Şimdi Ara

Samsung Galaxy A55 5G [ANA KONU] (103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.073
Cevap
88
Favori
142.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kutlu olsun şimdiden, A56 belirsiz eli kulağındadır ancak ilk çıktığında biraz tuzlu oluyorlar. 3-5 ucuzluyor Haziran'da ciddi olarak. Örn A55 20'den 17'ye gelmişti. Siz bilirsiniz. Arada çok ciddi bir fark yok. Sağlam telefonlar. A55 ve Honor 200 belirgin tercihler oldu bu sene. Her sene daha iyisi geliyor ama gerçek fiyatına inmesi ve yaygınlaşması üç ayı buluyor.

• Goday kullanıcısına yanıt
    Oyun ağırlıklıysa A56 ya da diğer markalara bakmanızı öneririm. A55'de üzmez fakat A56'nın gpu'sunda güzel bir performans artışı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brt.148 -- 6 Mart 2025; 11:11:53 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Cevaplarınız için teşekkür ederim. Artık telefonuyla beraber pil dayanmadığı için powerbank götürüyor. Okuldaki hocası bile baban artık telefon alsın demiş. Hatta dün A06 bakıyordu idareten alayım diye. Haziranı beklemek uzun sürecek gibi bu şartlarda. A55 için fiyat kovalamaya başlayayım o halde :)

A56 almak daha mantıklı her ne kadar A55 ile arada çok bir fark olmasada sonuçda hem daha yeni hem de bazı noktalar da iyileşmeler var. İlk çıktığın da fiyat anormal olabiliyor ama zamanla güzel seviyelere gelecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar.
    Bugün Türkcell'e 5G için msj attım. Sim kartımın 5G ile uyumlu olduğu fakat cihazın 5G ile uyumsuz olduğu cevabını aldım.
    Samsung Galaxy A55 5G [ANA KONU]

Hocam grubu trollemek olmasın ama çocuğa hem çok para veermeden hem de iphone deneyimine yakın kullanacağı ve fiyat performans olan Nothing Phone 1 öneririm. 13500 e 256GB fiyatı. hiç pişman olmazsın.

• IRFUN4EVER I kullanıcısına yanıt
    Araştıracağım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Np1 mi? O telefon alınmaz artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brt.148 -- 6 Mart 2025; 19:56:49 >

Nothing phone 1 çok eskidi artık güncel bir cihaz değil vede genel olarak her konuda a55 ten geride kalıyor

Kaç senelik cihaz destek de yok alınmaz artık.

• Bayram1111 B kullanıcısına yanıt

Valla hocam hala eski değil bu konuda iddialıyım. Android 15 aldı ve önümüzdeki 3 sene de kullanılır.

Ben beyfendiye şunun için önerdim cocuk çok eski bir cihaz kullanıyor. çok daha az maliyetle yine çok güzel bir cihaz alabilir. yoksa bütçesini 20bin üstüne atarsa tabiki oralardaki cihazlara bakabilir.

• Powerbank alacağım hızlı şarj için hangi markalar uyumlu önerisi olan var mı

• Arkadaşlar eşimin Xiaomi Mi 11 Lite cep telefonunun güvenlik güncellemesi bitti o yüzden değiştirip bunu almak istiyorum.
    Nasıl önerir misiniz, bir sorunu var mı.
    4 - 5 yıl kullanabilir mi.

• Saint Ralph S kullanıcısına yanıt
    Selamlar hocam cihazın bir kronik sorunu yok arayüzü falan da çok kullanışlı akıcı

Xiaomi'nin benzer fiyattaki modelleri bundan kamera ve şarj hızı olarak iyi olabilir, geri kalan her şeyde A55 daha iyidir diyebiliriz genel olarak

• Arkadaşlar selam, anneme a55 aldık. Genel olarak gayet memnun ancak telefon görüşmelerinde hoparlörü açınca ses eski modellere göre az geliyor bu normal mi?

Ayrıca genel ses performansı da yükseklik anlamında düşük geldi bana. Bende s20fe onunla kıyas yapıyorum.

Sizler de durum aynı mı acaba?

Bilgi verirseniz sevinirim.

• Metin Bilgin kullanıcısına yanıt
    Bana kısık gelmiyor ama genel anlamda hoparlörün sesinin artması için Dolby Atmos'u açmanızı öneririm

Bir de Adapt Sound arama sesini daha da arttırabilir sanıyorum

• Team McLaren kullanıcısına yanıt

Sağolun.

Hocam Merhabalar

Dediğiniz tüm ayarlar açık adapt sound en yüksek sesi verecek şekilde ayarlı. Yine de s20fe ile kıyaslama yaptığım zaman bariz bir fark var.

• Metin Bilgin kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam, cihazın sesi bu kadar diyebiliriz sanırım o zaman

Genel anlamda ses kısıklığı ile ilgili bir geri bildirim ya da şikayet olmamıştı cihazla ilgili bu arada. Bir ihtimal donanımsal arıza belki olabilir

Bende öyle düşünüyorum. Özellikle s20fe kullanıp a55 e geçiş yapan arkadaşlar dan yorum rica ediyorum bu yüzden çünkü bende bariz bir fark var.

• 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.