Şimdi Ara

Samsung Galaxy A52 [ANA KONU] (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.969
Cevap
91
Favori
538.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Merhaba Şapkalı Mantar

Konu ile ilgili sizinle görüşmek ve yardımcı olmak isteriz. İrtibat bilginizi, PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir. 

n11.com

• 4200 çok ya 3700 3800 olsa şuan hemen şimdi alırdım

• n11 N kullanıcısına yanıt

Ne yazdınız hocam N11'e özel değilse? şu an o düklan satışta değil?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şapkalı Mantar

An itibari ile Samsung galaxy a52 siyah siparişi geçmiş bulunuyorum. n11'den turkuaz ankara isimli firmadan, 4200-150tl kupon ile 4050 tlye sipariş geçtim.

hayırlısı diyelim, allah uzun ömürler versin, Aldığım ilk samsung telefon samsung galaxy s3 efsanesiydi, tabi 1 sene geçtikten sonra nasıl tiksindirdi kendinden belki herkes bilir.

Yamulmuyorsam 5 sene falan kadardır oneplus 5 kullanıyorum. değişmenin vakti geldi sadece. 2000tlye almıştım, telefon her 1 kuruşunun karşılığını verdi. hatta 4bin olarak falanda karşılığını vermiş olabilir helal valla.

Hocam, bende turkuaz ankaradan sipariş verdim sizin telefon elinize ulaştı mı sorun yaşadınız mı

Hayırlı olsun size bende Beyaz aldım

• Dediklerinizin altına imzamı atarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: n11

Merhaba Şapkalı Mantar

Konu ile ilgili sizinle görüşmek ve yardımcı olmak isteriz. İrtibat bilginizi, PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir. 

n11.com

Bu ilan ne kadar mantıklı sizce ?

Silikon kılıfa yazılan fiyat?

Samsung Galaxy A32 5G Kılıf Miami Şeffaf Silikon 4.990,00 TL yerine 3.990,00 TL

https://urun.n11.com/cep-telefonu-kiliflari/samsung-galaxy-a32-5g-kilif-miami-seffaf-silikon-P486394958

• n11 N kullanıcısına yanıt

Çok teşekkürler,

Bu şekilde ilgileniceğinizi düşünmezdim şaşırdım açıkcası, ben bir problem yaşamadım, 1 yorum 1 satışı olan bir mağaza ürüne ilan açmış, arkadaşlar mağaza yorumlarına dikkat etmeden almasınlar diye belirttim sadece.

Birde tabi telefonla aynı fiyata satılan bir kılıf var sitede arkadaş belirtmiş. Maksadım insanlar mağdur olmasın :)

Teşekkürler iliginiz için.

iyi çalışmalar.

• tuerkraider kullanıcısına yanıt

Henüz bu sabah verdim bende siparişi :)

Bakalım ne zaman kargoya verecek merak içerisindeyim açıkcası, elinde var mı yoksa ön siparişmi alıyor onuda bilemiyorum, umarım en kısa sürede kavuşuruz (:

• quote:

Orijinalden alıntı: Şapkalı Mantar

Henüz bu sabah verdim bende siparişi :)

Bakalım ne zaman kargoya verecek merak içerisindeyim açıkcası, elinde var mı yoksa ön siparişmi alıyor onuda bilemiyorum, umarım en kısa sürede kavuşuruz (:

Umarım kavuşuruz fiyatına göre ozellikleri gerçekten de güzel gözüküyor:)

• Beyler cihaz çok güzel inşallah kısa sürede elinize ulaşır. Yakında pil ile ilgili deneyimlerimi yazarım.

Şu an yüzde 83 de. Yüzde 17 kullanmışım 5 saat 45 dakikada ekran süresi 1 saat 51 dakika. WiFi hep açık evde kullanım. Sosyal medya sadece. Oyun yok. Samsung Galaxy A52 [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chelisky_ -- 24 Nisan 2021; 0:27:33 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • chelisky_ C kullanıcısına yanıt
    Ekran suresi efso bu sarj ve bataryaya gore

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaana0 kullanıcısına yanıt
    Şimdilik öyle gözüküyor. Bakalım 1-2 haftaya iyice oturur. Erken yorum yapmak istemem iyi diye :)

• chelisky_ C kullanıcısına yanıt
    Ilk gün için tek kelimeyle mükemmel hocam
    Emin olun Bir hafta on gün içinde çok daha iyi süreler verecektir
    Bu arada cihazda ısınma durumu nedir

• Arkadaşlar N11 Momimbo satıcısından almıştım ben de. Ben sipariş ettiğimde 3980TL idi. Ürün bugün geldi mavi renk. Iphone 7 den geçmiştim. Arka plastigine kalitesiz diyenler olmuştu ama alakası yok gayet elde tutuşu çok hoş ve kibar bir telefon. Ben iPhone 7 den geçtiğim için biraz kaba geldi bir M51 değil merak etmeyin.

Batarya performansı beni şaşırttı. Pubg kurdum, oyun gayet akıcı oynanıyor. Telefonu 4 -5 saat civarı elimden hiç düşünmedim bugün kasma, donma vs hiçbir şeyle karşılaşmadım. Ard arda uygulama yükledim, güncelledim vs Ve hiç ısınma olmadı.
    Batarya performansı beklediğimden daha iyi.

%18 de şarja taktığımda orijinal adaptör ile yaklaşık 1.30 saate fullendi yanlış hatırlamıyorsam. Şarjdan çektiğimde cihaz biraz sıcaktı şarj olurken ısınmış bu bir sorun mu bilmiyorum.

Ben memnun kaldım, beni üzmedi. Mavi renk sanıldığı kadar kötü değil ben beğendim hatta kılıfsız kullanmayı düşünüyorum:)

Fikri olmayan arkadaşlara yardımcı olmak için yazdım, çok teknik bilgim yok. Standart kullanıcıyım:)

• mmert02 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam
    Şarj esnasında ısınması normal sonuçta hızlı şarjdan dolayı

Yalnız kılıfsız kullanırsanız Çok geçmeden okasa çizilir Muhtemelen hocam

• Parmak izi okuyucuyu beğenmeyenler vardı a72 de bunda nasıl arkadaşlar. Büyük ihtimal aynı sensör ama nasıl sizce?

• Güzel güzel. Telefon piyasaya sonunda giriş yaptı desenize. Alan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum.

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.