Siz de adalet iletişim den mi sipariş verdiniz hocam yapabilecek bir şey yok N11'deki mağaza kendisi kaybetti. Ama A52 resmen şuan karaborsa N11'de Samsung Türkiye mağazasında bile şikayetler var zamanında kargoya verilmemiş diye. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy A52 [ANA KONU] (45. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
A52 ye 2.güncelleme gelmiş önemli iyileştirmeler var A72 hala tek güncellemede A52 nin A72 ye göre önemli bir artısı da bu bence..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Media Markt Maltepe Piazza AVM den bugün satın aldım ben de. Yakın olup almak isteyenler olursa ellerinde hala ürün mevcuttu. Fiyat 3999 TL
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
medıamarkt ın sıtesıne bakıyorum devamlı ama orada da goremedım
-
bir ara satıştaydı 3999tlden,sonra satıştan komple kalktı. Ankarada mediamarkta uğrayıp cihazı görebilen var mı?
Hocam şu anda kullananlar bu sorunların geçtiğini söylüyorlar. Şubat-Mart ayı civarında gelen güncellemelerle sorunlar neredeyse tamamen çözülmüş. Facebook gruplarında da sordum önceden alıp sattığını söyleyenler söverken güncel kullanıcıları memnun. Bataryası hala iyi değil 1 günden fazla beklemeyin diyorlar ama çoğu kişi oyun oynarken vs. rahatsız eden bir ısınma yaşamadıklarını söylüyor. A52 gibi bir telefona 4000TL vermektense üstüne 600TL koyup amiral gemisi almayı seçtim ben kendi adıma. Üniversitede finallerimle uğraşıyorum şu an. Verdikten sonra piyasayı son bir yoklayıp S20FE ile şansımı deneyeceğim. Teknoloji şans işi tabi. Bakalım ne olacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicon11 -- 27 Nisan 2021; 23:11:40 > -
Yazılımsal problemler çözülmüş olabilir. Ama içinde exynos olduğu sürece ısınmaya ve bataryası çabuk bitmeye devam eder. Ben yurt dışı versiyonunu daha çok beğeniyorum. Benim kullandığım cihazda dokunmatik problemi olmamıştı zaten. Ben şahsen tavsiye etmem. Alan kişiyede saygı duyarım kendi tercihleri.
Keşke imkan olsa da Snapdragon modeli aynı fiyattan gelse. Samsung zaten bu modeli üretmeyi durduracağını ve aynısının snapdragonlusunu göndereceğini açıkladı. Ama onun fiyatı malesef 4600 şöyle dursun 6500'ün altında olmaz. İnsan 4000TL verip ortalama bir telefon almaya da üzülüyor ama :/ Amiral gemisi s7'mi 2000TL'ye almıştım. Şu anda orta segment bile 4000TL...
-
Keşke ama gelmez aynı fiyattan. A52 kararlı bir telefon olmuş. Kesinlikle öneririm.
hb den 4060 a siyahını sipariş ettik bakalım :)
-
Gala iletişim hocam. Kargom şuan istanbula geliyor yarin sabah elimde.
Fiyati dusmeye basladi sanki yavas yavas:))
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: bamorexSatış stratejisi sanırım, her yerde S21'ile kıyaslamalar benzetmeler YouTube kanallarında haber yazılarında...
Türkiye piyasası da farkında fiyatların gereğinden fazla yüksek olduğunu ve müşteri kaybetmemek adına kelime oyunları oynuyorlar şahsen.
-
Arkadaşlar bu nedir? 5G modeli gelecek miydi Türkiyeye? bittibitiyor satıcı. enterprise edition diyor?
amazon
Samsung A526B Galaxy A52 5G 128 GB Enterprise Edition (Siyah) Samsung Türkiye Garantilihttps://www.amazon.com.tr/dp/B08ZMZN3FP/ref=cm_sw_r_cp_apa_glt_i_068A07AKW7P050X049ZK
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ooo bu daha iyi aynı fiyata 750g işlemcili 5gli eğer böyleyse bu alınır
Yanlışlık vardır.samsung tr garantili diyor bi de.samsung tr için 5g tanıtmadi.ya arkadaş tanıtılan 4g versiyon yok daha bi de tanitilmadan 5g mi satışa çıkmış ilginç.ithalat garantili olsa tamam ama bi yanlışlık olabilir.
Ekran cam filmi alan var mı? Ben bir tane aldım ancak siyah çerçeveli ve ekrana küçük geliyor.
-
Kesinlikle ama bir hata olduğunu düşünüyorum;ya ilan yanlış 4g model yerine 5g model yazılmış ya da paralel ithalat.
Amazonda şu an satılan 5G modeli arkadaşlar enterprise versiyonu olarak İngiltere'de satılıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X