Şimdi Ara

Samsung Galaxy A52 [ANA KONU] (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.971
Cevap
91
Favori
539.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Biliyorum onun için ve 5g onemsemedigim için 5g modeli hic düşünmedim başından beri.keske gelse 5g de 4gyi 3700 3800 alsak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Asetilsalisilikasit A kullanıcısına yanıt
    Bittibitiyorsa dogrudur bence 5g model.
    Cogu urunu ilk o satiyor genelde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • beatles33 B kullanıcısına yanıt
    Bekliyoruz zaten de soyledigim gibi 5g almayacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: beatles33

acele etmeyin bence 5g'li model gerçekten gelmiş ise daha mantıklı onu almak 120hz ekran ve işlemci farkı var fakat bu fiyatlar tam oturmadı bence akşam sabah ha bire indirim yapıyorlar mesela dün mediamarkt da 3999 tl ye satılıyordu 100 tl de bonus veriyor akşam n11 de 3850 tl ye düşüyordu fiyatı, kafalarına göre fiyat uyguluyorlar

Alıntıları Göster

5G'li modelin ekran hızı sadece 60 ile 120 hz arasında mı kullanılıyor yoksa 60-90-120 şeklinde mi?

4G'li modelin 90 hz olması avantaj yaratıyorsa eğer ayar menüsünde böyle bir seçenek varsa öyle bir avantajı da kalmaz.

• vfnv kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam cesitin bol olmasi tuketici icin her zma iyidir

• Ray Kurzweil kullanıcısına yanıt
    60 120 bildiğim 90 yok.

• kaana0 kullanıcısına yanıt

evet neden abartmışlar bu kadar sar değerini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 888 865 750g 720g farkı için videolar var izlemenizi tavsiye ederim.benim acimdan bu önemli bir fark değil.
    Amazonda 2 adet kalmış 4 demişti bi arkadaş.demekki alanlar var.forumdansa bir iki güne öğreniriz 5g mi değil mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vfnv -- 28 Nisan 2021; 13:10:25 >
  • bittibitiyordan cevap geldi, ürün 5G modeli ve 2 yıl Samsung Türkiye garantili diyorlar. Alsak mı acaba 2 tane kalmış.

Bende arada kaldim hocam bekledikce tekefonun hem fiyati dusuyor hemde daha iyi surumu geliyor.
    Ben 6g yi bekleyecegim:)))

• Yerli #5G teknolojileri için heyecanımız katlanarak artıyor.

2020 yılında 5G test şebekelerini deneyerek önemli bir başarı gerçekleştirmiştik.

2022 yılında frekans ihalemizi tamamlayarak, 2023 yılında ilk 5G sinyalini vatandaşlarımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz.

-Dr. ÖMER FATİH SAYAN

• Yani burda önemli olan bir tık daha iyi işlemci ve grafik yongası. 5G çok da önemli değil, minimum 2 sene var 5Gye.ancak şu sar değeri cidden çok fazla. 4g cihazda 0.3 iken 5g cihazda 1.0 civarı.

• Maalesef samsung a52 satışındaki süreci kesinlikle doğru yönetemedi.hiçte etik olmayan satış süreçleriyle birçok tüketiciyi mağdur bıraktı(biride benim),ortam koşullarının olumsuzluğunu (küresel pandemi)bu sürecin iyi yürütülememesine sebeb görmüyorum çünkü bir anda bu cihazın satışlıyla ortaya çıkan durum değil öncesinde oluşan şartlar içerisinde,öngörü ve planlama eksiklikleriyle haraket edilmesine bağlı hazırlıksız bir satış süreci sergilediklerini düşünüyorum(ülkemiz ve avrupa telefon satışı) .bayilerde ana dağıtıcıdan yeterli destek alamadıklarından kendi imkanlarıyla bu işi çözmeye gidiyorlar bu durum talebin fazla olmasından kaynaklanıyor sanırım.
    Bir aylık mücadelemin sonucunda gerek ana firma gerekse aracı firmayla net bir sonuç alamadım sadece aracı firmadan hediye çeki özür mahiyetinde en azından sorunla ilgilendiler.İletişim halinde olarak durumu sürekli paylaştılar.Kendi kullanım koşullarıma bağlı olarak seçmiş olduğum bir cihazdı ama cihazda bir sıkıntı yok sadece pazara sunulmasında doğru süreç yönetilmedi ve ipin ucu yavaş yavaş kaçıyor gibi.
    Bu mesajıda bu sayede hala bana 4s-3G ile yazdıranlarda selam olsun...

Bu fiyata nasıl gelmiş :d pek güvenemedim

• 5g li cihazin bu fiyat olmasi sizce normal mi

• Telefonum bugün geldi kurulumu yapıyorum, S9+'a göre fark edilir eksik yönleri var elbette ekran görüntü kalitesi hissiyatı ve ekran kasa oranı ama günümüzde 15.000 ₺ telefona para vermekte akıl işi değil amiral gemisi telefon diye. Şuan memnunum Media Markt'tan ekran koruyucu taktırayım dedim fakat düzgün takmadılar kenarlarda boşluk kaldı yasak sonrası gel değiştirelim dediler.

• az önce mediamarkttan aldım siyah cihaz 3999,,5G olanın hem fiyat farkı var hem de sar değeri arşa çıkmış, zaten 5G ye daha çok zaman var. media marktta ömür boyu değişim garantili kırılmaz cam taktırdım, çizilir kırılırsa ücretsiz değişim var. Kılıf yoktı internetten bakacağım.

Hangi mediamarkt acaba?

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.