Valla ben şu ana kadar gayet memnunum hocam. Beklentiler ile ilgili tamamen. @sarppy nin yazdığı yoruma katılıyorum. O yoruma belki şunu da eklerdim: A52S daha sonra çıktığı için daha uzun süre güncelleme alacak. Ben de iki telefon arasında kalmış; oyun oynamadığım ve bu tip şeylerde A52S beni daha tatmin ettiği için A52S'e yönelmiştim. |
Samsung Galaxy A52s 5G [ANA KONU] (23. sayfa)
-
-
Sorun dark mode ile ilgili olabilir hocam. Eğer şu an alabildiğiniz bir güncelleme yok ise ilerleyen dönemde bir güncelleme ile düzelebilir
-
Ben de karanlık modda kullanıyorum hocam ancak simgeler daha önce paylaştığım şekilde anlaşılır durumda. Varsa güncelleme yapmayı, yoksa uygulamanın önbelleğini ve verilerini temizleyip tekrar bakmakta fayda var.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Galiba yeni güncelleme gelmiş yapam var mı ve ne değişti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Az önce avmde mi 11 lite 5g ne ve a52 iyi inceleme şansım oldu malzeme kalitesinde bariz mi11 lite daha iyi incelediğim iki A 52 dede kasa açıklığı yoktu biraz şans işi demekki
Merhaba pazar günü aldığım telefon ile bende aranizdayim.
Telefon gayet iyi a30 dan geçtim resmen uzay çağı oldu benim için.
Daha yeni bir teknoloji kanalında bu telefonun 5g Türkiye'ye geldiğinde 5g olarak hizmet vermeyeceğini söyledi. Yani bu telefon 4g olarak devam edecekmiş. Doğru mudur? Ben bilerek 5g ye gecinde rahat ederim diye aldım çöp mü olacak?
Ekran görüntüsü nasıl alınıyor?
-
Tasarım, kalite, hafiflik açısından Xiaomi 11 lite 5G NE.
Sensör sorunu da çıkmazsa harika.
Telefonunuz hayırlı olsun, güle güle kullanın.
Bahsettiğiniz video ya da yazının linkini paylaşabilir misiniz rica etsem?
Merhaba çok teşekkür ederim..
https://www.youtube.com/watch?v=l7qFzMovhlw&feature=youtu.be
İlk 2 dk izlemeniz yeterli sanırım. Yorumlarında da belirtmiş. A52 5g den bahsediyor. Ama a52s de aynı sonuçta. Ülkemize bu telefonların 4g olarak geldiğini iddaa ediyor.
Ses kısma ve güç düğmelerine aynı anda basarak ekran görüntüsü alabilirsiniz.
Aslında videoda A52 5G'den değil düz A52'den bahsedilmiş ancak video içerisinde A52 5G görselleri kullanılmış. Videonun paylaşıldığı tarihte A52s 5G henüz ülkemizde satışa sunulmamıştı. Endişe edecek bir durum yok merak etmeyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarppy -- 23 Kasım 2021; 13:14:38 >
Böyle bir rezalet olamaz şu an telefon 5.500tl üstüne satmaya çalışıyorlar. Sanki bugün gümrükten giriş yapmış da bugünkü dolar kuru ile satın alınmış gibi. Gerçekten bu fırsatçılık değil de nedir? Şu an bir tek Turkcell 5500 altına satıyor.
Artan dolar kur farkından dolayı kimse önünü göremediği için hem siteler hem satıcılar garip fiyatlandırma içerisindeler bu yüzden bu fiyattan görüyorsuz.. Düşer mi muamma lakin sadece telefonlarda yaşanmıyor aklınıza gelecek tüm ürünlerin fiyatlanması doğru şekilde gözükmüyor..
Normal bir durum türkcell yada mahalle esnafıda olsa bir daha ki alış fiyatına göre fiyatını günceller doların hali ortada mal ithal yani 5500 çok iyi fiyat yarın öbürgün 6'da olacak. Dolar 8 küsür iken 5000tl gibi bir fiyattan satışa girmiş adam aptal değil zarar etsin.
Kalite? Tasarımda ayrıca görecelidir xiaomi cihaz daha parlak filan samsung daha sade yani siyah ve düz beyazda samsung üstün renklide bilemem. Yazılımda zaten (+güncelleme) sorunsuzluk, kamera, ses kablolu kulaklık için 3.5mm jack gibi avantajlarla samsung tokatlıyor 4 yıl güvenlik güncellemesi var boru değil. :)
Birde dikkatimi çekti 2/3 mısralık metinde hem sensör sorunu riskine değinmişsiniz hemde kalite demişsiniz xiaomi için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lithaunans -- 23 Kasım 2021; 21:13:6 >
Yalnız turkcell bugün hep 4899a satıyodu kontratlı satışı kaldırmış şuan fiyat 5179
Ne yazık ki öyle keşke sadece telefon fiyatları artsa. En temel ihtiyaç malzemeleri bile uçtu gitti. Güya ben indirim bekliyordum bindirim ile alacağım artık galiba...
Sürekli baktığım kadarıyla Turkcell abonelerine özel bir fiyat galiba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X