Şimdi Ara

Samsung Galaxy A52 [ANA KONU] (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.971
Cevap
91
Favori
538.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Çok sinir bozucu gerçekten, bende hemen iptal ettim şükür para geri yattı hemen hepsiburada'dan sipariş verdim.

Beyaz renk yok ama siyah renk vardı isterseniz sizde buradan sipariş verebilirsiniz mağazanın telefon numarasını da buldum size gönderebilirim güncel stok durumunu öğrenmeniz için;

https://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-a52-128-gb-samsung-turkiye-garantili-p-HBCV0000032V32?magaza=ADALET+%c4%b0LET%c4%b0%c5%9e%c4%b0M

Bu arada belirttiğim mağaza 24 saat içerisinde teslimat yapılacak şimdi siparişi geçtim faturayı kesiyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ce35 C kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetlerinin dünyadan haberi yok.

Ayrıca telefon cuma günü elime ulaştı. Kesinlikle alın kullanın. Şimdiye kadar her hangi bir sorun yaşamadım. Pil ise mükemmel benim için.
    Samsung Galaxy A52 [ANA KONU]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaslar bu araba degil. Montajda sorun olsun yada sonradan problem ciksin abartmayalim lutfen.:)))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • A72 4470 olmuş.piyasaya çıkana kadar a72 ile a52 aynı fiyata satılacak galiba.anlasilan 2 3 haftaya a52 3600 bandına alınabilecek.yada a72de farklı birşey var.

• chelisky_ C kullanıcısına yanıt

hocam pil ile ilgili biraz daha ayrıntı vermeniz mümkün mü? Ne kadar zamanda tam şarj oluyor? kaç saat ekran süresi alıyorsunuz? kullanım senaryonuz nasıl? Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asetilsalisilikasit -- 27 Nisan 2021; 14:6:5 >
  • Arkadaşlar telefonun kalite açısından bir sıkıntısı yok, yerli üretim diye çekingenlik etmeyin bence. Kaldı ki kalite standartları gereği birçok kontrolden geçiyor bu ürünler hem üretim öncesi hem üretim sonrası.

Telefonun Türkiye'ye özel bir fiyatlandırması mevcut. Yurt dışı fiyatlarını incelerseniz verginin de eklenmesiyle mevcut fiyatının üstünde bir fiyata alıyor olacaktık bu telefonu. Mevcut global çip üretimi sıkıntısı ve tedarikte yaşanan zorluklar nedeniyle acelesi olanların alması faydalı olur diye düşünüyorum.

Monster notebook bile açıklama yaptı çip sıkıntısından dolayı fiyat artışı ve üretim azalışı olacağına dair...

• tuerkraider kullanıcısına yanıt
    gala iletişimi arıyarak sorguladım bende bugün kargoya verilir yarın elinizde olur dedi 4059 tl mi ne işte. bakalım verdim bende iadem yapılmıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şapkalı Mantar -- 27 Nisan 2021; 14:28:34 >
  • Asetilsalisilikasit A kullanıcısına yanıt
    %100 den %15 e 8 saat ekran süresi aldım ve telefon aktif olarak 26 saat süre geçti. Yani 14-15 saat olsa günlük ekran süresi 9-10 saat çok rahat görür

peki 6 saat civarı ekran süresiyle 2 günü çıkarır mı sizce? oyun yok, genelde wi fi kullanımı, parlaklık otomatik Bluetooth yok?

• Asetilsalisilikasit A kullanıcısına yanıt
    Yani denemek lazım. 48 saat bekleme toplamda 6 saat çıkarabilir gibi geliyor bana. Telefon çünkü gece boşta iken pek pil harcamıyor.

Ekran boyutu nasıl peki çok büyükmü 6.5 inç tek elle kullanım vs

• A52 beklerken a72 düşüyor nerdeyse aynı olacak bu gidişle gerekte kalmaz 52ye şarj adaptörü pil 3x zoom da cabası

• Ben a72 büyük diye tercih etmedim. Daha önce büyük ekran kullananlar için a52 normal gelebilir. Ben a50 s20 fe kullandım daha önceden o yüzden bana büyük gelmedi ekran. Alışırsınız. Tek elle kullanmak zor.

• tuerkraider kullanıcısına yanıt

Kargoya teslim edilmiş, yarın sabah muhtemelen elimde olur :) Çok sağol valla iyi ayıktın mağazayı

• Gala iletişimden mi alıyorsunuz?

Hocam özel değilse s20 fe den a52 ye geçiş sebebinizi paylaşır mısınız a52-a72-s20 fe arasında kararsızım,s20 fe korkutuyor biraz herkes problemli diyor, genelde YouTube-tarayıcı-kamera -görüntülü görüşme olarak kullanan biriyim aceba millet çok oyun falan oymadığı için mi ısınmadan şarjdan çok bahsediyor bilemedim , tavsiyeniz var mıdır?
  • receep32 sağol hocam zaten inceleme videoları dolu bide ben inceleyim dedim yazınca epey uzun oldu.

Jesusezer dostum gönül ister ki amiral gemisi alalım ama olmuyor euro almış başını gidiyor 10 TL yi geçmiş ben S21 ultraya niyetlendim fiyatları görünce direk orta segmente yöneldim çin markalarına bulaşmayacağım Samsung telefon pazarında hep liderdi ondan seçimim samsung oldu aslında kafamda ki telefon Xperia 1 III modeli dehşet bir şey fakat TR de yok.

Bazıları S20 FE alın demiş ya kardeşim ısınma ve pil sorunundan bahsediliyor ayrıca geçen yılın telefonu ne kadar android ve güvenlik güncellemesi alcak belli değil yeni A serisinin 3 android 4 güvenlik güncellemesi alacak 3 sene rahatsın sonra değiştirirsin zaten.

• CR7_35 kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam saygılar.

• kobe14323 K kullanıcısına yanıt
    S20 Fe yi uzun yıllar kullanırım diye büyük umutlarla aldım hatta 8/256 modelini aldım. Bende oyun oynamam sosyal medya ve görüntülü görüşmeler yaparım. S20 fe görüntülü görüşmede çok aşırı ısınıyor. Pil konusu zaten rezalet 120 hz ekran da 4,4-5 saat zor görüyordu. 60 hz de 6 saati zorluyordu. 4500 mah için çok yetersiz. Birde batarya yüzde 5 den yüzde 1 düşüp kapanması neredeyse 30 saniye falan sürüyordu. Hem pili hem işlemcinin ısınması beni soğuttu 1 ay sabredip satmıştım hemen. A72 6.7 inç diye tercih etmedim. A52 almamda ki en büyük neden snapdragon işlemci ile gelmesi. Çünkü exynos 990 çok problemliydi. Kesinlikle almayın s20 fe. S21 in işlemcisi daha verimli. S21 fe belki daha iyi olabilir.

• Z5 Premium vardı bende 5.5 inç bu boyut tam yani tek elle kullanım imkanı tanıyor şimdi A52 6.5 inç tek elle biraz zorlanıyorsun ve fazla dikdörtgenimsi duruyor ama A52 fena durmuyor kaba değil yani.

A72 iri ve büyük net bi şekilde bildiğin tablet havası var gömmek için söylemiyorum eleştirin bu yönde.

Bu ekran formatları değişti ya ondan oldu bu mevzu. Samsung Galaxy A52 [ANA KONU] 

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.