|
Samsung Galaxy A56’nın Geekbench sonuçları sızdırıldı
-
-
Yine temcit pilavı, exynos garabetini itelemeye çalışmaktan vazgeçilmemiş.
-
Adam akıllı bi M serisi gelemedi M52 den beri. Satmaya kıyamıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kendi tasarlıyor dizayn ediyor ve çipi kendi döküyor böyle başka bir firma yok mobil sektörde
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
A55 Mart Ayında Tanıtıldı... Mart 2025 Kim Öle, Kim Kala
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Modemleri beş para etmez şuan A55 kullanıyorum sürekli 4g 3g arasında gidip geliyor internet kesiliyor.
-
Samsung'un tasarım anlayışı üç kamerayı alt alta koymaktan ibaret. Döktüğü çipler başarılı olsa baştan aşağı kendilerinin üretmesi tebrik edilebilecek bir konu. Ancak başta çekim gücü, pil verimliliği ve fazla tüketim olmak üzere birçok konuda kullanıcı şikayeti olduktan sonra; kimsenin telefon alırken böyle bir kritere bakacağını sanmıyorum.
-
İşte bunu deneyimlemeyen insanlar "Samsung her şeyi kendi yapıyor abi, var mı başka böyle bir firma?" diye övünüyorlar. İşini layıkıyla yapan övülür, yarım yamalak yapılan işe alkış tutmuyoruz diye linçleniyoruz. Mesela ben de Samsung cihaz kullanıyorum ama Mediatek ve Qualcomm işlemcili cihazları başarılı olmasına rağmen Exynos çok kötü. Mesela Samsung orta seviye cihazlar arasında A24, A34, M52 dışında önerebileceğim bir cihaz göremiyorum.
-
A serisi fiyat performans cihazları oldu artık 2 senedir a53 kullanıyorum gayet memnunum.
-
Samsung güzellemesi yapmak istemiyorum ama fiyat performans açısından mobil cihazlarda bence en iyisi. Apple ürünleri tabii daha iyi. Şimdi gidip M1 işlemceli iPad Air ile benim Samsung Galaxy Galaxy S6 Lite'ı karşılaştıramam. Fakat teknolojideki gelişmeler çok hızlı ilerliyorum ama ihtiyacınızı çoğu zaman aşabiliyor. Tablette benim yaptığım pdf okumak, not almak ve çizgi roman okumak. Bunun için M1 işlemciye ihtiyacım yok. İhtiyacım olmayan bir şeye neden para vereyim derken Samsung araya girip kurtarıyor beni.
Benzer şekilde basit bir şekilde işimi görecek bir telefona ihtiyacım var. Günlük ekran sürem maksimum 3 saat. Kameranın iyi olması önemli çünkü ara sıra fotoğraf atıyorum. 20 bin liraya Samsung Galaxy 23 FE aldım lansman zamanında eğitim indirimi ile birlikte. G3 monitor de hediye ettiler. Şu an fazlasıyla işimi görüyor. Millet telefonumu eline alıp inceliyor. Çünkü şık telefon nihayetinde.
Bilgisayarda mesela Macbook Air M1 aldım çünkü inanmayacaksınız ama en f/p ürünü oydu zamanında. Az para veriyorsunuz çok işinizi görüyor. Kulaklık ve akıllı saat konusunda da Samsung yine f/p ürünleri sunuyor bence. Her anlamda çok ciddi şekilde ucuz Apple'dan.
Okulda bir kız var. En öne otuyor. Çok eski ve kalın bir bilgisayarı var. Tableti yok. Telefonu da baya eskiydi. Ben sınıfta Macbook'umu çıkarıyorum, tabletimle not alıyorum. Arkadaşım da tam bir Apple hayranı. Her şeyi Apple. O da iPad Air ile not alıyor. Neyse bugün LinkedIn gördüm. Kız Teknofest'te dereceye girmiş. Ortalaması da 4.0. Arkadaşımla ben de dersi DC ile geçtik ucundan.
Gün sonunda elinizdekilerle ne ürettiğiniz önem kazanıyor. Ben şimdi kendime Macbook Pro 128 GB RAM 4 TB SSD'li bir bilgisayar alsam sadece almış olacağım. Onunla harikalar üretemeyeceğim. Samsung da bizim gibi kötü bir ekonomiye sahip insanlara giriş ama yeterli seviyede teknoloji sunuyor.
-
Esasında Samsung en üst performans ürün de sunuyor; mesela S24 Ultra, kısaca S Ultra serisi, hani paraya kıymaya da hazırsan. Ama f/p ürünü ve sadece bütçe ürünü o kadar fazla ki, bir model kalabalığı içerisinde modellerin fark edilebilirliği azalıyor. Azımsanmayacak derecede insan o da telefon, bu da telefon gözüyle baktığı için Samsung'un model kalabalığı haliyle o da Samsung, bu da Samsung'a translate ediyor. Bu arada büyük niteliksel farklar bulunsa da, Samsung pek çok cihazını birbirine benzer görünümde tasarlamış. Daha alt segmentlerde daha kalın çerçeveler felan kullanmasalar amiral gemileri ve orta segmentleri birbirine oldukça benziyor. Bir toplu vasıtaya binince Samsung kullanıcılarının ürünlerinin hangi model olduğunu anlamak oldukça güç.
Bu arada f/p ilkesi Uzak Asya menşeili üreticiler arasında yaygın bir rekabetçi norm. Sadece Samsung özelinde değil. Mesela gene Koreli Hyundai felan da öyle - en azından öyleydi. Hyundai'nin Sonata modeli = poor man's Mercedes.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Evet, çok haklısınız. Çok fazla model arasında kayboluyor üst modelleri de.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X