Şimdi Ara

Samsung Galaxy A52 [ANA KONU] (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.971
Cevap
91
Favori
539.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mersin forum magazasinda vardi hocam bugun sordum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şapkalı Mantar kullanıcısına yanıt
    Hocam performans olarak Arada ufak tefek fark olacaktır
    720 g biraz daha yeni bir işlemciye özellikle güç tüketimi olarak gayet iyi işler sunuyor

One Plus 5 te ise 835 var
    Yaklaşık 2 sene 835li mi6 kullandım
    Üç aydır da s10 Plus kullanıyorum
    Yine çevremdeki kişilerden de 720g olan cihazları ara sıra kurcalı yorum

Sonuç olarak performans tarafında ufak tefek zaman zaman artış görebilirsin a52 de
    Ama hani geçtiğin zaman Vay be cidden geçtiğim anlaşılıyor diyeceğin bir hız farkı olmayacaktır

Ama gelelim ısınma ve güç tüketimine
    835 nereden baksan 4 yıllık Bir işlemci ve artık zaman zaman ısınıyor güç tüketimi de biraz fazla

Yani performans olarak hemen hemen birbirine denk olsalarda ısınma ve güç tüketimi konusunda Han 720g çok çok daha iyi

Zaten performans haricinde de diğer konulara bakarsak malzeme kalitesi hariç a52 seni her türlü memnun eder

Bu arada günlük kullanımda dediğim gibi pek bir hız farkı olmaz İki cihaz arasında ama uzun süre ağır yük altında kullanıldığında 835 ısındığı için performans olarak 720 genin zaman zaman gerisine düşebilir
    720g ısınma konusundan gayet iyi olduğu için uzun süre ağır yük altında kalsa bile performansını koruyacaktır

• receep 32 R kullanıcısına yanıt

Değerli yorumlarınız için çok teşekkürler hocam. İstanbul gebzeye gelmiş kargom, yarın telefon elimde hayırlısıyla bakalım :)

Ne demek hocam Rica ederim
    Şimdiden hayırlı olsun cihazın güle güle kullanın İnşallah

• Var mı bu bittibitiyor üzerinden amazon dan alan 5g versiyonu mu gerçekten?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler s10 5g var ama Kore'ye özel versiyon birçok özellik yok yada çalışmıyor tabi birde exynos işlemci malum değiştirmek istiyorum Samsung'un arayüzüne alıştım önceden resmi ve Xiaomi kullandım rezalet bir yazilim performansı var s10 5g den A52 geçişi nasıl olur sizce yada gecebilecegim başka bir cihaz varmı daha mantıklı olacak şekilde

• Medimarkt internet sitesinde stok açılmış..3999 TL.. siyah beyaz iki renk olarak mevcut

• Arkadaşlar selam,

Samsung Galaxy S20 düzden bu telefona geçmeyi düşünüyorum. Özelliklerini inceledim. İhtiyacım olan her şey var görünüyor. S20'nin şarjının çabuk bitmesi beni yordu. Ondan bu telefona geçmek istiyorum. Nasıl memnun kalır mıyım. Kullanan arkadaşlardan yorum rica edeceğim.

Kullanım şeklim. Orta seviyede Sosyal medya, çift hat, resim ve selfie çekmek, film dizi maç izlemek, çok sayıda android uygulama yüklemek (şu anda s20 de 215 uygulama var). oyun oynamıyorum. Sadece arada Hay Day çiftlik oyunu)

Ne dersiniz sıkıntı ya da bir eksiklik yaşar mıyım S20'den sonra?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssavtak -- 29 Nisan 2021; 10:34:49 >
  • Snapdragon 660 kullanan A9 cihazımdan geçmeye değer mi?

• ssavtak kullanıcısına yanıt

Ben mağazada A52 olmasa da A72'yi inceledim geçen hafta. Sadece ekranını pek beğenmedim S20'den sonra, onun dışında gayet iyi duruyordu cihaz. Ben de A52'ye geçme eğilimindeyim, S20'de amiral gemisi özelliklerinin çoğunu kullanmadığımı fark ettim.

• bende de aynı işlemcili xiaomi mi note 3 var, önü arkası kırık, pil performansı azaldı diye A52 aldım. Cihazınızdan memnuniyetsizliğiniz varsa değebilir, yoksa değmez bence.

• Şu kılıfı ve saati aldım, gelince yorumlarım.

urun.n11.com
    FitCase Samsung Galaxy A52 (A525) Kılıf Kamera Korumalı Silikon Ş Fiyatları ve Özellikleri
    https://urun.n11.com/cep-telefonu-kiliflari/fitcase-samsung-galaxy-a52-a525-kilif-kamera-korumali-silikon-s-P488412056

https://www.hepsiburada.com/haylou-solar-ls05-akilli-saat---ip68---siyah---android-ve-iphone-uyumlu-p-HBV00000UXQSE?magaza=Bizdenal

• Baktım kargocunun getirmeye niyeti yok gidip aldım geldim, telefon için ilk düşüncem bence tip olarak gayet güzel ve kaliteli görünüyor, tabi bu benim şahsi fikrim. zaten kılıf taktıktan sonra telefonun ve hissiyatının hiçbir önemi yok :D

Şimdilik söyleyeceklerim bu kadar , ve kamerasını beğendim

• Arkadaşlar bu telefonun pil performansı kamerası ve ekran büyüklüğü nasıl çok büyük mü 6.5 inç şuanki telefonum 5.9 inç çünkü karar verdim kesin bu telefonu alıcam mate 10 lite 3 seneyi devirdi ve pili şişti bugün son karar nedir pişman etmez umarım

• Yeni tanıtılan x3 pro ve f3e bakınca fiyat olarak a52 yüksek kaldı.3500 3600 bandına oturması uygun olacaktır.samsung satmak istiyorsa bu fiyatlara çekmeleri lazım.

• A52 aldım kullanıyorum fakat sanki donmalar hissediyorum aralarda sizde de böyle mi?

• Yapmayin hocam nasil donmalar acarmisiniz biraz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.