Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY A7 2018 [ANA KONU] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
465
Cevap
11
Favori
46.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Android 9 güncellemesi ile oluşan sorunlar diğer ülke kullanıcılarında mevcut mu? Yoksa bizde mi sorun var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkeye göre sorunlar değişebilir örnek olarak bizde 4.5g aktifken çoğu ülkede sadece 4g var ve çift hat tek hat gibi donanımsal değişikliklerde mevcut ayrıca Samsung her ülkeye ayrı özel içerikler hazırlıyor.
  • ac2x A kullanıcısına yanıt
    Bazı yabancı sitelerde internet hızının çok düştüğünü, 4g değilde genelde 2g hızında olduğunu söylüyorlar. Birde telefonun yavaşladığından bahsedenler var.
  • Geniş açıda neden flaşı açamıyoruz.

• Kameradan masayan bırakırken tıkırtı sesi alan var mı? İçinde sanki bişey kopmuşsa sallanıyor aldığımdan beri böyle

• quote:

Orijinalden alıntı: HrTomK

Kameradan masayan bırakırken tıkırtı sesi alan var mı? İçinde sanki bişey kopmuşsa sallanıyor aldığımdan beri böyle
    Bende de öyle

• Arkadaşlar Pie 9 güncellemesinden sonra önceden eşleşmiş tüm Bluetooth aygıtlar komple silindi. Yeniden eşleştirme yapmak gerekiyor. Cidden rezalet. Başka Bluetooth sorunu yaşayan var mı, özellikle kulaklık ve araç kiti ile kullananlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: HrTomK

Kameradan masayan bırakırken tıkırtı sesi alan var mı? İçinde sanki bişey kopmuşsa sallanıyor aldığımdan beri böyle
    Aynısı bende de var. Sebebini tam çözemedim. İçeriden geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Simitci01

Android 9 bende beğenmedim ikonları filan çok yapmacık olmuş. O yüzden 8 versiyonuna geri döndüm. En azından daha güzel bir görünüşü var.

Bu cihaz başka büyük güncelleme alır mi bilmiyorum. Almazsa sanırım 8 de kalacağım.
    8'e nasıl döndünüz? Cihazınız root'lu mu?

Edit: Şimdi gördüm.@erpinik anlatmış sağolsun. Klasik Odin ile flaşlama yöntemi ve cihaz rootlu olmadığı için Knox sayacının 0x0'da kalması lazım işlem sonunda. Bu arada eskiden Odin ile flaşlama yaparken kutucukların çoğunu boş bırakıyorduk Rom dosyası haricinde, şimdi BL, CSC vs. diğer kutularıda kullanmak mı gerekiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 10 Mayıs 2019; 13:31:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

8'e nasıl döndünüz? Cihazınız root'lu mu?

Edit: Şimdi gördüm.@erpinik anlatmış sağolsun. Klasik Odin ile flaşlama yöntemi ve cihaz rootlu olmadığı için Knox sayacının 0x0'da kalması lazım işlem sonunda. Bu arada eskiden Odin ile flaşlama yaparken kutucukların çoğunu boş bırakıyorduk Rom dosyası haricinde, şimdi BL, CSC vs. diğer kutularıda kullanmak mı gerekiyor?

Alıntıları Göster
    Forumda gördüğüm yöntem ile döndüm aşağılar da var eprinik kullanıcısı anlatmış o yöntem ile döndüm.

Root var mı bilmiyorum hocam onu çok fazla sanırım yok ama öyle dediler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• HepsiBurada kredisi kullanarak alan oldu mu hiç? Misal garanti bankası: 12 ay/197,91 TL/2.374,86 TL şeklinde çıkıyor bu fiyata ek masraflar oluyor mu yoksa banka sadece aylık 197,91 TL mi kesecek?
  • Pizza Steve kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimal kamera lenslerinden geliyor.
    Bir sorun yaratmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meftunyekta -- 10 Mayıs 2019; 20:46:42 >
  • Telefonla konuşurken nedense bazen ekran kendi kendine işlev yapıyor mesela kendiliğinden bluetoth açılıyor kendiliğinden konuştuğum kişiyi beklemeye alıyor bir de paylaş menüsü mü ne var oraya giriyor. Oysa kamera kapandığında ekranda konuşma var diye algılayıp kapanıyor normalde ama ara ara kulağımdayken ekran ışığı yanıyor o sıra bunları yapıyor. Ne yapmak gerek başka ayarı filan mı var acaba.
  • Simitci01 kullanıcısına yanıt
    Root yok orjinal samsung yazilimi

• Diğer tüm Avrupa ülkelerinde andoroid 9 güncellemesi sorunlu arkadaşlar forumlarda ve youtube de hep sorunlar var şikayet var adresinde yüzlerce şikayet

• erpinik kullanıcısına yanıt
    Bu cihaz yeni tanıtılan 10 güncellemesini alır mi hocam sizce. Hangi cihazların alacağı açıklandı mı acaba.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yeni güncelleme geldi.

SAMSUNG GALAXY A7 2018 [ANA KONU]

• Sorunlar çözülmüş mü

• quote:

Orijinalden alıntı: erpinik

Sorunlar çözülmüş mü
    Onu sorunları yaşayanlara sormak lazım ben bir sorun yaşamamıştım. :)
  • Güvenlik güncelle mesi galibs

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.