Ben de bu kılıfı satın aldım telefon daha kargolanmadı, telefondan önce kılıf gelecek gibi n11.com'dan Samsung Galaxy A52 Kılıf Lens Korumalı Arkası Şeffaf Silikon seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika! < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy A52 [ANA KONU] (43. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Benim kılıfla aynı. Güzel kılıf.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende ayni kilifi ekstra 2 cam filmiyle birlikte aldim bakalim nasil cikcaklar.
Telefonu da satıcıya sordum, Perşembe kargoya verilicek cuma elinizde olur dedi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
A72nye bak düştükçe düşüyor 4555 ti en son şuan 4480 tl a52de tık yok hala 4 civarı
quote:
Orijinalden alıntı: Mvnmt35
A72nye bak düştükçe düşüyor 4555 ti en son şuan 4480 tl a52de tık yok hala 4 civarıa52 nin bu fiyatıyla pek bir cazibesi kalmıyor 350 tl fark verip a72 almak çok daha mantıklı bir seçim bence
-
Orta segment bir telefon için bu uzun yazıyı okumaya üşendim amiral olsa neysede 😄
2 haftaya herşey belli olur.a72 daha önce geldiği için heryere erken dağıldı.rekabetle de düşüşler hızlandı.a52 daha yok ki tam anlamıyla piyasada.ama olurda 500 altı bi fiyat farkı oluşursa büyük telefonu sorun etmeyenler için a72 daha mantıklı olur.
6.5 inç bile korkutuyor beni bu yeni telefonlar artık hep büyük ekran şuanki telefonum 5.9 inç yetiyor fazlasıyla bakalım bu telefon büyük gelicekmi fiyatların oturmasını bekliyorum poco x3 bile 3000 e düştü
X3 hep o banttaydi zaten 3000 3200 arası.ama ben cinli istemiyorum dolayısıyla hic bakmıyorum bile kaç olmuş.x3le bu cihaz kıyaslanamaz bence.telefonun sadece büyüklüğü değil kalınlığı daha büyük sorun.
quote:
Orijinalden alıntı: ce35Samsung un turkiyede montaj yerimi var ilk defa duydum
Alıntıları GösterGeçtiğimiz aylarda Türkiye'ye yatırım yaptı Samsung. Montaj hattı kurdular sanırım Esenyurt'ta. Parçalar Vietnam'dan geliyor.
https://onedio.com/haber/samsung-turkiye-de-yilda-3-milyon-cep-telefonu-uretecek-966679
-
quote:
Orijinalden alıntı: Lomax.Kutu üzerinde mi, yazıyor montaj yeri?
Alıntıları GösterEvet. "Assembled in Turkey. Country of Origin: Vietnam" Yani parçalar Vietnam'dan, montaj burada.
-
İyiki turkiyede üretiliyor.yurtdisindan ithal gelen ürünlerde bile böyle bi stok sorunu olmuyordu.adamlar istanbuldan istanbula Turkiyeye mal dağıtamıyor hala.Türkiyede üretilen model olması çok iyi olmamış bence.yeni bir fabrika ve deneyimsiz bi çalışan grubu.bunun karşılığında yerli üretim olmasıyla ilgili fiyat indirimi de yok.seytan diyor çinlilere git.3500luk yurtdışı üretim reno 4 de pekala gayet güzel bir cihaz.yeni reno 5 5kdan çıktı ama o da kısa sürede 4k bandına gelecektir.vazgecmek uzereyim bu cihazin hâlâ bulunamıyor olmasından dolayı.bazi arkadaslar belirtmiş kasa yamuklugu var diye.istedigimiz model yerli üretim kobay faresine dönmüş galiba.
Taksıtle alabılecegımız bır yer varmı acaba ? Hepsıburada dan kalkmıs taksıt seceneklerı
-
Zamanında Fransız üretimi Renault Megane 3 üm vardı, yerli üretim ile o kadar farklı şeyler gördüm ki şuan bu telefona bakış açım değişti.
Ben de ondan çekinmeye başladım.yeni fabrika ve deneyimsiz çalışanlar dolayısıyla.
Poco f3 bakalim hangi fiyattan gelecek.4500 civarı olursa ona kayabilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vfnv -- 27 Nisan 2021; 12:29:36 >
Bugun ankaradan magazadan arandım siyah gelmicekmis ellerine mavi gonderelim hatta indirim yapalim vs dediler. Yok dedim iptal ettim direk.indirim yapabilicegini soyluyosa fiyati dusecek vs olabilir kimse kimsenin hayrina iş yapmaz sanmıyorum
Beni de aramışlar uyuyordum gördüğümde geri döndüm bana da beyaz gelmeyecek indirim yapalım dediler.
Madem stok sorunu yaşayacaksın ne diye insanların vaktini çalıyorsunuz?
Siz nereden sipariş vermeyi düşünüyorsunuz hocam.
Valla disardayim eve gecince bakicam uyuz oldum sormadım bile indirim miktarini, maviyi almam onu biliyorum da.
Bu assemled turkey olayı biraz heves kırmıyor değil ama özellik olarak tam aradığım cihaz 90 hz falan tam orta düzey 720g de yeter oyun pek oynamadığımdan sadece ekran biraz daha küçük olsaydı 6 inç gibi bu cihaza benzer telefon yok özellikle ois arıyorum ve bu fiyat bandında Çinli üreticilerde bile yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mvnmt35 -- 27 Nisan 2021; 13:5:0 >
quote:
Orijinalden alıntı: HalilowichEvet. "Assembled in Turkey. Country of Origin: Vietnam" Yani parçalar Vietnam'dan, montaj burada.
Alıntıları GösterSamsung müşteri hizmetlerini aradim 4447711 oradaki arkadaş turkiyede montaj yerimiz yok dedi alan arkadaşlar kutunun yanındaki yazının fotosunu atabilirlermi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ce35 -- 27 Nisan 2021; 13:20:41 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X