< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy A52 [ANA KONU] (46. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: vfnv
İyi de bu model tr için tanıtılmadı ki.samsung tr garantili nasil satılıyor.anlamadim bu işi.teyit ettim satıcıdan ürün 5g modeli ve samsung türkiye garantili diyor fakat anlamadım samsung türkiye resmi sayfasında olmayan ürün nasıl satışta
-
4g lerde stok sorunu olunca 5g gondermisler galiba:))
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Ray KurzweilAmazonda şu an satılan 5G modeli arkadaşlar enterprise versiyonu olarak İngiltere'de satılıyor.
İşlemcisi hakkında bilgi var mı?
-
Kesin 720gdir.ozel olarak 720g ye 5g modem koymuşlardır.hersey beklenir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
5g modelde sd 750 ve 120 hz ekran var .
Valla cok iyi olur 5g model geldiyse
https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_a52_5g-10631.php
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaana0 -- 28 Nisan 2021; 12:20:47 >
Samsung tr sitesinde yok.ilk lansmanda tr için 5g model tanıtılmadı.daha 4g yok heryerde.ustelik fiyat olarak daha yukarıda olması lazım yada a72 ile 5g fiyatina bakarsan 4g a52nin hızlı düşeceğini tahmin ediyorum.baska yerde başka satan da yok.
Hocam a52 4g modelde basina yansimayan bjr stok ve uretim problemi var buyuk ihtimal.
5g gondermis olabilirler ayni fiyattan jest babinda:)))
ben de sordum şimdi, nasıl iş bu diye. 4 tane var stokta bu arada.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Samsung ve jest.Tr montajladigin model yok ama yurtdışı ithal olanlar geliyor.Olabilir mi sanmiyorum ama bekleyip görmek lazım.Heryerde bu 5gli satılırsa dediginiz gibidir.
5gli cihaz gelmiş olsa ilk önce shop samsung kendisi satar diye tahmin ediyorum.bu satıcı nerden tedarik ediyor cihazi.direk koreden getirtecek hali yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vfnv -- 28 Nisan 2021; 12:33:34 >
5g model efso olur.
4g out ,5g in:))
Cikar kokusu 1 haftaya en gec hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaana0 -- 28 Nisan 2021; 12:35:38 >
Ben yine 4glisini alacagim.🤥🤥🤥🤥🤥
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vfnv -- 28 Nisan 2021; 12:38:28 >
Kime sordunuz hocam.cvp geldimi?
Acele etmeyin hocam 5g gelmisse pisman olursunuz
henğz cevap gelmedi, amazon üzerinden bittibitiyora sordum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Niye pişman olayım.4g yeterli benim için 720 750 fark benim için önemsiz.120 hz batarya acısından sıkıntı olur.ayrica 5g modem de batarya acısından sıkıntı çıkarabilir tam detayını bilmesemde.
Benim acımdan sar değeri cihaz alımında ilk kriter.5g modelin sar değerinde bir cihaz almam.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-0611284CAİşlemcisi hakkında bilgi var mı?
Alıntıları GösterSnapdragon 750G
-
Evet sar degeri yuksek
quote:
İyi de bu model tr için tanıtılmadı ki.samsung tr garantili nasil satılıyor.anlamadim bu işi.Garanti konusunda emin değilim. Paralel ithalat yoluyla getirdilerse ithalatçı garantilidir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ray Kurzweil -- 28 Nisan 2021; 12:44:45 > -
quote:
Ben yine 4glisini alacagim.🤥🤥🤥🤥🤥acele etmeyin bence 5g'li model gerçekten gelmiş ise daha mantıklı onu almak 120hz ekran ve işlemci farkı var fakat bu fiyatlar tam oturmadı bence akşam sabah ha bire indirim yapıyorlar mesela dün mediamarkt da 3999 tl ye satılıyordu 100 tl de bonus veriyor akşam n11 de 3850 tl ye düşüyordu fiyatı, kafalarına göre fiyat uyguluyorlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X