Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY A7 2018 [ANA KONU] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
465
Cevap
11
Favori
46.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar son güncellemeden sonra donma yavaşlama wi-fi sorunu gibi genel olarak bahsedilen hiçbir sorun yaşamadım, hatta özellikle şarj kullanımı konusunda daha iyi duruma geldi diyebilirim.
    Fakat tek bir sorunum var ve benim için bu çok önemli, kamerada ağır çekim moduna geldiğinizde sanki ultra ağır çekim modundaymışsınız gibi aşırı zoom yaparak çekiyor dolayısıyla kaliteyi yerlere seriyor. 8.0'da iken ağır çekim beni tatmin ediyordu fakat şimdi çekemez oldum. Rica etsem kontrol eder misiniz, sizde de bu durumda mı? Eğer böyle ise sadece kamera uygulamasını eski versiyona çevirme durumumuz mümkün müdür? Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba, a7'yi almayı düşünüyorum. ama android auto apk'sı çalışıyor mu? önceki telefonum moto g'de çalışmıyordu. opel astra araca bağlanıp çalışabilmesi çok önemli.
    deneyen var mı acaba?

google neden türkiyeye android auto desteği vermiyor ki??
    sırf bu yüzden 6s bile alabilirim
  • tgmfırat T kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimal hindistan olacak ve 4.5 g aktif değil ama Türkiye romu yüklenince aktif oluyor.

• nebuk N kullanıcısına yanıt
    Telefonu aldım, android auto apk sorunsuz çalıştı. Güzel telefon, şimdilik memnunum

• arkadaşlar bende aldım yeni katıldım..birsey soracağım telefonu sıfır aldığımızda kutudan direk ekran jelatinli gelmiyormu..bir arkadasa daha almıstık gecen hafta onda ekrana takılı ekran jelatini vardı? ben samsung garantili aldım
  • SAMSUNG GALAXY A7 2018 [ANA KONU]

Arkadaşlar 9.0 guncellemesinden once gayet stabil calisan 4.5g , guncellemeden sonra kopma , mobil veriyi kapattigim halde 4.5gnin acik kalmasi ve internette agirlik gibi sorunlar basladi.Sizce ne zaman duzeltilir?

• Diğer güncelemede düzelir 6!ay sonra filan

• Arkadaşlar benim telefonumda yavaş sarj oluyor uyarısı çıkıyor.Aynı sarj aletiyle 2 3 gün sorunsuz sarj oluyor bazen durduk yere cihaz yavaş sarj oluyor uyarısı çıkıyor sizce neden oluyor bu sorun?Müşteri hizmetleri telefonu fabrika ayarlarına döndürmemi istedi denedim fakat aynı sonuç yine ne yapabilirim sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaistEmre

Arkadaşlar benim telefonumda yavaş sarj oluyor uyarısı çıkıyor.Aynı sarj aletiyle 2 3 gün sorunsuz sarj oluyor bazen durduk yere cihaz yavaş sarj oluyor uyarısı çıkıyor sizce neden oluyor bu sorun?Müşteri hizmetleri telefonu fabrika ayarlarına döndürmemi istedi denedim fakat aynı sonuç yine ne yapabilirim sizce?
    Şarj aleti stabil çalışmıyor galiba farklı bir şarj aletiyle denediniz mi?

• Hocam evde sony ve farklı bir samsung modelinin sarj aletleri var ama sakıncası varmı yokmu bilmediğim için deneyemiyorum.Sizin bu konuda bilginiz varmı acaba
  • quote:

Hocam evde sony ve farklı bir samsung modelinin sarj aletleri var ama sakıncası varmı yokmu bilmediğim için deneyemiyorum.Sizin bu konuda bilginiz varmı acaba
    Sakıncası yok bende kendi şarj aletini kullanmıyorum.

• Bu arada kendi şarj aleti 5v 1.5 amper galiba 5v 2 amper jarj aleti bir tık hızlı şarj eder.

• Hocam dediğiniz gibi sarj aletinin üzerinde 1.5 yazıyor evdeki sarj aletleri 2 amper.Dün telefonu usb ile bağladığımda yine yavaş sarj oluyor dedi.2 amper sarj aletiyle sıkıntı olmazsa artık onunla sarj edip öyle deneyim.
  • quote:

Hocam dediğiniz gibi sarj aletinin üzerinde 1.5 yazıyor evdeki sarj aletleri 2 amper.Dün telefonu usb ile bağladığımda yine yavaş sarj oluyor dedi.2 amper sarj aletiyle sıkıntı olmazsa artık onunla sarj edip öyle deneyim.
    Usb 2 ler düşük şarj eder o normal 2 amper ile deneyin sorun olmaz.

• Yardımlar için teşekkür ederim sağolun
  • Aynen hocam ben de 4 kez düşürmüştüm dış kasada ufak bir deforme var ama ekranda hiç bir sorun yok samsung sağlam cihaz yapmış

• Henüz Türkiye için çıkmasada Android 9 yeni bir güncelleme mevcut.

A750FOJM1BSD4
    https://www.sammobile.com/firmwares/SM-A750F/
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.