Daha önce S20 Fe özelinde böyle bir sorun görmemiştim fakat Amoled ekrana sahip her cihazda ghost screen olabilir. Şu an kullanmakta olduğum Xiaomi mi note 10 lite da bile var o tarz bir sorun. Klavye vs belli bir süre gri arka planda kalıyor sonra gidiyor. |
Samsung Galaxy A52 [ANA KONU] (41. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
A72de kutudan ekran filmli çıkıyormuş.a52de yok mu acaba.ekran filmi al kılıf al 25w şarj cihazi al 300 400 eksta masraf.cinliler bu yönden çok iyi şarj cihazi kılıf film ne ararsan koyuyor adamlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mediamrkt gelmiş 3999tl.suanda kimin ne yaptığı belli degil.mediamrkt resmî fiyattan satar normalde ama haberi mi yok acaba zam geldiğinden?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vfnv -- 26 Nisan 2021; 12:53:16 >
Poco F3 Vs a52 arasında çok kararsız kaldım..Poco F3 çok hızlı çalışıyor.. açılış süresi.. menü lerde.. program lar.media Markt dan 3999 TL almıştım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam a52 teknosa, mediamarkt, vatan bilg. vs gelmiş mi bilginiz var mı
Medimarkt internet sitesinde zaman zaman stokta görünüyor..ben aldım..3999 TL..ama iade edip ..Poco F3 alabilirim
Bu telefonu canlı görebileceğimiz bir magaza vs. var mı acaba? Samsung bayilerinde veya Media Markt vs.
Ghost touch diyecektim hocam. Sizin bahsettiğiniz image persistence. Benim demek istediğim cihaz kendi kendine dokunma algılıyor ya da sizin bilinçli yaptığınız dokunmayı algılamıyor. Epey başını ağrıttı Samsung'un.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-1AB9A40D5Ghost touch diyecektim hocam. Sizin bahsettiğiniz image persistence. Benim demek istediğim cihaz kendi kendine dokunma algılıyor ya da sizin bilinçli yaptığınız dokunmayı algılamıyor. Epey başını ağrıttı Samsung'un.
Evet onu duymuştum ama güncelleme ile çözüldü deniliyor. Konuya şöyle bir baktım da sorundan bahseden olmamış son zamanlarda. Kamerası için tercih edilebilecek bir model olabilir s20fe. Kamera olarak A72 ile aralarında çok bir fark var mı acaba
-
Yani sorunlar aşıldıysa direkt s20 FE alın. A72'den daha performanslı. Fakat Samsung S20 FE'yi Snapdragon değil Exynos ile Türkiye'ye getirdi. Bu gereksiz işlemci farkını yapıyor Samsung. Exynos da Snapdragon işlemcilere göre biraz daha zayıf kalıyor ve sorunları olabiliyor bazen. S20 FE'de sorunlar anlatıldığı gibi değilse A72 ile kıyaslamaya çok gerek yok.
Fakat sorunlar aşılmamışsa baş ağrıtmaya hiç gerek yok. A72 denenmiş bir işlemci, denenmiş bir tasarımla geliyor. Daha düşük performansı var fakat baş ağrıtmaz.
-
Telefon benim elime de ulaştı. Ekran filmi yok arkadaşlar. Türkiye'de montajı yapılmış.
-
Viaport media marketten alıyorum 3999 tl yeni gelmiş
quote:
Orijinalden alıntı: HalilowichTelefon benim elime de ulaştı. Ekran filmi yok arkadaşlar. Türkiye'de montajı yapılmış.
Samsung un turkiyede montaj yerimi var ilk defa duydum
Ekran koruyucu alan var mı arkadaşlar?
montajı türkiyede olanlarda ekran filmi yok
bu montaj işi trde olunca hep sorun çıkıyor samsungun tvlerde tr montajlı olanlarda hep sorunluydu samsung akıllanamamış ve tr montaj ise nasıl stok yok buraya çok önceden getiriceksin ki montajı yapılsın .d
-
poco f3 türkiyeye gelmedi daha ama garantisiz alıyosanız orası ayrı
-
ben bugün göremedim, Ankarada 2 tane avmde teknosa ve 2 tane samsung shop gezdim, hiçbirinde yok, A72 heryerde var. Bu arada note 10 lite cihazı da kafamı iyice karıştırdı, çok daha iyi duruyor a72ye göre. Daha şık daha ince daha güzel gibi geldi ama cihaz 1,5 yıllıl var sanırım
quote:
Orijinalden alıntı: HalilowichTelefon benim elime de ulaştı. Ekran filmi yok arkadaşlar. Türkiye'de montajı yapılmış.
Kutu üzerinde mi, yazıyor montaj yeri?
-
POCO X3 PRO arayanlar !
https://www.incehesap.com/xiaomi-poco-x3-pro-256gb-8gb-ram-mavi-cep-telefonu-fiyati-49392//
256GB- 8GB RAM modeli-->4.099 ₺
https://www.incehesap.com/xiaomi-poco-x3-pro-128gb-6gb-ram-siyah-cep-telefonu-fiyati-49189//
128GB-6GB RAM modeli --> 3.799₺
Samsung a52 modeli ile karşılaştırma testi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faithme -- 26 Nisan 2021; 18:13:53 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X