayın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Alım gücü gittikçe düştü, A52 ise fiyatına göre çok iyi özellik sunan bir telefon ve piyasada stok sorunu yaşanması çok normal bir durum.
Ben turkuazankara mağazasından sipariş verdim perşembe günü toplu kargoya verileceğini söylediler.
Bu arada N11'de fiyatlar ile çok oynama var, dün gece siyah rengi 4.488 ₺ ye satan bu gece 4.249 ₺ ye satıyor.
Nasıl iş bu?
A52 alan bir arkadaşa yamuk telefon denk gelmiş telefonu ekranı yere koyup köşelerden dokununca telefon da oynama oluyormus
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ce35 -- 26 Nisan 2021; 9:39:53 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X